29. okt. 2009

Svakheter..........?!

Heisann : ) Idag tar jeg karamellkaffen sammen med en bloggerunde,mens jeg venter på at rørleggeren skal komme hjem,med mere maling til meg....det går unna på litrene !!! Armer og skuldre,orker jeg ikke å nevne med et eneste ord...... :) Da snakker jeg heller om svakheter jeg lider av.....sånn som facinasjon for juletrepynt.......eller julepynt i det store og hele....!
Var de ikke søte ?

De er jo til å spise opp........så søte og yndige at ååååå :)
Og samtidig,røffe.....


Men det kan ikke sies om disse,de er rett og slett av den glamorøse klassen,og jeg sier JA TAKK,BEGGE DELER........

Nydelig med disse glass-istappene,sammen med små juletrelys.......en nydelig stemning i stuen......Helt siden jeg var lita,og så på tv'n at mange hadde store juleselskaper,særlig i julefilmer,har jeg misunnt dem som var mange i familien......! Tenk og få dekke et nydelig bord,og sitte mange sammen rundt god mat..........med sølvguttene i bakgrunnen....! Masse lek og latter........men sånn ble det aldri hos oss,siden den eneste som lekte, var meg......å være enebarn var jammen ikke mye koselig,spesiellt ikke på sånne dager....og med en pappa som like gjerne var på andre siden av kloden(på jobb),ble det nok like mye en dag med savn,som det ble en gledens dag... nesten rart at man er blitt så glad i julen.....!

Men det var jo ikke mindre jul hos oss,likevel.....mamma måtte jo gjøre allt alene,og nå skjønner man jo at det var nok ikke lite.... ! Mange ting som skulle tenkes på,og settes ut i livet......forberedelse av mat,pakker,hente juletre,vaske......stryking,ikke minst.....det skulle ikke være en brett som kunne anes......,- og det skulle jo skinne av allt ! Jeg har nok ikke arvet dette "presset",men rent vil jeg jo ha det.......og stress,er det verste jeg vet,så da får det bli som det blir,julen kommer den,uansett :) Når det lukter grønnsåpe,og man setter på julemusikk,er mye gjort..... :)
***************
Det var det,da må jeg vel pusse litt "patina" på skiltene mine, her
.......! Aldri har jeg vel begynt så tidlig med å lage ting til jul,men likevel må jeg bare erkjenne at jeg ikke kommer i mål,med allt jeg hadde planer om...!! Og jeg begynte jo rett etter sommerferien........er det mulig ? Jeg har en liste,som er lenger enn lang,og den er det ikke mye som er krysset av,på.......og strøket ut ! Lurer på når jeg skal begynne til neste år,kansje allerede i januar.......da går det jo i ett,fra i år ! Ettersom det stadig er noen som ønsker seg vimpler,og andre ting i papir,har jeg nå erkjent at papiret bare må ligge fremme......etter å ha pakket det vekk,iallefall 5 ganger......!!! Bortkastet tid,JA ! Så nå er spisestuebordet to-delt.......en maledel,og en papirdel.........kjære julenissen,jeg ønsker meg et hobbyrom til jul : ) Utenfor døren vår,har jeg fundert på og sette opp et skilt : Velkommen til fullt julekaos..........!
Ha en fin dag da,og kos deg :)

4 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, har også et sånt spisebord:-) Det flyter over av alle mulige slags hobbyting. Har bare gitt opp å rydde vekk symaskinen - den står konstant fremme. Det har vært noen som har lurt på om den kom fastmontert på spisebordet...

Førjulstiden er en fantastisk, men travel tid. Kos deg i ditt kreative kaos!

Anonym sa...

Hei på deg. Så fint innlegg du har laget. Jeg har ikke som mål å lage så mange julegaver i år, men har noen tovede votter på lur om en skulle trenge det. Ellers har jeg ikke fått prøvd med på til og fra lapper enda. Vi får elektriker på besøk i morgen og vi skal male gang oppe og nede. Da blir det rotete da. he-he så papir og saks får vente litt. Er ellers godt i gang med julegaver - liker å ha god tid i desember til andre ting. Skilt med velkommen til julerot var en god ide med litt smil til. Ha en fin helg. Hilsen Britt Eva

Grip dagen sa...

Jeg må også sende ei liste til nisse i år;
1) Jeg ønsker litt flere timer i døgnet.
2) Et dobbelt så stort hobbyrom

Jeg skal ha slekta hos oss på julaften. Vi blir bare flere og flere. Vi har i tillegg hatt med oss en gammel, ensom mann. Men nå har familien hans vendt hjem fra utlandet. Da må vi nok kanskje ha hele den gjengen også. Og da kjenner jeg panikken komme krypende. For da blir vi 16 rundt bordet.

Nissen, jeg har et ønske til
3) større kjøkkenbord og et lite påbygg...

Ha ei flott helg, både du og rørleggern.
Klem Marit

june sa...

her var det mange lekre bilder og ting og tang!hvor i alle dager finner man slike lekkerbisken-julepynt? Finfin side du har!

Hilsen June