18. des. 2009

Litt jul i stuen........

Det er helt umulig å få tatt bilder,uten blitz.....uklare som fy.....men å ta med blitz,er jo ikke noe fint......da er det ingen stemning,liksom....men her kommer en mix,iallefall.... Kjøkkenkrok-vinduet har fått krans fra IKEA,og en stjerne inni,fra Kremmerhuset. Årets juletre må sies å være av den uskyldige sorten.....på et lite brett,oppi et Norgesglass.Rar lyssetting,eller....? Jeg måtte prøve et triks......men særlig lurt.....? Neeeeii.......heheheeee....hodelykt !!!! Hva man prøver seg på,nå i mørketiden...... :) Alle metoder tas i bruk !


Bilde av pappa på et lys.....!


En liten søt furukvist,og en kongle,oppi kurven med servietter.....ikke mye som skal til,for litt julestemning !!


Er vel litt mer enn middels opptatt av kongler og furu......og det syns.....!Fikk min første julerose av mamma og pappa.....er den ikke fin ? Har aldri oppdaget disse blomstene,før nå,i år..........de er jo bare nydelige ! Håper jeg klarer å få den til å overvintre,og komme igjen til neste år.....

Nydelige detaljer........
************************
I går og idag har jeg lagd kranser til gravene,og noen til pynt på døra. Satte meg til,ved spisebordet.....og med karamellkaffen som selskap ! Gikk så det suste.....ble visst ikke mindre enn 6 stykker......og enda har jeg flere ideer,som skulle vært utprøvd......som VANLIG :) Men kos dere så lenge,så kommer det nok bilder av noen,når jeg har fått dagslys......ellers så får jeg vel ty til hodelykta igjen ....... :) - Klem ,og god helg til deg og dine :)

11 kommentarer:

irene sa...

Å så koselige bilder, man kan nesten ta å föle på stemningen!

Irene

Magdalena sa...

så fin jul hos deg...
go`klem, magny

Hulda sa...

Ja, lyset er vanskelig nå om dagen, men bare vent til det blir litt ut i januar, du. ;)

Du har fått det julefint, ser jeg. :)

Théa & Linnéa sa...

Jag förstår, bra trick det där med pannlampan. Svårt det är ju så mörkt och det vill man ju ska synas men du lyckas bra tycker jag. Bra med digitalkamera, kostar inget att försöka!
Ha en bra helg
/Karin

Gry sa...

Så vakker julestmning hos deg Mona.
Ønsker deg ei flott helg!
Adventsklem : )

Barbros lille atelier sa...

Nydelige bilder - virkelig til inspirasjon!

Ha en fin dag!

Klem

Mitt hvite hus sa...

Koselig du har pyntet hos deg...

Ikke så mye som skal til før det skaper stemning...

klem kerstin

Grip dagen sa...

Godt at du er på blogger'n igjen.

Idag var egentlig programmet vårt fullt = ikke tid til blogging.
Men nå har vi snødd inne, og jeg kommer meg ikke i selskap til ei venninne... Så nå ble det noen ledige timer allikevel.

Når brøytebilen kommer står vi klar. For ikveld skal vi på julefest hos venner. Må sove over, for vi kommer oss nok ikke hjem igjen over fjellet.
Det er uvant for oss med all denne snøen. I tillegg blåser det godt, så det blir store skavler.
Skikkelig julevær!
Jeg digger det!
God klem fra Marit

Janne i Fagerlia sa...

Så kjekt å høre at flere lusker rundt med hodelykt. Selv har jeg akkurat tatt av meg hodelykta, etter å ha hentet fram julepynten. Skapet hvor jeg oppbevarer julepynten har ikke innlagt lys, så jeg bruker hodelykt når jeg henter den ut.

Så koselig du har fått det rundt deg....

Asbjørg sa...

Syns det ble flotte bilder jeg.Og masse fint du viser frem,Ha en god lørdagskveld!

Anonym sa...

Hei på deg. Koselige bilder fra julehuset ditt. På mandag snur det og blir lysere igjen, men helt håpløst å få tatt bra bilder om dagen. Det er jo litt lysere her nede midt på dagen kanskje, men da er en ikke hjemme. Ha en riktig fin søndag. Klem fra Britt Eva