29. des. 2009

Snøen daler ned......

Håper det er bra med dere alle,og tusen takk for koselige hilsninger !!! Her er vi enda i julemodus,og årets juleselskap går av stabelen i morgen...og som jeg gleder meg !! Årets julevær har bare vært helt utrolig nydelig.......kaldt og hvitt,med måneskinn......kan aldri huske at det har vært slik,igjennom hele julen !! Blir lite blogging,men når resten av huset sover ut,etter nok et godt måltid,ja da ser jeg mitt snitt.......hihiiiii :) Og oppi toppen,må jeg innrømme at jeg har både vår og sommertanker........nye prosjekter ligger på lur,og julepynten kommer nok rimelig raskt ned,når vi kommer hjem fra juleferien !!! Og det beste,- er at jeg ser at jeg ikke er alene om vår/sommertankene.....rart hvordan man bare svitsjer over fra jul,til neste høydepunkt....og årets vakreste begivenhet,VÅREN....... Men først må vi feire nyttår,så kos dere masse ,med både kalkun og andre godsaker......så snakkast vi i 2010 :) Nå skal jeg smelle sammen min første Oreo-kake,til i morgen.....! Nyttårsklem fra meg.

11 kommentarer:

Magdalena sa...

koselig...!
kos dere masse videre!

har linket deg i innlegget idag.
klem, maagny

Janne i Fagerlia sa...

God jul i stua - for det er jo fortsatt jul. Men som du nevner går det mot lysere tiden og tanker om vår og sommersysler. Har begynt å forberede ny modus jeg også. Snart er det blanke ark og nye fargestifter.....

Anne sa...

Ha en fortsatt god romjul:)
Gleder meg også til lysere tider. Selv om det er kjempe koselig med skikkelig vinter også;)

No.15 sa...

Jepp, her svitsjes det fort. No problemo! ;)

Godt nyttår! :)

Kreoline sa...

Hei M., når julen er over tenker vi i helt andre baner, vi lengter nok etter vår og sommer. Ønsker deg en fin nyttårshelg og alt godt for det nye året, kos deg masse, klem fra Mona.

Guttemamma sa...

God romjul til deg og dine,Mona!! Så vakkert i din julepyntete stue-helt herlig!! Vi bloggedamer er jo rå til å starte tidlig på forberedelsene ....så påskepynten blogges vel snart ja:)
klem

Suzanne MacCrone Rogers • Italian Girl in Georgia™ sa...

May I please have a piece of your Oreo cake? Happy New Year to you! You have shown us a beautiful Christmas.

Ciao bella,
Suzanne

Rut och Signe sa...

Ha nu en underbar nyårshelg, kram! GOTT NYTT ÅR!

Janne i Fagerlia sa...

Stikker bare innom for å ønske deg et godt, nytt kreativt år. Regner med vi får se masse inspirerende fra deg i året som kommer også.

Gry sa...

Takk for et koselig bloggår Mona!
Oreokake er kjempegodt, men mektig.
Gleder meg til å følge deg det neste året.
Ønsker deg et ♥lig godt nytt år!
Nyttårsklem fra Gry : )

Stubbetufsa sa...

Hei, Mona!
Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år, med inspirasjon og arbeidsglede!
Klem!