14. okt. 2009

Prising og pakking.......er kjedelige greier....!

Hei :) Bare et lite livstegn herfra......mens jeg tar en tekopp,og har pause fra det kjedelige arbeidet...er flittig på det med pauser,men godt er det,å sette seg med bloggingen,og slippe ned skuldrene,litt nedenfor ørene,liksom.....!!


Dårlige bilder,når man skal ta bilder i nattelys......men dere ser nå litt..håper jeg. Ikke at det er så spennende,jeg holder meg i samme gate som før,enkelt og nostalgisk. Masse stæsj,med blomster,blonde,dill og dall,er liksom ikke helt meg......men det er fint når andre lager det :)


Og velge farver, ark,mønster,skrift og bilder,tar jammen mye tid,men det er også det morsomste......selv om jeg på ingen måte tar opp konkurransen med de proffe,som har gjort dette i lang tid ! Den glade amatør er bare så utrolig full av ideer og skaperlyst....en natt var jeg så ivrig at jeg glemte å legge meg,nesten ! Det ble to timer i senga,men sovne.....nix ! Sto opp,og fortsatte som om jeg hadde byttet batterier........men da kvelden kom,sluknet jeg kl 22.00.......og det skjer IKKE ofte !


Men når ideene står i kø,vet jeg at det blir sånn....det er helt normalt her i huset,i disse førjulstider......! Og sikkert ikke bare hos meg ! Nå har jeg derimot fått en pakke fra Stoff og Stil,så nå skal papiret og limet byttes ut,med andre sysler......og jeg har ikke hilst på symaskinen siden i 1995 !!! Optimistenes julenummer,kaller man det............


Finnes jo så mange forskjellige varianter,på merkelapper til adventslysene........men som seg hør og bør,for en rastløs sjel,så måtte jeg jo prøve meg på noen egne.....!

Skulle ha vist dem på noen større lys,ser jeg nå i ettertid......men,men.....


Ikke så spennende pyntet akkurat.......jeg bare ser på ansiktsuttrykket til rørleggeren,når jeg ytrer et lite ønske om å finne frem julepynt.......da skjønner jeg at akkurat det,kommer til å ta litt tid.....! Ettersom allt står oppå kvisten,sammen med et halvt flyttelass,som ble "kastet" opp dit i fjor,da vi ble satt på gaten......tenker med skrekk og gru,på månedene før jul,i 2008......KAOS i både hodet,og hele leiligheten....Å måtte avlyse alle julemessene var utrolig kjedelig......,men det resulterte jo også i noen ferdige varer,som aldri ble solgt,og de ligger bare og venter på en ny sjangse i år :) Godt å ha noe ferdig,en hel eske med skilt,foreksempel......! Men i fjor hadde jeg jo ikke oppdaget papiret,og limet.......iallefall ikke i den grad,som nå.......! Nei,jeg får vel fortsette der jeg slapp,så du får ha en fin dag,og takk for besøket :) Kansje fikk du noen ideer,til juleverksted.......? Klem,Mona.

13 kommentarer:

Mor Ingjerd sa...

Far og jeg stilte på Ikea kl 10 idag.Fleste av drømmene dine ble oppfylt. Ingen kø ved kassene,god service, og masse parkeringsplasser til disposisjon. Bare en koselig handletur til Ikea denne gang ,ellers kan det være et mareritt

Mitt hvite hus sa...

Jammen står du på må jeg si... du må jo huske på å få deg litt søvn vennen...

Så mye fint du tryller frem av papir... beundrer deg virkelig ...

Ha en fin dag...
Klem Kerstin

h.espe sa...

Så utroig masse flott du har laget!! Jada, kjenner til ideene som står i kø i hodet - bare se mitt seneste innlegg.. ;o) Godt å være igang med juleforberedelsene iallfall - jula kommer jo alltid så brått på!

Ha en fin dag videre, og duuu, pass på å få litt søvn også da - vil jo ikke ha noe av at du sovner med nesetippen i julesteika på selveste julaften...

Klemmer fra Hildegunn

Magdalena sa...

HEIA..
ALLTID EN GLEDE Å TITTE INNOM DEG,- DU LAGER SÅ MYE FINT!

KLEM, MAGNY

frøken olsens drømmer sa...

SÅ utrolig flink du er!!!
kjempe fint virkelig ;))
klem og en god kveld

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så fine så fine. Du vet jeg liker det sånn jeg også;)
Du fikk mailen min. ikke sant?

Nå må du ta en titt på smykkene jeg viser i bloggen. De er laget av bl.a. rørlegger dingser. Noe for en rørleggerfrue;)Du får spørre rørleggeren om han kjenner igjenn noe.

Ha en fin kveld, og ikke glem å legge deg i kveld. I kveld helst før det bli natt;)Merkelig nokk har jeg også min mest kreative tid seine kveld/natten så det blir ofte sånn her også.
Klem:)

Gry sa...

Så masse fint du har laget!
Nydelige kort/tags og kjempeflotte merker til adventslysene.
Klem : )

A K sa...

Så nydelig blogg du har :) første gangen jeg er innom men helt klart ikke den sisye ;)

godt det er flere som er i julemodus lenge før jul. Her i huset brukes kveldene i hobbyrommet og det bindes kranser for harde livet. Lukter deilig jul av frisk granbar i hele kjelleren :)

syns kortene og det du lager er nydelig!! helt klart min stil. Det enkle er ofte det beste! :)

Kjenner godt igjen dette med å ligge våken og pønske ut ideer når man egentlig bør sove, jeg har også mått stå opp og tegne ned noen ideer midt på natta :)

ha en fin og produktiv uke videre :)

:) Ann K

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Du står på både seint og tidlig, og lager de vakkreste ting!!
Så masse flott :)
Her har det gått mest i maling av div inne, men nå er jeg ferdig,tror jeg da:) Det ene pleier dra det andre med seg,så malekosten er aldri langt unna:)
Men det er kjekt med en pause for å gjøre nye ting også..
Ha en flott dag:)

Grip dagen sa...

Har jeg kanskje nevnt før at jeg er imponert over det du lager?
Jeg blar nedover og nyter synet. Det er helt den stile jeg digger!
JEG ER SÅÅÅ INNI GRANSKAUEN IMPONERT! Du er råflink!

Jeg blir full av virkelyst når jeg besøker bloggen din!
Tusen, tusen takk for masse inspirasjon!
Kreativ hilsen Marit

Ann Kristin sa...

Så kjekt at det er fleire som lar søvnen vike for kreativiteten innimellom! Ja, altså, kjekt på den måten at då er det ikkje noko gale med meg,ikkje at eg ikkje unner deg søvn..!
Dei kortene dine var heilt herlige! Akkurat den stilen eg likar.
Alltid kjekt å sjå nytt ifrå deg! Ha ein kreativ dag!

Hjerterom sa...

Hei :)

Du er virkelig kreativ!
Oi,så masse flott du lager :)
Likte ALT jeg...

Ønsker deg og dine en flott helg.

Klem Siw

Anonym sa...

Keep posting stuff like this i really like it