3. des. 2009
Heisann igjen ! Er bare innom i fulle farten,for å takke for alle sms'er,og mail fra dere snille damer :) Noen har oppdaget hva som er skjedd,og gitt sin fulle forståelse....og det beviser bare at jeg hadde rett i mine antagelser...! Kopiering av mine ting,lagt ut for salg.......med skryt om et utrolig godt salg....! Frekkhetens nådegave kjenner ingen grenser,hos noen ! Er forresten veldig fristende å legge ut bilde av mine produkter,sammen med hennes.....da hadde dere fått dere en god latter.......(dere som ikke har sett det selv)!! Detaljene er ikke til å ta feil av.......! Men det som er enda morsommere,er mailen fra henne........hvor hun sier klart ifra at jeg ikke eier disse produktene.....og at det er fritt frem å kopiere,etter som jeg ikke har copyright.....HALLO ???? Finnes det noe som heter moral,og god bloggeskikk ???? Og så på toppen av allt,skrive "egen design"........litt rart da,igrunnen,at damen skiftet design,akkurat etter at jeg publiserte mine ting......for før,så lagde hun en mye enklere utgave !!! Hun påstår hardnakket at hun har gjort dette etter fri fantasi.....hahahahahahahahahaaaaaaaaa , samtidig som hun sa dette om copyright !! Det er innrømmelse av verste sort.......spør du meg !!! Jeg måtte regne med såpass ,når jeg var så "dum" at jeg viste mine varer.....JAVEL,så er jeg dum......og trives forøvrig GODT med det,men det som forundrer meg,er hvor stor glede hun kan ha,av å stjele andres ting,og skryte uhemmet av det,etterpå.....lavmål kaller jeg slikt ! Men lykke til med salget......du kommer vel innom snart,på jakt etter mer "inspirasjon" !!!!


Så takk for deres gode ord,og støtte :) Det gleder mag masse,skal dere vite !!!! Kos dere i helgen,selv stikker jeg av på en liten tur......ikke så langt,men nok til at jeg må sove borte......kansje kommer det noen bilder,når jeg er hjemme igjen :) - Stor go'klem til dere alle :)

18 kommentarer:

Shabbycharm sa...

hei..dette har jeg värt utsatt for selv,men det var ikke på bloggen.
hadde laget noen bilder som jeg solgte på loppisen min og like etterpå var de til salgs på tradera..greit nok det.men de hadde laget de..forstår? noe senere var jeg innom en butikk i byen og der drev en dama å laga kopier av bildene mine,snakket litt med henne om bildene og hun sa ... ja min datter er så kreativ og har så mange ideer..
vel jeg er ikke datteren din.
hvis dette hadde skjedd meg på bloggen tror jeg att fristelsen til å legge ut bloggeren hadde värt stor. men hvorfor synke så dypt som disse menneskene.
nei kjäre du,hev deg over disse idiotene.alt kommer for en dag.
klem bella

Beth sa...

Hva i alle dager har skjedd?
Jeg vet visst ikke helt hva dette dreier seg om jeg, men kan noen være såå frekke og kopiere dine ting?
Trodde det var en selvfølge at vi hadde copyright på siden vår jeg, at andre kunne respektere det, kanskje det er lurt å skrive det!
Kanskje du skulle legge ut linken til hennes side så vi andre ikke "blander" oss bort i den?

Nydelige lysestaker du har på bilde ditt forresten?
Jeg også ønsker meg sånne...:-)

Prinsesse Elin sa...

You go girl:)

Anette Willemine sa...

Kopiene blir aldri så gode som originalen. Hun vil nok bli avslørt av flere enn deg! Enig med Prinsesse Elin her; You go girl!
Ønsker deg en god helg!
Klem fra Anette Willemine

Magdalena sa...

heisann.. frustrerende... forstår deg godt,- la harmen komme...
men; du kan ikke nekte dem,ellers må du ta patent på dette...

selv har eg det samme problemet med såper og bilder inni,- startet med det for noen år siden, har funnet ut en teknikk der bilder m farge holder seg til siste slutt... men, eg kan ikke kontrollerer om andre gjør det, opplevde jo dette senenst for noen dager siden, tines kreative hjørne ( finner henne i mi roll) legger ut såper med bilde,- så lurt, liksom...

stå på,- ingen lager helt make til deg likevel,- digger deg..!
klemmer¨¨*

MODERN COUNTRY sa...

Ja det er fryktelig Mona, jeg har opplevd og opplever dette også selv. Det er jo så mye enklere og stjele andres Design enn og sette seg ned og prøvde og være original. Jeg synes av og til moralen her i bloggeland kan være lav, for å være helt ærlig, og jeg har vært nødt til og foreta undersøkelser om hvorvidt jeg kan få enerett på mine egne Design. Det koster, men det er klart det vil alltid være noen som prøver seg. Jeg tar ofte kontakt med vedkommende selv, og har også som du mottatt krasse mail tilbake. Om at jeg må vel ikke tro jeg er unik og har kommet opp med dette først..??? Forbannet blir jeg, og jeg støtter deg så godt!!
Det koster oss som har ambisjoner både tid og krefter, og ikke minst blir det felt endel tårer. Men ikke la deg tråkke på, ta godt tak i henne og si hva du har på hjertet. Det minste du fortjener er respekt og medmenneskelighet. Du er unik og veldig veldig dyktig, for all del, ikke glem det!!!

