30. okt. 2009

Nye ideer....kommer gjerne midt i natten....!

Og da går det som det må gjøre,de må settes ut i livet,fort som fy,før de er borte.....så også i natt !! På tur i seng,så jeg for meg et bilde....,litt blonde,litt perler,litt ståltråd.....så to og en halv time senere,var jeg i seng :) Da var prosjektet i boks......og øynene gikk i vinkel,som de så ofte gjør,på denne siden av jul...... :) Iallefall her i huset....

Fikk også lagd noe nyttig igår,må jo lage noe som kan brukes også,- og ikke bare fjas.......hihiii :) Bilder kommer,men jeg har ikke fått ånden over meg,enda......kansje i helgen. Har sittet og sett på lagrede bilder av juleting som skal lages til meg selv,spørsmålet er bare om jeg noen gang kommer dit.....?? Symaskinen venter jo også,og stoffet ligger klart,jeg ser på det,hver dag........og tenker,- kansje imorgen ......?

Men uansett ønsker jeg deg en kjempefin helg,sammen med dine nære og kjære :) Her i heimen kommer den til å forsvinne i rasende fart,om jeg ikke tar fullstendig feil.......kansje jeg til og med tar meg tid til å sove,innimellom penselstrøkene....... !


Vakkert juletre,mot den "barske"veggen........nydelige kontraster !!!!! Alle bilder er fra Pottery Barn.....mye inspirerende der......! Klem fra meg.

9 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, de beste ideene kommer nok på natten, kanskje i drømme også? :) Blir spennende å se hva du skal i gang med. Flotte bilder i innlegget ditt.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nå var det mye lekker juleinspirasjon hos deg.
Er bare innom for å si takk for pakken. Her skjer alt på en gang så jeg har ikke fått pakket opp enda. Gleder meg til det nå.

Ha en fin hallowen og allehelgensdag;)
Klem

Tina sa...

Jeg følger spent med! Masse fin juleinspirasjon her! Ja ideene må en ta når dem kommer og da er det bare å hive seg rundt. Klæm Tina

Unknown sa...

Så fine julebilder, her var det mange ideer og mye kreativ inspirasjon.
God helg til deg.
Klem...Ellen

Gry sa...

Jeg er også mest kreativ sent på kvelden... og får også ideer når jeg skal sove.. Gleder meg il å se hva du skal lage.
Ha ei kreativ helg.
Klem : )

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Å du, dette hørtes jo veldig kjent ut...he,he... men nå har jeg bestandig ei notisbok i nærheten... der jeg skriver/tegner ned nye ideer...
Hmm...blir spennede å se hva du kommer med nå...

Ha en super søndag og uke...

My little footprints sa...

Hei vennen!
Ja det er meg, jeg har dukket opp igjen som lyn fra klar himmel.. hihi :)
Jeg må bare først få takke for ordene dine Mona! Koselig å høre at jeg har vært savnet!!
Jeg har hatt en laaaaang sommer! Stillesittende pga benet! Nå har jeg lyst til å kaste krykkene dit pepper`n gror.. hihi :) Det går mye bedre med benet! Det går iallefall fremover, og det er jo kjempepositivt! Jeg har hatt en lang prosess i sommer, hvor jeg også bestemte meg for å skifte jobb! HAr vært på samme sted i 7 år, så jeg var klar for nye utfordringer!! Har jobbet der en bitteliten stund nå, og trives som bare det :)
Vi snakkes sammen snart igjen! HAr bestemt meg for å begynne å blogge igjen, til og med mann min har savnet det blogge-styret mitt.. hihi.. så nå er det på`n igjen!
Håper at alt står bra til med deg i Nord! JEg gleder meg til å blogge med deg igjen :)
Store klemmer fra Beth

Mitt hvite hus sa...

Ja ideene kommer som oftest om natten...og her hos deg var det herlig julestemning.... utrolig flotte bilder..

klem kerstin

lillpastill sa...

Nei og nei så utrolig koselig blogg du har her, også så flotte bilder.. Nå har jeg sittet her en stund å tittet gjennom en hel haug med innlegg.. Koselig! :)Keep up the good work - jeg la meg til som følger jeg! :)

Ha en fin dag videre
Klem fra Lotte