14. sep. 2009

Award fra Gry...og ti ting om meg....

Heisann :) Er det bra med dere ? Her i nord har vi et nydelig høstvær idag,og jeg har tilbragt dagen ute,med hendene i jorda......mye som må ordnes og fikses,før vinteren setter inn,og snøen kommer......huff og huff ! Men jeg koser meg.......tro ikke annet :) Allt med planter er kos...... For noen dager siden,fikk jeg en utfordring fra Gry,om å skrive ti ting om meg selv,og sånne ting må jeg bestandig tenke over......er litt treig vettu.....men her kommer da noe :

1. Drømmer om å starte noe,innenfor interiør.........
*****************
2. Har angret i 20 år,på at jeg ikke var tøff nok til å bli arkitekt......noe jeg drømte om,helt fra jeg kunne holde en blyant !
*****************
3. Kunne uten problem vært vegetarianer.......har aldri satt tenna mine i en saftig biff....tenker med skrekk og gru,på søndagsmiddagene da jeg var lita,hvor kjøttbitene bare vokste seg større i munnen,istedet for å havne i magen.......tygde jeg lenge nok,slapp jeg å svelge dem.......og da var jeg storfornøyd.
*****************
4. Dyreelsker.......noe som har gitt meg noen fæle minner,fra oppveksten.....og som jeg enda tenker ofte på,og da triller tårene.....
*****************
5. Slitsomt følsom........og det er ikke bestandig en fordel....
*****************
6. Livredd leger og sykehus........
*****************
7. Har aldri prøvd å røyke ! Stahet kan være en god ting :)
*****************
8. Sliter konstant med noen kilo for mye......
*****************
9. Glad i unger,og har jobbet mange år i barnehage,men har desverre aldri fått noen selv........noe som tydeligvis plager mange "sladrekjerringer" på min hjemplass......og jeg har fått servert mange spydige og stygge bemerkninger om det,i handlekøen på nærbutikken.....! Slike utsagn glemmer jeg desverre ikke så lett.......ikke bare fordeler med å vokse opp i ei lita bygd !
*****************
10. Er veldig glad for at jeg oppdaget bloggverdenen,og alle dere koselige damer :)

**************************

Tja,det var det.......tror kansje jeg har nevnt noen av tingene før......men det er jammen ikke lett å komme på noe :) Nå skal jeg ta for meg funnet mitt,fra helgens loppis.......litt sandpapir...litt maling......og litt arbeidslyst,så blir det såååååå bra :) Kos deg,og ha en finfin ettermiddag :)

7 kommentarer:

Tee of Vinnord Cottage sa...

Moro innlegg... syns det er koslig når vi lærer noe nytt om bloggerene, på et mer personlig nivå :)

Her nytes forøvrig September solen med skjerf og lommetørkle... tett nese og te... hurra for forkjørelsen!

Anonym sa...

Enig - artig innlegg. Du har jo ofte så mye å by på. Brukte noen av kortene dine i 40 års lag i helga. Ble en suksess.
Det med lite sted merker jeg vel litt når jeg er på hjemplassen til mor og far - der vet folk alt.
Ha en fin dag imorgen.
Britt Eva

Lene sa...

Jeg synes du ga et godt innblikk i personligheten din... Modig av deg, og ganske inspirerende...

Ønsker deg en strålende høstdag!

Lene.

Thea sa...

Artig å lese og lære mer om hverandre:) Ser at vi er en del forskjellig og hurra for mangfoldet:)!!! Selv om jen også kjenner til (dessverre) det med å bo på en liten plass..

Men ser det er lenge siden jeg har vært innom deg her. Nå skal jeg kose mewg med alle innleggene jeg enda ikke har lest hos deg:)

Gry sa...

Så fint at du tok utfordringen.
Fint å lese lit om deg.
Ha en fin kveld.
Klem : )

Myhome sa...

Heihei!
Takk for besøk og hyggelig kommentar! Nå har jeg sittet og sett på bloggen din, som er kjempefin, og syns du er veldig kreativ og flink,nydelige vimpler du lager!!!
Koselig innlegg, du er tøff som tar utfordringen, det er ikke jeg:)
Klem Anita

Ann Kristin sa...

Hei! Så inspirerande blogg du har!! Kjenner meg igjen i så mykje her, så eg syns nesten eg måtte sei "hei"... Eg "slit" og med ein kreativitet som av og til tar litt overhånd; vil helst laga alt samtidig... Og har ein hemmelig drøm om å kunne jobbe med og leve av noko sånt.. Iallefall; her kjem eg nok til å titte innom ofte!

Ha ein fin og kreativ dag!