28. sep. 2009

Nye skatter.......

Heisann ;) Er det bra med dere...? Og før jeg glemmer det,tusen takk for alle sms,og mail,dere sender til meg !! Jeg blir så glad......så utrolig koselig når jeg sitter og jobber,og plutselig tikker det inn en sms,eller en mail,fra en vilt fremmed person......som kommer med mye ros,og fine ord,- om både mine ting,og bloggen :) Får nesten litt prestasjonsangst........men veldig oppmuntrende at dere bruker av deres tid,for å gi meg så gode tilbakemeldinger,tusen,tusen takk for det :) Sender en takkeklem til hver og en av dere !
************
Vi har hatt en utrolig koselig helg,på tross av trassige værguder.......her har lynt,tordnet,regnet,haglet,blåst........ja,du skjønner....! Men man kan jo ikke bare sitte inne og spise!,så vi har besøkt to loppiser......og her ser dere noen av funnene.Litermål,en form og to nydelige "fliser",med et vakkert mønster ! Siden vi kom bare 7 minutter før stengetid,hadde jeg overhodet ingen forventninger om noe så fint........men spør om jeg gliste bredt,da jeg gikk ut !!!


Tenk deg disse i et stilleben,på kjøkkenet ?At jeg liker småfugler har jeg jo røpet for lenge siden,her på bloggen......og disse fikk jeg av mamma,sist hun var her i byen. Er de ikke søte....?

Og denne sjarmerende karen,fikk jeg av pappa !


Tror ikke jeg har vist mine forrige loppefunn,heller.....? Men her er de,iallefall. En nydelig skål,som med tiden skal bli en lampe.....en nydelig hvit lysestake,- og noe annet hvitt,som jeg egentlig ikke vet hva er !! Vet du ? Jeg bare syns den var så utrolig fin,så den måtte jo bare få bli med meg hjem :) Kan jo bruke den til å ha smør på,når man dekker et fint bord ? Eller........har du et forslag ? Kan jo også sette på et kubbelys.....,og legge en grankvist ved siden av,så er den jo ferdig stylet til jul....hihiiiii :) Nå skal det klippes,og enda en vimpel skal få et nytt hjem....så takk for besøket,og ha en finfin ettermiddag :)

9 kommentarer:

Tina sa...

Loppis er gøy, spesielt når en finner noe en virkelig liker, fine funn du har gjort! Hær sludder det så nå er det vinter som lillejenta sa her for noen minutter siden... Får håpe hun tar feil!

Mitt hvite hus sa...

Ååå for en helg du har hatt..,. på tross av været har du ni kost deg... Herlig O=)

Og for noen flotte funn... så moro... de små flisene var kjemepskjønne...

klem Kerstin

Ellemeller sa...

*dån* So vakre dei flisene var!!

Anita

Unknown sa...

Nydelige fliser i stråmønster..du var heldig.
Fuglene fra foreldrene dine er også så sjarmerende.
God uke til deg!!
Klem....Ellen

Ingun sa...

Hei

Tror det er et askebeger;-;-)

Janne i Fagerlia sa...

Oi, jeg ante ikke at det fantes fliser med stråmønster. Har selv vært på loppis i helga, og sikret meg en del porselen i stråmønster. Nå må jeg starte jakten på tilsvarende fliser.....

Tee of Vinnord Cottage sa...

Masse fint... flisene var jo knallfine! Og annerledes... har ikke sett sånne før!!! Det var flaks må'n si, når dere var så nære stengetid :)

Ha en finfin uke!

Astrid Marie Vie sa...

Her var det koselig. Kjem igjen hit. Legger meg til som følger =)
Astrid

Grip dagen sa...

Ikke rart at gode kommentarer strømmer INN.
-Gode idèer strømmer jo UT!

Det er sååå inspirerende å titte innom på din kreative side.

Akkurat nå er jeg på surfing etter idèer. Synes det er vanskelig å komme på nyheter til Skulehuset.
Kan jo ikke se i bøker og mønster som allerede finnes - det er liksom oppbrukt... Må lage min egen variant på ting.

Flotte ting du fikk tak i på loppis, selv om du kom sent.

Jeg skal forbi en bruktbutikk i helga. Men jeg har med husboden denne gang... Ikke alltid han synes vi har bruk for mer gammelt.
-Jeg forstår ikke hva han mener...

Ønsker deg fortsatt kreative og flotte høstdager, Mona.
Klem Marit