11. nov. 2009

IKEA-drømmen som ble sann......

Mornings ! Skal det være en karamellkaffe,og en pepperkake ? Servert i mine nye,herlige kopper....? Jeg har nemlig fått så mange fine gaver,i det siste........av en eller annen merkelig grunn....! Jeg røpet jo mange av mine ikea-ønsker i et tidligere innlegg,og her ser dere resultatet......

Disse koppene,og den store nydelige muggen var mye finere i virkeligheten,enn på nettet......veldig gode å holde i,er de også ! Og så enkelt og fint mønster........de står fremme hele tiden,jeg har satt dem på et stort brett,så jeg kan se dem :) Kommer ikke inn i noe skap,nei........ Tusen takk E og K :)

Gode linservietter fikk jeg også........6 hvite,og 6 grå......heldige meg ! Disse har jeg satt oppi en liten kurv,sånn at de pynter opp,selv når de ikke er i bruk ! Kraftige og lekre er de........


Det sniker seg inn litt julefarger,etterhvert.......


Ooopppppps,her røper vi oss......nesten tom pepperkakeboks.....,så tidlig i sesongen..... :)
Dette var bare en liten del av gavene,kommer mer etterhvert........ :) Nå skal jeg dekke på frokostbordet til husets herre,har kokt egg og stekt rundstykker :) Når man ikke har sovet et sekund,kan man jo like godt bruke tiden til noe fornuftig ! Legge seg halv to,og stå opp kl 5......tenker dagen blir lang,jeg.....men jeg vet på råd........skal klippe stoff ,og det har jeg vel ikke gjort siden i 1995........! Skulle egentlig på julegaveshopping,men uten søvn så har jeg avlyst det......man handler ikke i halvsøvne.........ikke godt å si hva som ramler oppi handlekurven da ! Kos deg,og ha en tipptopp dag :)

13 kommentarer:

Smineset sa...

Så heldig du er! Kjempefine kopper og servietter. Du får slappe av å kose deg. Sove må man jo! ;-)

Brocante sa...

Men kjære deg - du må jo sove!!!!Man holder ikke lenge uten søvn!

STEINKJERRINGA sa...

Det er grusomt ikke å få sove. Du har heldigvis sovet litt, da, og kan glede oss andre med et tidlig innlegg. Kjempefine bilder. På IKEA har de mye rart. Kanskje jeg skulle stikke innom der også når jeg skal på et lite raid i neste uke. Ha en fin dag, håper du har muligheten til å strekke deg i en godstol i løpet av dagen.

Mitt hvite hus sa...

Så mange fine gaver du har fått...
Men du må sove skjønner du... du kommer jo til å bli helt utslitt satkkar... *klem Kerstin

Mari sa...

Åhh så stilig, heilt etter min smak. Desse fekk eg og lyst på, veit du om det finnes tallerker også? Eg føler så med deg, det er forferdelig slitsom å ikkje få sove. Det hjelper ikkje alltid om man har aldri så lyst når kroppen ikkje er enig, slik er det i alle fall her... Ta ein rolig dag, blir spennande å sjå resultatet på tøy prosjektet ditt:)

Vform sa...

Hej! Hittade din trevliga blogg av en händelse!
Mycket fina bilder du visar...kommer gärna igen!
Ha en skön dag!
Hälsar V. i Finland

Guttemamma sa...

IKea..tuller du??? SÅ vakkert og bildene dine er helt herlige!! Ønsker deg en herlig dag,ikke legg deg for sent da...
klem

Barbros lille atelier sa...

Så flotte gaver - heldige deg!!

Kristine sa...

Hei:)
Koselig blogg du har! masse fint å sjå på!
Søte kopper du hadde fått deg:)

Ønsker deg ein fin kveld og ei god natt søvn i natt

Min stil sa...

Heisan du. Heldige deg! De koppene var kjempefinne. Her er det laaaangt unna IKEA, så jeg kan jo bare drømme.
I dag kom julevimplene. Knallfine. Tuuuusen takk, og så snillt av deg å legge med de tags`n.
Jeg syns du lager så masse fint. De oppskriftene lenger ned var jo bare så hærlige. Jeg har lagt med til som følger, for dette må jeg absolutt se mere av. Du er jo bare RÅ!
Klæm Susanne

Merethe sa...

Jeg koser meg så på bloggen din!! Glemte helt å sette inn maten fra handleposen til og med :)
men du..De vimplene i kraftig papir.. Kan jeg spørre deg hvordan du har festet de til snoren? Er den dobbel, slik at snoren er festet i mellom lagene, eller har du gjort det på en annen måte? Jeg har noe slikt papir liggende, og kunne tenkt meg å prøve :)

Magdalena sa...

oi.. dette var flott!!

klem, magny

Therese sa...

Denne serien satt jeg å tittet på hos nettsidene til Ikea i dag, og synes de så så fine ut. Likte den litt bondske looken. Grattis :)