4. okt. 2009

Et ukjent fenomen......BLÅ HIMMEL :) og en hyllest til furua.....

Heisann ! Så koselig å se deg :) Håper du og dine,har hatt en fin helg,slik som vi ! Etter en måned med regn,var det godt å komme seg ut på tur,under en blå himmel.......jeg advarer mot veldig mange bilder....
Saltstraumen,sett fra veien ut til Evjen.....en plass vi aldri har vært på før idag. Og for å si det sånn,jeg er glad jeg ikke er elg,der i strøket......makan til jeger-tetthet,skal man lete lenge etter..........nesten så man ikke turte å gå inn i skogen.....men de hadde angret rimelig fort,hadde de truffet meg.........det er vel ikke flesk man jakter på,når man går på elgjakt.....heldigvis,får jeg vel si.....?!

Det var nok ikke stedet for oss,dette...så vi dro raskt videre......mot Fjell.....


Inn i skogen her også........for her satt jegerne utslitte på en avkjørsel,rundt et bord......altså fikk vi gå ifred :)


Og jeg måtte opp i høyden......bratt som bare f.... ! Løs mose,oppå løse steiner.........godt ikke mamma så meg her......da hadde det blitt en skjennepreik.....ikke sant mamma ? ? ? Men er man sta og egenrådig,ja, så går man........

Har bestandig vært fasinert av gamle,krokete furutrær......jada,jeg er nok litt sær.....! Men det vet dere jo,etterhvert.....

Og endelig kan man si at høstfargene er kommet......

Man får nesten lyst å ta hele skogen,med alle de nydelige farvene,med seg hjem.....skulle jo tatt med meg litt iallefall,sånn at jeg hadde til en krans,men tror du jeg husket det......nix ! Og siden det var så bratt,måtte jeg holde meg fast i grener,nesten hele tiden......for ikke å stupe ned lia,og ende på veien......


Her ligger jeg faktisk og tar bilde........godt dere ikke så meg,i all verdens rare positurer !


En gammel krok.......


Ikke så mye grønt,men akk så dekorativ.......

Den enes farver,fremhever den andres......og sammen er de jo bare vakre.....!


Noen har hatt et tøfft liv,og bærer preg av det.....

Men trives man,og har livsglede,ja så klorer man seg fast,selv om man står ytterst på kanten.......og ikke får så mye næring......Kansje er det den storslåtte utsikten,som får dem til å holde ut.......i stormfulle sørvestkulinger,eller på nydelige høstdager.....hva vet vel jeg.......men en ting vet jeg,Nord-Norge er vakkert,med alle sine kontraster...! I love it :0)
*****************
- og har vi litt flaks her i nord,så blir det en finfin dag i morgen også ! Da skal jeg ut igjen,på verandaen,og ta frem både ståltråd og diverse ........Og pakke inn noen planter for vinteren,må jeg også få gjort.....og kansje pynte litt,og fotografere loppiskuppet som ble malt for noen uker siden....:) - kos deg masse,og nyt høstdagene.....og en ny,fin uke :) Klem fra meg.......som enda føler at jeg klamrer meg fast oppi steinrøysa,med en hånd rundt en liten furu,og fotoapparatet i den andre........men det var det absolutt verdt :) Nå sover både rørleggeren og pus.....magene er fulle av fårikål og banansplitt....(ikke pusi sin)........er det rart man høres ut som en elg,når man "tripper" på en liten skogsvei.........?! Man blir hva man spiser...... Noen som blir med til Island,på detox-partay,eller....?

5 kommentarer:

Torprosen sa...

Vilken natur! Vilken fotograf!Underbart! Kram Torprosen

Berit T sa...

For et flott landskap du bor i, jeg nyter i fulle drag sammen med deg!
Nå skal jeg ut med mitt kamera, men jeg skal holde meg i låglandet jeg. Skal en tur inn på hytta og så skal jeg knipse etter veien.

Gleder meg å se hva du lager til av høstmatrialet, og hvordan du pynter til ute på tearssen.

Og Mona det var så kjekt du stakk innom meg,takk skal du ha, har savet deg...

Jeg skal huske å ta pose med meg iallefall, nå når jeg skal ut :o)

Ha en fin dag da, håper det er sol og flott hos deg også, det er det her, nesten så det stikker i øynene.
Klem.

Fruen på Skogmo sa...

Ååååh, så flotte bilder du har tatt! Kom i skikkelig høststemning jeg nå, og har herved akseptert at høsten har kommet :o)

Har kost meg lenge på bloggen din nå, og blir helt stum av å se hvor kreativ du er! Legger deg derfor til i blogglista mi slik at jeg ikke går glipp av neste innlegg ;o)

Ha ei fin uke!

Hilsen Bodil F.T. sa...

Nei nå må jeg si som kong Olav: "Takk for turen." Det var flott altså!!

Ellemeller sa...

FAntastiske bilete!!1 Furua er verkeleg vakker:)

Anita