11. nov. 2009

Jeg fryser som fyyyyyyy........

Heisann,ja idag ble det visst to innlegg,gitt...........jeg må jo holde meg våken.......! Har ikke gjort så mye fornuftig,jeg går enda i pysjen......hihiiiii......og fryser som bare rakker'n ;( Så da har jeg surfa litt på nett,da vettu........og der er det mange fristelser,som vanlig :) Jakter på gode,kjempevarme vintersko.......og liker Sorel sine,veldig godt.
Men så var det å bestemme seg........liker så godt denne pelskanten,men hvilken farge på selve skoen,er finest.......svart,brun eller helt lys ?

Liker jo alle........


Denne er jo også grei,selv om den er litt enklere.....Og denne frister veldig !!!! Norrøna Lyngen ! Rørleggeren har til og med jaktet på den,her i byen idag,for meg........snill som han er ! Men neida,størrelse MUS,det hadde dem.......akkurat som det hjelper meg.... Syns den ser utrolig god og fluffy ut.........hadde jeg hatt den,hadde jeg sikkert tatt den på nå,inne i stua.....brrrrrrrrrrrrrrrrrr....tror jammen jeg skal sette på varmeteppe i senga,ikveld........ :) Ser stygt ut for shoppingrunden min imorgen..........men det kommer jo flere dager,så jeg stresser ikke :)
**************
Kansje det kommer en konkurranse her inne,en av de nærmeste dagene.....til da,kos dere,med både juleforberedelser,og kansje en liiiiiiiiten kopp gløgg,det hadde gjort seg,kjenner jeg :) Klem til dere alle,og takk for alle gode ord dere legger igjen ! Jeg er bare superdårlig på å kommentere for tiden........brrrrr.......nå må jeg lage en varm kopp,et eller annet..... :)
4 kommentarer:

Hulda sa...

Mange fine vinterstøvler her, ja. Noe for enhver smak. :) De så ordentlig gode ut.

Jeanette Jess1 sa...

Uansett hvilken du velger kan jeg iallefall anbefale sorel, de er fantastisk varme, så ikke engang isbitføttene mine blir kalde der ;o))

Den øverste var skikkelig fin da...

Shabbycharm sa...

hallo. har ikke slike stövletter selv, men fikk låne av en venn da jeg hadde tråkket meg våt.
og jeg kan love deg att de er varme.
klem bella

Ann Kristin sa...

Ja, dei vinterstøvlene såg både fine og varme ut. Er på jakt etter nye vintersko eg og.
Håpar du fekk varmen i deg til slutt! Og ønsker deg ein fin og varm torsdag.