17. nov. 2009

Gavedryss til meg....

Tenkte kansje du ville ha en kopp te ? Jeg har jo nemlig vært så heldig å få flere nye tekopper.......er så glade i disse,de passer til allt,med sin nøytrale farge ! Under har jeg satt asjetter fra Sia.....et dårlig kjøp desverre,ettersom de tydeligvis ikke tåler oppvaskmaskin...og heller ikke å stå stille i et kjøkkenskap !!! Slå den ! Jeg forbinder Sia med nydelige varer,men disse har ikke stått til forventningene........den ene eksploderte inni kjøkkenskapet,som sagt.......gjett om det så ut der inne,da jeg åpnet døra...! De andre to,har sprukket i den ringen som går under ,da dem ble vasket i maskinen......det syns jeg er for dårlig. Så nå har jeg bare tre igjen...!! Og de er ikke et år gamle.... Men nok om det.....det var jo koppene det skulle handle om :)
Fikk også nydelige brikker,som skal ligge under både tallerken og glass ! Og så i min yndlingsfarve.....beige !!!! Så i år,blir det dekket med brunt og beige,til julematen........

Fikk både beige duk,og brune dekkebrikker,i tillegg..... ! Heldige meg !! Farvene kunne ikke truffet bedre ! :)


Nydelige kjøkkenhåndkle,fra IKEA.......skikkelig gode er de ! Og nydelige farver på dem også ! Tusen takk,Mor,Far og Totto :) Jeg lover herved å ikke røpe flere drømmer,ang IKEA.........noe har jeg da lært :) Koser meg med tingene hver eneste dag,det skal dere vite !!! Og enda er det jo mere,som kommer etterhvert......har bare ikke fått tatt flere bilder.


Må vise dere denne også,i samme slengen......den er engelsk,og er mitt siste funn fra bruktbutikken :) Nydelig mønster syns jeg......! Vet ikke om den er så gammel,men det er heller ikke så viktig......
******************************
Det var dagens innlegg,nå må jeg vel gjøre noe fornuftig :) I går fikk jeg ryddet i kleskapet mitt,og det var jammen på høy tid.......når jeg så størrelsen på de klærne som måtte vike plassen.........!!! Og det er før all julematen........skrekk og gru........hadde man ikke visst bedre,kunne man trodd jeg var en hel søskenflokk.....,- helt alene........i en kropp..........!?! SUKK....... ;(

9 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅÅ så mye fint du har fått... den kafef kanna slo alt spør du meg.. den var nydelig...
Kjøkkenhåndkleene fra Ikea var også kjempefine..

Skjønne små brikker... men uff så kjedelig med fatene da.. bare sprakk de!!!!..

Ønsker deg en fin dag...
Klem kesrtin

Barbros lille atelier sa...

Her er som alltid mye fint å se:-) Har faktisk akkurat de samme fatene som du fra Sia. Ingen har sprukket ennå, men så har jeg ikke brukt de så mye heller...Uff, det var veldig kjedelig at de gikk så lett i stykker.

Kaffekannen var helt nydelig, og IKEA har faktisk mye fint til jul i år. Kjøkkenhåndklene var jo riktig skjønne:-)

Ha en fortsatt fin dag!

Klem

Anette Willemine sa...

Så mye fint du har fått deg!
Den kaffekannen var kjempesøt, og de håndklærne fra Ikea er veldig gode.
Ønsker deg en god dag!
Klem fra Anette Willemine

Vform sa...

Vilka fina saker du har fått!
Kaffepannan var jättemysig!
Tråkigt att faten bara spricker...
du borde få nya varje gång!

En god kväll till dig! V.

Hilsen Bodil F.T. sa...

Herlige ting! Og kaffekanna var aldeles utsøkt!!

A K sa...

Så koselige bilder :) kaffekannen var skikkelig fin! Jeg gleder meg til jeg endelig kan få tatt ikeaturen snart! Håper de har igjen noe av det fine jeg også vil ha :)

:) Ann K

Anneli sa...

Så heldig du er som har fått såå mye fint :)
Ser at du har shoppet litt på Fauske også. Fru Dahl er en butikk helt etter min smak <3
Ja vi har funnet frem julepynten på Fagmøbler.
Vet du forresten at vi har tatt inn produkter fra Sagen Vintage Design? Som bl.a. strykemerker, kort og juleevangeliet (som jeg så du hadde kjøpt deg)
Juleevangeliet har vært så populært, så det måtte jeg etterbestille! Har også bestillt servietter med samme motiv <3
Det tror jeg blir årets juleservietter her i huset :)
Jeg håper du satser på messelivet til neste år Mona!
Klem fra Anneli<3

Mor Ingjerd sa...

Det er så greit for som gir ,at det er ting du ønsker deg Mona. Fortsett med det,i allefall når det er i en forretning som vi har i nærheten
Det var godt å være på besøk hos dere. Savner dere

KOSELIGE HJEM sa...

Åh så mye flott du har på bloggen din! Skulle bare si at GOD JUL-vimpelen er mottatt. Den var kjempefin! 1000 takk for de ekstra tagsene/merkelappene som lå ved. De var nydelige!