Varm klem og hilsen om den fineste Adventshelg fra Aina :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Jeg har ikke fått dette med meg i det hele tatt. Og aner ikke hvem det er snakk om. Nå har jeg ikke hatt tid til så mye bloggsurfing i det siste så det er vel derfor tenker jeg.
Jeg har også opplevd slikt. Men kopien blir sjelden like god som orginalen. Jeg har sett noen rare forsøk på hjerter i samme gate som de jeg sydde for et år siden. Men jeg tenker at de må ha likt det de så, og velger å ta det som et komplimang. Når det er sagt så er det jo litt anderledes med ting en syr. Det er vanskeligere å kopiere enn noen en bare kan hive under kopimaskinen. Jeg må jo spør om det er det som har skjedd her? For det blir jo veldig kopiering.
Men på en måte så føler jeg at jeg sitter litt i glasshus. En blir jo inspirert av det en ser. Og det en liker legger seg på minnet. Det kan være en vakker form, en fin farge og en nydelig skrift og vakkre ord i et magasin, en ineriørbok eller på en blogg. Så koker en det i sammen i kreativitetsgryten i hodet også kommer ens eget reultat utav det hele. Det er bare det at mange andre også har latt seg inspirere av akkurat de samme tingene. Samme blader, samme bøker og samme blogger. Så derfor får en også veldig mye nesten likt fra forskjellige designere/håndtverkere. Sånn er det bare.
Og jeg skal være den første til å innrømme at formen på de franske tagsene dine gikk rett i hjertet på meg, også fikk jeg lyst å prøve å sy noe i en slik form;) Så du har vært litt med og designet duftmedaljongene mine:

Ønsker deg en fin fin helg:)
Klem.

Stubbetufsa sa...

Men du all verden!
Jeg er vel naiv, men jeg kunne ikke tenke meg at noen kunne være så frekk!!Hvor finner jeg dama!
Tradera hvafornoe? Jeg bare spør.

Lobeliadamen sa...

Hei hei,

Hva skjer??? Dette har jeg ikke fått med meg i det hele tatt. Fortell fortell (send gjerne mail)...
Det er helt forferdelig at folk har så pass lite kreativitet. For all del så er jeg helt for inspirasjon etc - men å legge "andre sine produkter" ut for salg er en smule på kanten spør du meg!! Snakket med Bjørn på Sagen Vintage i forgårs. Et stort norsk firma driver å kopierer hans ting (med hans logo og firma navn!!!) - og dessverre har bl.a Bohus gått til innkjøp av disse kopiene. Kvaliteten er selvsagt mye dårligere enn på de opprinnelige Sagen produktene og prisene så dann. Det er trist for oss som forhandlere men selvsagt er det forferdelig for Sagen som har jobbet ræven av seg i 2 år for å få firma opp å gå så godt som det gjør.
Når det gjelder deg må du bare stå på og fortsette å lage de lekreste ting :-) Du er kjempeflink!!

Klem
W

Magdalena sa...

takk for hilsen, sendte deg en mail, fikk du den...?
vet ikke hvilken blogg som kopierer deg,- men det ville vørt på sin plass å at den bloggeren nevnte deg og linket til deg, og sagt at inspirasjonen kom fra deg...
god helg,- klemmer¨¨'

Turid sa...

Hei på deg!
Forstår godt din frustrasjon over dårlig "folkeskikk" blandt oss bloggere.....Æ har å brukt inspirasjon til å lage ting som andre har tenkt ut, men æ henviser alltid til hvem som er opphavet- dette gjør æ om det er ei dekorert rækved fjøl , som du er ekspert på , eller om det er ei god knekkebrød oppskrift fra Sylvia.
Heia alle gode bloggere -vi tar vare på hverandre og viser respekt for hverandres kreativitet!!

Lovise sa...

Huffda. Det var mange ord.... Jeg håper du koser deg likevel og nyter adventa. Det er jo gøy at folk blir inspirert av hverandre, men hva bruker man inspirasjonen til... Noe å tenke på.

Mia, New Room Interior sa...

Stå på! Tingene du lager er knallfine, og jeg vil gjerne selge mer for deg i butikken etterhvert! Du er utrolig kreativ, og det er synd at folk skal kopiere det du lager, og tjene penger på det!
Ønsker deg en god helg! Klem-Mia

Gry sa...

Stikker bare innom for å si at
du er hjetelig velkommen til å delta i konkurranse hos meg.
Ha en vakker søndag.
Klem Gry : )

Julia sa...

Heia!

For et fantasiløst og ufordragelig menneske som finner på slike tilng...
Jaja, Mona -Du får ta det som et stort kompliment, og trøste deg med at hun nok ikke får noe særlig stor suksess med sin business..

Ha en fin førjulstid -Gleder meg til å følge med videre på bloggen din. :)

Sköna o Gröna Ting sa...

Om jag förstår allt rätt så har du blivit utsatt av en kvinna som försöker göra sitt liv lyckligt på din bekostnad?!?!?
Låter som om hon har problem, måste man verkligen ta en ide från någon annan för att lyckas, har man inte fantasin och ideerna så tycker jag man skall syssla med något annat...!

Tråkigt när det blir så...
Hoppas inte hon ställer till med mer skit för dig.

Önskar dig en underbar vecka
Kram Marianne

HusmorDronninga sa...

Makan til frekkhet!
En ting er å bli inspirert av andre, men å gå ut å si at det er "ditt eget" design.. Det er å dra det litt langt!

Orginalene er nå en gang som regel de beste, så stå på!

Hilsen fra
HusmorDronninga

Grip dagen sa...

YOUUUUU-HOOOOOOOO!

Kan du høre meg Mona?????????
Hvor eeeeeeeeeeer duuuuuuuuuu?
Har vært her på utallige bomturer nå. Kommer snart en oppdatering på dine kreative krumspring?

Klem Marit