6. okt. 2009

En herlig gjeng.......

- har flyttet inn hos oss !!! Er de ikke søte ?
På lørdagens loppis,fant jeg dem,i en eske som ingen så ut til å ofre en tanke.......selv om den sto åpen ! Går det an å ha sånn flaks.......og heller ikke denne gang,kom jeg før rushet hadde gitt seg,og bare "restene" var igjen !! Skal si Ivo Caprino-øynene gikk som et lyn gjennom rommet,når jeg først fant disse.....

- og disse ! Sånne hadde bestemor og bestefar,og jeg husker enda hvor fine jeg syns de var.....men så tynne......man turde jo nesten ikke ta i dem.

Så bar det til kjøkkenhyllene.......herlig å gå alene der inne,uten å få albuer stukket inn i kroppen,og biske ansiktsuttrykk,fra meget bestemte damer (godt voksne,men akk så uhøflige)! - hadde jo med meg bodyguarden,sånn i tilfelle.......han har en teknikk som virker,kan man si....selv om han risikerer å få godt voksne damer,som uvenner resten av livet :)....

Får visst aldri for mange sandkakeformer,jeg.......men denne gang var det fire forskjellige typer,og disse største,foran på bildet,hadde jeg ikke fra før.

Nydelig blåfarve på tallerkenen.......to små heklede duker,i beige........to fiskeformer.......og 12 damask-servietter...


Fine til å henge på veggen,disse fiskene.........ja,for dem som måtte ha en ledig vegg !!!....


Og til slutt,en liten skatt av et gjestehåndkle......sydd for hånd......for en jobb ! Til og med hempen på baksiden,er sydd med bittesmå sting......følte meg nesten som en tyv,da jeg betalte.......220,- for allt. Nissene kostet 20......det kaller jeg et VARP :) Så nå kan julen bare komme......hihiiii :)
Nei,det var vel å ta i.........jeg har jo ikke handlet en eneste julegave,enda.....! Det jeg derimot har fått gjort,er å ha saget sånn ca 50 skilt....hadde en økt i garagen i går kveld,og der gikk det unna !! Så nå skal det vaskes (drivved),males,pusses,og dekoreres........i stor stil :) Kos deg da,og ha en finfin ettermiddag.


For de av dere som venter på fjøla,som jeg spurte etter forslag på,ang tekst,så er den under behandling,den også........jeg likte veldig godt noen av forslagene :)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du verden hvor heldig du var!
Nissene var bare helt skjønne :)
Lykke til med skiltlaging.
Rosa

Christine Louise sa...

Så utrolig masse flott du fikk tak i :) Jeg bare elsket den tallerkenen.. skulle gjerne hatt mange slike :)

Klem fra meg..

Turid sa...

Et muntert gjeng du har truffet på- nesten som "nissene på låven"-TV 2.
Og skiltene du maler venter vi spent på......

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja sånn er det;) Det er ofte i de uåpnede eskene på slutten av dagen en finner skattene. Og da er det jo til gjenngjeld påsesalg. Hvertfall her. En påse for 20-40 eller 50 kr. også kan du putte nedi så mye du klarer i den posen. Da er det kjekt å finne skatter.

De fiskene var morsomme. og julekulene er virkelig en skatt.

Jeg skal prøve å få tatt noen valg i kveld;)
Kos deg i kveld
Klem:)

ASSA sa...

De nissene var jo bare nydelige, jeg var heldig å fant to amle nisser på loppis for 3 uker siden. Jeg var tidlig ute og kunne plukke fritt i julepynten og nissene, jeg gikk selvsagt dit først ;)

Mye annet flott fant du også!

Hulda sa...

Å, så heldig du var med de små nissene. :) Veldig søte, og gamle. Et virkelig funn blant funnene. ;) Herlige gamle julekuler også. Slike har vi etter mine besteforeldre. Mange størrelser, store og små. :)

Likte så godt naturbildene under her. Så fine furutrær. :)

Stubbetufsa sa...

Du har vært bra heldig! De nissene tror jeg er gamle. OG de kulene!
Damaskserviettene er et funn! De kan også brukes som kjøkkengardiner, hvis de henger opp som klesvask! Den ene fast i den andre fast i den tredje...

Stubbetufsa sa...

Flotte,gamle nisser! Og kuler!
Damaskserviettene er et funn! De kan også brukes som kjøkkengardiner, heng dem "Den ene fast i den andre fast i den tredje."

Ann Kristin sa...

Så mykje fint du fekk tak i! Herlige nissar. Og dei skjønne gamle julekulene..! Sånne har me og - etter besteforeldrene mine, og dei er virkelig ein skatt å ha på juletreet!
Gleder meg til å sjå skiltene du malar!

Jeanette Jess1 sa...

Oj,så mye flott ;o))
Du var skikkelig heldig denne gangen da vil jeg si, min oldemor hadde akkurat slike nisser. Nydelige !!!