29. nov. 2009

Ingen juleinspirasjon uten Eva Lindh.......

Heisann :) Håper dere har hatt en super adventshelg. Kan tenke meg det har skjedd mye styling rundt om,i de tusen bloggehjem.....?? Fredagskveld,la vi oss med grønn plen......men vips...,lørdag morgen var det komplett julestemning.......oh lykke,sier jeg bare !!! Hvitt,hvitt,hvitt...... :)
Men den store pyntelysten har ikke vært tilstede.........så derfor måtte jeg innom favoritt-stylisten,Eva Lindh....og det skuffer aldri :)

Nå er det meste kommet på plass.....julevinduer,julestjerne,adventslys.....men ute har det ikke skjedd stort,så det blir kansje i morgen. Bare det ikke blir for kaldt,da......


Jeg skulle egentlig en liten tur i skogen også,for å plukke med meg flere bjørkegreiner,men med snøfallet,ble det skrinlagt. Så kransene mine er ikke enda ferdige.....

Men i stuen er det iallefall klart,utrolig godt å få tatt ut av eskene det jeg skulle bruke,og satt resten opp igjen......jeg tror det ble 7 esker som kom rakt opp igjen,jeg ! Og bare en ble stående nede,men den er diger......det skal liksom ikke så mye pynt til,for å pynte en leilighet,sammenlignet med et helt hus ! Men det er også en kunst,og ikke overpynte......

Det har ikke blitt mye rødt,i år heller.......! Men noen røde detaljer må man ha,sløyfer,lysholdere,- og noen duker er vel det som er tatt i bruk !


Og imorgen skal alle julegaver sendes,og da er mye gjort ! Da kan man starte med bakingen.......selv om det ikke dreier seg om 7 slag !!! Man lærer jo etterhvert.......og det er ikke gøy å kaste masse mat,når vi kommer i januar,og mange bokser er fulle fremdeles.....vi er jo tross allt,bare to.......! Pusi er mere glad i tunfisk,liksom...... :)
**************
- Ha en fin adventstid,og kos dere med ventingen.......det er jo den beste tiden....... :) - Klem fra meg.

13 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig noen flotte og inspirerende bilder du viser her. :) GOD ADVENT!

Ellemeller sa...

Nyydelege bilete!!
Psst.. eg håpar at du ikkje sluttar å blogge!! Det er so triveleg å vere her inne med deg, mykje fint å sjå og mykje inspirasjon å hente!

God advent:)

Hilde sa...

Fine bilder som alltid hos deg! jeg er en sånn smugleser, men når du skriver at du kanskje slutter med bloggen ble jeg tvungen å hoppe inn her og be deg la väre:) Nå vet ikke jeg hva det handler om, men forsök å ikke bry deg! Er det noen som bråker i bloggen så er det som regel bare misunnelige mennesker som ikke har mye liv!

Jeg håper du fortsetter, og jeg lover at jeg skal bli flinkere å kommentere hos deg!
Nyt den förste adventskvelden!
Klem Hilde

No.15 sa...

Vakre og inspirerende bilder du viser.
Snøfall her også natt til lørdag, og det er jo så fint ute nå. Koselig å pynte og tenne masse stearinlys.

Håper adventssøndagen har vært fin.

Klem :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelige bilder.
Jeg blir jo veldig nysjerring på hva du har opplevd på bloggen. Håper du ikke lar det ødelegge for deg helt.
Ha en fin førjuls uke
Klem:)

Solveig sa...

Så flotte bilder du viser!! Her var det masse inspirasjon å hente:o))
Så leit at du opplever negative ting her i bloggen! Slik skal det jo ikke være. Jeg håper du ikke forsvinner herfra, men må en bruke masse av sin tid til å frustrere seg og bli sinna på ting som oppstår, kommer en til et veiskille....
Ønsker deg lykke til og håper du får en fin adventstid, for det fortjerner du!!!
Klem fra Solveig

Barbros lille atelier sa...

Så kjekt å få litt inspirasjon! Flotte bilder!

Håper virkelig du fortsetter - du har en kjempefin blogg! Alltid kjekt å titte innom her!

Klem

Tone Lindblom-Brunes sa...

iblant blir man både sint og lei seg, men du får skrike og stampe i golvet, og så vet du at vi er mange som vil lese og se alle fine bilder... Adventsklem fra Tone

Sigurd Olav Silset sa...

nei og nei, du må da ikke gi deg!!Ta et oppgjør med den det gjelder, og bli ferdig med det:) Du må ikke la noen ødelegge for deg, mange som liker å se innom deg:)

Rut och Signe sa...

Vad vackert det ser ut på bilderna! Härligt med näverslöjden och de underbara röda alsterna till detta. Mycket snyggt!-) Marie

Gry sa...

Nydelig inspirasjon hos deg som alltid Mona.

De vårrullene skal jo egentlig frityrsekes, men blir veldig gode og mye sunnere å steke i langpanna.
Jeg fikk meg en god latter... ser for meg mandelspisingen din...
Ellers..... er det full planlegging og kaos hær....har 50 årsdag på søndag og skal ha dameselskap to søndager på rad... med aktiviteter. Mannen min jobber som inspektør og er i Polen for tiden.. Så da blir det sånn...det blir nok gøy.

Ha ei flott Adventsuke!
Klem : )

Grip dagen sa...

-Hva skjer'a?
Eller som vi sier på Jæren:
-Noge så he sjidd?

Håper du er ferdig med fresinga. Kan ikke sitte å knurre når en lager julepynt...!
Ikke lett å rydde opp i negativt rot. Kan være vanskelig å si ifra. Jeg vet hvordan det kan være.
Folk du irriterer deg på stjeler en enorm mengde energi fra deg. Det beste er å unngå slike folk, om en har mulighet for det.

La deg heller inspirere og skap noe flott. Da blir du nok glad igjen.
Juleklem Marit

h.espe sa...

Hei kjære Mona!!!
Tusen takk for ditt alltid så koselige besøk!

Uff, forstår at du opplever lite trivelige ting om dagen - så kjedelig! Nå vet jeg jo ikke akkurat hva det dreier seg om, og det er lett for meg å si at du bare skal "heve deg over det"... Godt at du vet hvem som står bak, så slipper du å "skule på andre" og være usikker på andres "hensikter"... Gode deg må iallfall ikke "forlate" oss, selv om en pause selvsagt er lov.. :o)

Ønsker deg gode dager, fylt med det beste!!!

Stoooor klem fra Hildegunn