16. sep. 2009

En fasade kan være så mangt......

Måtte bare dele disse nydelige bildene,med dere idag :) Selvsagt fant jeg dem på min gode venn,finn.no.........! At detaljer er viktig,er det vel ingen tvil om...se bare hva et tak kan gjøre,alene.....uten vegger......! En nydelig,overbygd uteplass,helt i min smak....... :)
Vinduer har også mye å si,for inntrykket på et hus......her har de etter mitt syn,truffet blink :) Skulle jeg bestemt,hadde nok vinduet i garagen vært lik som på huset,syns den ble litt for enkel og stram i stilen,til å passe inn......men det er jo min smak,da.

Er vel flere enn meg som avskyr parabolantenner på fasaden ? Vis meg det huset,der de passer inn......! Helt utrolig at man ikke har funnet opp noe mindre,som er mere diskret ! Tenk og flytte fra dette.....den nydelige brolagte plassen foran huset,fine blomsterbed......ligger mye jobb,bak en fasade som dette.....
Hvite vegger,svart ytterdør,rødt teglsteinstak.......allt mitt hjerte begjærer.... :) Men det går selvsagt an å oppfylle de drømmene,på et mye mindre hus enn dette , heldigvis :)

Deilig å ha overbygde uteplasser,på flere av husets sider ! Flytte etter solen.....!
**************
Idag regner det trollkjerringer her i nord......og funnet mitt,fra siste loppis,står svart og våt,på verandaen......og ikke kan jeg ta det inn heller,da jeg maler med bengalack......som lukter så innmari sterkt. Så da blir det nok litt mere papir og lim,mens man venter på en tørr dag..... - kos deg så lenge :)

6 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Lekkert og inspirerende!
Ha en fin dag.
Klem A

Mitt hvite hus sa...

Så koselige hus og ikke minst hagene... Ønsker meg en stor hage.. klem =)

Berit T sa...

Nydelig hus, og slikt er jo deilig å drømme om.
Og kjekt å lese om deg i innlegget under, blir liksom bedre kjende.

Og du jobber og lager de vakreste ting. Det blir vel laget noe til høst og julemesser nå fremover.

Jeg skal være med på en høstmesse neste helg, så nå blir det godt med en pause, har fått vondt i den ene armen av uvante arbeids-stillinger:o) Jaja det går over, det vet jeg, for har hatt det før.

Ha en fin kveld da.

Gro sa...

Flott hus det her, ja! Har nettopp malt min ytterdør brunsort - ble veldig fornøyd med det! Og rød teglsten kan det hende det blir neste år da vi skal bytte tak... Helt enig med deg at den kombinasjonen er lekker!!! Klem fra Gro!

Christine Louise sa...

Nyydelig hus altså :) Drømmehus er det nok :) Og parabolantenner er ikke fint nei. Huff og huff.

Klem fra meg..

Anonym sa...

Nyydelig hus- helt enig,sukk!
Stor hage hadde heller ikke vært dumt, - bare det hadde fulgt med gartner:-)
Klem Hege.