2. okt. 2009

Noen spørsmål fra dere der ute :)

Heisann,bare et kjappt innlegg,sent på en fredagskveld......jeg er visst ikke særlig god på og fortelle hvor mine ting kommer fra,så derfor får jeg noen spørsmål av og til........og det er jo igrunnen bare koselig :)- har tatt noen bilder i stua ikveld,som svar.....
Lysekronen er fra Skeidar,koster 499,- og heter Maddelen. (se bort fra alle
julevarene som henger i bakgunnen)......det er her jeg sitter og grubbler,limer,kutter,klipper......og kommer på nye ting og ideer !

Rullegardinene jeg har her (bak lyset),er fra JYSK,og er enda i sortementet....husker desverre ikke navnet helt sikkert,men det begynner på Cha.....:) Lenge leve korttidsminnet...... :)

Er veldig fornøyd med dem....og bak dem har jeg faktisk persienner i kirsebær........snakk om smør på flesk !!! Drar jeg dem ned,blir det nesten svart som natten,i stua......derfor er jeg mye mer fornøyd med disse lyse rullegardinene. Og det beste av allt,de kostet nesten ingenting........og hva er vel bedre enn det ?

Så var det ei koselig dame fra Honningsvåg ( hei Monica),som lurte på sofateppene mine.......hun hadde sett de jeg hadde fra Ikea,men nå har jeg noen andre,som er tykkere,og disse kommer fra Europris. Ikke så gamle disse her,så jeg skulle tro de fantes der enda......men navnet,nei det husker jeg ikke......

De er til en dobbeltseng,og ligger derfor dobbelt i sofaene....skikkelig gode og myke,er de ! Beige på den ene siden,og hvit på den andre......smart,så kan man snu det,om det skulle komme en liten flekk...... De lange putene er fra Skeidar.

Og mønsteret er roser.......! Da tror jeg jeg har husket allt :) Fortsatt god helg til dere alle,og takk for fine ord om julekortene mine :) Klem .

5 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Du har nå ei koselig stue, da!
Ha ei god helg!

h.espe sa...

Heisann!
Takk for koselig kommentar!
Høres ut som du har mange herlige prosjekter på gang. Gleder meg til å se mange flotte resultater!!!

Ha en flott søndag!

Klem fra Hildegunn

Hjerterom sa...

Hei :)

For en koselig stue du har!!
Godt å sitte der å kose seg,når det blåser og regner ute;)
Ser du har laget flere nydelige kort :)

Klem Siw

Mor Ingjerd sa...

Far og jeg gleder oss til å komme på besøk i oktober,Leiligheten dere har er aldeles nydelig.En av de få gangene jeg håper tiden går fort.

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så koselig stue dere har!
Og flink er du til å pynte og gjøre det flott også:)
Riktig fin søndagskveld til deg!