22. des. 2009

GOD JUL :)

Ja,nå er det ikke lenge igjen,før man kjenner pinnekjøttlukten i nesen.....og kjøttrull....og mølje.......og ribbe......og kalkun....og stekt kveite......phuuu.....som jeg gleder meg....! Komme hjem,og treffe slekt og venner.....og kose seg sammen ! Da er det jul,da.......!


Så noen bilder fra en julepyntet stue...ganske mange bilder,når jeg teller etter... !!! Var ikke disse to lysholderne fine.....de er laget av en svensk dame,med navn Cecilia Carlsson,og er nye av året. Jeg fallt for det nydelige englemønsteret,som kommer så godt frem,når lysene tennes....sees godt på det øverste bildet.


Ettersom rørleggeren har tatt et monster,av en flatskjerm-tv i hus,ble det gamle tv-bordet ledig til litt stæsj !!! Og det liker man jo......Ikke lett å ta fine bilder,men ,men......nå har iallefall solen snudd,så da går vi jo lysere tider i møte :)

Kan dere se for dere den samme rørleggeren,som Lucia,med denne lysekronen på et bustete "middagshvil-hode".......? Heheeeee....det fikk nemlig jeg se en dag........han lå i sin dypeste søvn,og bråvåknet av en mjauende pus,som ville ut.......og i den grad han klarte å sprette opp av sofaen.......så tredde han hele stasen på hodet,så lys fløy i alle himmelretninger her.......etterfulgt av noen velpassende ord,som jeg ikke gjengir.........det er nemlig ikke første gang,dette skjer.....og sikkert ikke siste,heller.......hihiiii :)

Luddeskinnet fra IKEA,har funnet sin plass i sofakroken.....her skal ingen fryse :) Gir så lun og god stemning,med sånne skinnfeller....tusen takk mor og far :)

Ser litt rotete ut,når allt speiler seg i de gamle vinduene....men jeg er så glad i dem !!! Vimpelen med god jul på,var det første jeg lagde,da de vakre zink-sjablongene ble mine....så enle,men dekorative likevel.. De kommer nok til å bli mye brukt,i 2010.... på både stoff,og papir.

Ikke noe pynt på det lille juletreet....jeg prøvde med de minste kulene,men da hang de spede små greinene,rett ned.......og det så jo så trist ut.

I år har jeg kuttet ut spray-snøen på julevinduene.....det er mye jobb spart........når allt julestæsj skal tilbake i eskene sine ! Men akkurat DET,skjønner IKKE han med lysekronen på hodet.......en dag kom han og sa : Ser du nabodama,hun har lagd julevinduer i absolutt ALLE vinduene i hele leiligheten.....???" Jada,masa.........men hun har jo unger,prøvde jeg å argumentere med........haaaaaah,akkurat som det spiller noen rolle,fikk jeg til svar !!! Mine 5 vinduer,ble liksom ingenting,til sammenligning.......der fikk man den....


Ikke mye rødt her,nei........


Det går i bruntoner......også hjertene fra Hulda er brune :) Har satt furugreiner i en kurv,og lagt en liten lysslynge oppå,og her har Husfruen Hulda's hjerter fått sin plass ! Et godt alternativ,når man ikke har et stort juletre.

Hmmm,hva skjedde........rødt ?????? Ja,det går jo fort,å skifte litt på det man har.....fra et bord,til et annet...... :)

Lovte jo i forrige innlegg,å vise flere kranser,deriblandt en med heklebrikker......vel,de ble tatt bort fra kransen,og satt i denne dekorasjonen i stedet. Den skal nå egentlig henge over ytterdøra,men fyyyyy om jeg ville ta bilde av den på en blå vegg.....nix ! Så derfor henger den nå her på peisen..... Jeg tok bare en lang grein fra en furu,og klippte av alle smågreinene,begynte fra begge ender,å feste de små innover mot midten. Og da de møttes,kamuflerte jeg skøten,med kongler,to små julekuler,en brun blondesløyfe,og litt perlekjede fra Nille. Så dette ble ikke dyre pynten........men som jeg koser meg, når jeg holder på !! Resten av kransene er like som de første jeg viste,skal gjøre dem helt ferdige når vi kommer hjem,de skal jo tross allt pakkes i en bil,full av esker og julegaver......

Med julestjerne fra mamma,og juledekorasjon fra snille naboer,har det ikke blitt innkjøpt en eneste juleblomst av meg.....!
**********************
Da vil jeg bare takke for alle koselige ord,dere har spandert på meg,i året som har gått :) Måtte dere få den julen dere ønsker dere......men som ikke er noen selvfølge.... Måtte 2010 bli et godt år,som gir oss gode minner,etterhvert.....2008 og 2009 har ikke gitt oss bare gode minner,og tomme stoler er alltid vondt,spesiellt i julen...så ta godt vare på hverandre,og gi mye kos,og maaaange klemmer. Man angrer aldri på dem man gav....... ) - Klem fra meg,og
GOD JUL, TIL DEG OG DINE KJÆRE !!!!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mona så koselig du har gjort det til jul. Det var gøy å se bilder fra hjemmet ditt. Likte godt den furukvisten med hjerter fra Hulda - og den fine peispynten. Jeg vil ønske deg og dine en riktig god jul og alt godt for det nye året. Stor julehilsen fra Britt Eva.

Vform sa...

Vilket fantastiskt fint hem ni har!
Roligt att få komma på besök :o)
Ha en riktigt skön Jul själv och
ett Gott Nytt år!

Kramar från Vivan

Hobbyfrida sa...

