10. aug. 2009

Jeg og min hyllemani.........

Heisann :) - da var det tid for et lite innlegg igjen....i fulle farten ! Her går det i maling,utendørs,ettersom solen vendte tilbake idag :) Ikke 25 varmegrader i skyggen lenger,men dog..... :) Og idag er "sommerjobben" min over,etter noen dager som blomster,katte og huspasser.......mens mamma og pappa har vært ute på tur. Så nå er huset rent,nytt sengetøy lagt på,og hagemøblene nymalt.......godt det ble sol idag,med klestørk og malevær..... :)

************************

Var ikke denne hyllen nydelig ? - bare farven var jo helt super,og når hyllen i tillegg var så fin,så må man vel prøve seg på noe som ligner.......hvor enn i verden man skal finne veggplass,til den.......heheeeehheee ! Må man,så må man......må ha den,bare må ha den..... :) Sånn tenker jeg visst ganske ofte,har jeg inntrykk av........huff,den materialismen........ Kos deg videre,og ha en fin kveld :) - klem fra meg.

6 kommentarer:

Magdalena sa...

jaaaa....nyyydelig, vil også ha...!
samme smak ,- bra det!!
kos deg videre,- klemmer**'

Stubbetufsa sa...

Joda, hylla er nydelig, den... Ja?
Hm. HAR du plass, så har du plass.

Millas hem sa...

Ja, den är verkligen jättevacker den hyllan! Hade gärna också haft en!

Kram C

Merethe sa...

Hyller er så flott å ha her og der. Har kommet over noen p åloppis som jeg holder på å male. De blir så fine. Gleder meg til å ta de i bruk. Angående klær og alder. Jeg spør mine voksne døtre om jeg kan gå i noe slikt...de sier som regne ja. For jeg vil heller ikke bli ei slik "gammel" jente som går i tenåringsklær :))
Betong støping er kjempemorsomt. De var flotte disse tingene du har laget. De kan du være stolge av.

Ha en flott uke. :)

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Bra det er flere med slik hyllemani:)
Den var kjempeflott,og plass finner en vel alltids.
Kos deg videre:)

Tina sa...

Ja sånn er det med den materialismen, kjenner meg igjen ååå den å den å den ja den mååå jeg bare ha, Ikke bra men sånn er det hvist bare! Tusen interiørtanker i hodet da må en jo få litt utspill for tankene også...