22. okt. 2009

En liten mimrestund........

Idag er det bake/vaskedag i heimen,men innimellom deigene,tok jeg meg en snartur innom arkivet,og fjorårets juleproduksjon. Siden alle julemessene mine ikke ble noe av,har jeg jo et lite lager,enda......når jeg tenker meg om.....alltid kjekkt med ting som er ferdige :)
Morsomt å lage disse korsene,og lett er det jo også :) Akvarellpapir,gamle bøker,perlekjede av julepynt fra Nille,limpistol og glansbilder,så er man klar !

Akvarellpapir er kraftige saker,og kan til og med brukes til sko.......hihiiii :) Litt ståltrål,og litt lim,og litt perlekjede her også,- så er den ferdig !


Har visst brukt mye av det,ifjor.......ser det ut som......Men litt maling,ble det visst også.....

Fjøler fra fjæra........gjenbruk så det holder :)

Duse farger........slitte materialer......


Prøvde meg også på å blande en "fake-rust-farve"...... ! Ikke mye julerødt,her i gården......og akkurat det fikk jeg spørsmål om,forrige helg,da jeg leverte varer til butikken......Hvorfor jeg ikke hadde noe lilla og rødt,når det er det som er JUL.....? Tja,......si det.........jeg er nok ingen "rød" person....og skal jeg lage ting,bare fordi jeg vet at de selger,så er gleden med å skape,borte for meg ! Skal jeg lage lilla juleskilt.....nei takk,......røde hadde jeg nok taklet bedre,men ikke gått på med liv og lyst,der heller.........så da kan det bare være. Sikkert noen andre som lager det,og det er jo bra ! Så utrolig bra at smaken er som baken....delt......sånn at vi har et mangfold av stiler,også når det kommer til julepynt :) Men jeg kjører min vanlige stil,jeg.......og akter å fortsette uten hverken lilla eller rødt :) Så får jeg heller selge litt mindre......
**********************
Nei,nå kommer deigene imot meg snart.....så kos deg,og ble du bittelitt inspirert,så er det bare koselig :) Klem fra bakemester harepus....vel,ikke helt mester,men jeg prøver...heheeee :)

3 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Alltid så koselig å lese innlegg frå deg! Syns juletingene dine er nydelige! Enig med deg i at det er vakkert med litt duse og naturlige fargar på julepynten - det blir endelig nok julefargar i huset ellers når det nærmar seg jul...

Ellers hørtes det veldig koselig ut med bakedag! Sjøl er eg nett kommet heim frå jobb - sitt og motar meg opp til å finne fram støvsugaren...

Guttemamma sa...

Mona!!
TUSEN takk for fantastisk vakre vimpler og kort jeg fikk i posten i dag,ennå finere enn på bildet. Og så mange kort du la med,tusen tusen takk,skal garantert lage reklameinnlegg for deg en av dagene!!
Glad klem

Erika sa...

Hihih vilka söta små skridskor, riktigt finurligt att använda akvarellpapper :)

Måste också passa på och säga dina rosfat från något tidigare inlägg...SUPER DUPER FINA! ja vad gör det om det står made in china...Kanon fina!

Kramar -erika-