Heisann.
Legger igjen en liten hilsen etter å ha sniktittet litt på bloggen din. Nydelige bilder, fra ett vakkert hjem!!!
(Humrer fortsatt når jeg ser for meg han med lucialysekronen på hodet....hihih)
Ha en strålende jul!!!

Janne i Fagerlia sa...

God jul til deg også Mona! Du har vært en stor isnpirasjonskilde i året som har gått. Håper vi "ser" mer fra deg i det nye året.

Lillan sa...

Innom for å ønske en riktig god jul!!

juleklem Lillan:)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Hei, og takk for langt koselig juleinnlegg! Det er kjempefint hos deg! Og jeg er enig med deg i at det er bare masse ekstra arbeid med julespray i vinduene - så det har jeg sluttet med for lenge siden. Det blir koselig jul likevel, og særlig i år, med julesnø over hele landet!!!

God jul til deg!

Magdalena sa...

takk fro hyggelig hilsen fra deg!
så utrolig koselig og flott du har det i stua...! og nydelig fargeballanse !!
ønsker deg og dine en vakker julehelg,- kos dere masse,- klem, magny

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder... så utrolig flott du ahr det hjemme hos deg... liker det rustikke...

ønsker deg en fin og fredfull julehelg...

Klem Kerstin

Anonym sa...

Nydelig du har det:-)
Kloke ord du kommer med til slutt her..
Riktig god jul til deg og dine også, kos deg!
Klem,Hege.

Berit T sa...

Mona, for et koselig hjem du har, du kan dette med å lage en lun og god stemning både inne og ute, her må da alle trives som kommer inn i din stue.
Ja jeg skulle gjerne sittet ilag med deg, med god tea, for du drikker jo vanlig kaffe tror jeg du sa en gang... noe jeg gjør, men tea er godt det, jeg skulle sett meg rundt og nikket gjenkjennende, at det har jeg sett , og det og det, ja jeg er inne hos deg, og ikke alltid jeg legger igjen visittkortet... men jeg trives hos deg, Mona.
Og alt dette vakre du har laget, lurer på hva tid på døgnet du sover, for jeg ser ofte du skriver at det nesten blir morgon før du kryper under dyna, eller så har du bakt rundstykkert til rørleggeren, som han får når han skal på jobb.

Så nå vil jeg ønske deg og dine en fin og fredfyll julehelg, kos deg, slapp av og lad opp batteriene til nye prosjekter på nyåret.

Juleklem fra meg.

Anonym sa...

Hei Mona og tusen takk for hyggelig kommentar:o))

det er så spennende å se inn i andres julehjem og så mye vakkert!! nydelig den dekorasjonen du har på peisen..

Ha en riktig god jul! klem herfra Danmark

Rut och Signe sa...

Ha en underbar julledighet och GOD JUL! Marie

LIVS LYST sa...

Hei Mona!

Nå har du vært inne i min blogg og lagt igjen go`ord så mange ganger, at jeg måtte sjekke "deg" og bloggen din litt ut her. Hihi.

Tusen takk for at du har lyst å stadig stikke innom Livs Lyst! Og tusen takk for gode oppmuntringer.

Du har pyntet aldeles kjempe nydelig i din stue. Likte godt din sofakrok!!!

Nå vil jeg ønske deg og dine en kjempe fin julefeiring! Håper du får slappet av og kost deg like mye som du hadde ønsket!

Hilsen fra Liv ;O)

Annelis hantverk sa...

Så vackra bilder och fantastiska hanverk du gör!
Önskar dig en God Jul!

Kreoline sa...

Hei Mona, så koselig julepyntet hus. Her har vi sluttet med å spraye vinduene for lenge siden, fint i jula, men verre når det skal tas av. Ikke mye rødt hos meg heller, litt på kjøkkenet, ellers er det enkelt. Fine ord på slutten av innlegget, det er ikke så lett når det er en som mangler på en ledig stol. Ha en fin og koselig jul, klem fra Mona.

FO - 2 sa...

TAKK for hyggelig bloggbesøk i dag, Mona. :) Koselig at du kikket innom meg.

Ønsker deg ei riktig GOD JUL også!
Juleklem fra meg.

Magdalena sa...

bare innom til deg Mona, for å takke for vimplene, alle som er innom skryyyter sånnnn...
koos deg masse videre, god jul igjen..
klemmer

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei hei!
Så mange flotte bilder fra en koslig stue. Ja nå er julen her og vi koser oss.
Ønsker deg og dine en fortsatt god jul og allt av glede en kan ønske seg.
Juleklem fra meg:)

Fruen på Skogmo sa...

Titter innom for å ønske deg ei fredelig julehøytid med masse deilig mat og familiekos!

Anette Willemine sa...

Hei Mona!

Nydelige bilder og flott dekorert hos deg!

Ønsker deg og dine en deilig jul!

Klem fra
Anette Willemine

Mia, New Room Interior sa...

Nydelige bilder!! Nyt romjulsdagene! Klem

Magdalena sa...

utfordring hos meg og god romjul videre...

Gry sa...

Så vakkert du har pyntet i ditt julehjem. Flotte jule bilder.
Ønsker deg og dine ei vakker romjul!
Romjulsklem fra Valnesfjorden til deg!! : )

Nikoline sa...

Så herleg å kunna surfa rundt i bloggverden igjen på ny pc! Håpar du har hatt ei god og fredeleg julehelg og at jula vart akkurat slik du ønska! Ynskjer deg fortsatt fine romjulsdagar og gler meg til neste innlegg :0)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色