13. okt. 2009

Juletur til Ikea........jeg er i drømmemodus.....

Heisann :) Er det bra med dere ? Har dere smakt på årets første julemarsipan......? Jeg har vært flink,og gått rett forbi......enn så lenge :) Men det varer vel ikke lenge,kjenner jeg husets rørlegger rett,så havner det i handlekurven hans, fort som fy.....rart det der,han eeeeelsker å handle mat,men julegaver,bursdagsgaver og andre nødvendigheter,det er en pest og en plage......og du aner ikke hvor glad han er,for at Nord Norge ikke har IKEA........!!! Biltema derimot,og Claes Olson,det savner han......!?! (Og det gjør jeg også,jeg innrømmer det bare ikke.)...hehheeee...! Begge de to,er uansett på tur til Bodø nå,så verden er urettferdig..... !!! Kunne jo byttet bort den ene......mot IKEA,mener jeg :) Men iallefall, nå når jeg så på en blogg,at julen var kommet til varehuset i blått og gult,ja så måtte jeg pine meg selv,med en tur innom.......
Fake-gran er helt greit,når jeg skal dekorere.....de ryr jo ikke :) Pynte på en pakke,med en liten kvist.....eller på et rughjerte,sammen med grov hyssing ? Det skal jeg bake i år,etter inspirasjon fra JDL-magasinet......

Litt potpurri,med lukt av jul...........i en søt liten pose.....


Likte godt noen av julevarene i år,sammen lignet med i fjor ! Hvitt og grått,passer meg midt i blinken :)Nydelige håndklær.........med vakre detaljer......
Sjarmerende kopp,til gløggen.......mmmm,nesten så jeg kjenner den gode krydderlukten....... ! Kansje jeg må tyvstarte litt i år,ser jo at noen svenske bloggere allerede har smakt på både gløgg,-og pepperkaker...... må vel rigge meg til,på verandaen da,med skinnfell og gode greier.....og lys i alle lyktene......Nydelig og enkel mugge........er plass til mye gløgg her.....og rosiner....og massssssssse hakkede mandler........ :)


Ellers liker jeg godt tekoppene til IKEA,har to av disse,men angrer at vi ikke kjøpte fler ! Siden rørleggeren ikke er noen stor kaffedrikker,blir disse flittig brukt. Og de er jammen ikke dumme til kakao heller,skjønner du..... :)

Og under stumpen,skulle denne fått plass.......og for dere som er så heldige å bo nært IKEA,så er disse på tilbud den 14 og 15 oktober,til 198 kr.........først til mølla !


Og for å ikke risikere å måtte myse igjennom alle julebladene mine,skulle jeg gjerne tatt med meg denne.....! Lamper her i huset,er et forsømt område.......tror det står IKEA under nesten alle....men,men,det enkle er ofte det beste,så vi sitter da ikke i mørke :) Det var dagens fangst....i drømmene !
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Her i huset går det enda i julevarer,nå skal det pakkes og prises.......mye som skal i boks,før man er ajour,men man har jo enda god tid...eller ? I helgen fikk jeg tre nye juleblader,fulle av inspirasjon.......det gikk jo som det måtte gå,det.........frem med saks,lim,papir.....igjen !!!! Men nå er det stopp !! Håper og få handlet julegaver så fort som mulig jeg,for er det noe jeg koser meg med,ja så er det å handle dem i Oktober,og ikke i siste del av November,eller Desember......skrekk og gru ! Da er det ikke kosen som rår,for å si det sånn......og jeg hater stress,da blir jeg rett og slett ei trollkjerring,sur og ekkel og ha i hus.....så derfor må det planlegging til,så noe har man da lært.......etterhvert :)

Så kos deg med forberedelser,enten det er gaver eller andre ting som skal gjøres ferdige,mens det enda er god tid å ta av :) - Mona.


10 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Ja, Ikea har mykje gøy!! Er så heldig å bu ein god halvtime fra ein Ikea-butikk, så det har blitt noen fulle handlevogner derifra, ja... Sambuaren likar ikkje Ikea - rett og slett fordi det blir så dyrt kvar gong! Eg finn jo stadig ting eg berre må ha..! Men no er det lenge sidan sist - eg får nok venta til nærmare desember. Men takk for et fint innlegg - no fekk du meg i julemodus på morgenkvisten! (Fekk lyst på gløgg..)hihi

Mariann sa...

God morgen!! Det er ikkje mulig å ikkje komme i julestemning når ein ser ut vindauga i Bodø i dag i allefall! Som du seie; IKEA kan godt byttast ut med ein av desse to "manne" butikkane!! No stikk eg til Bergen og ein snarttur innom Ikea!! Ha ein fortsatt flott dag!!
Mariann

Guttemamma sa...

Herlig før-julsinnlegg!! Beste tiden dette og det gjelder å begynne tidlig!! Jeg vil gjerne bestille en sånn papir vimpel,sender deg mail!!
Anette:-)

Magdalena sa...

...vel, jeg bor omtrent ett kvartet unna Ikea, vet de startet jul i oktober,-
kanskje på tide å ta en tur og titte over vareutvalget...
klem og fin dag til deg og dine....

Camilla sa...

En blogg jeg ikke har sett før, så koselig du har det =)
Jeg elsker julen og alt som hører med rundt høytiden, men jeg er alltid ute i god tid iforhold til gaveinnkjøpene så jeg kan nyyyyte desember mnd.

Ha en riktig fin dag videre!

Anne sa...

Ja, Ikea har mye fint i år, sammenlignet med i fjor!! Har allerede handlet inn noen juleting derfra. Kos deg videre med juleforberedelser!! Jeg må sette meg ned med malekosten en liten stund før jobb nå. Ha en fin dag!

Velkommen til min kreative verden sa...

Det er en kunst og sette inn bilder så fint som du gjør. Jeg var på ikea i går. Jeg så ingen ting av dette: )

Jeanette Jess1 sa...

Ikea har mye gøy de,men synes det er litt tidlig at de starter julen allerede nå,

men det blir vel en tur i november tenker jeg,hvis de har igjen noe da...

Jeanette Jess1 sa...

Ikea har mye gøy de,men synes det er litt tidlig at de starter julen allerede nå,

men det blir vel en tur i november tenker jeg,hvis de har igjen noe da...

Malin sa...

Herlige ting du viser!
Ikea er faktisk undervurdert. greit det er masse billig dritt, men er man på jakt finner man det man aldri ville trodd man ville finne på nettopp IKEA!

Takk fir inspirasjon!

Klemmers malin