18. jan. 2010

Årets første loppis.....

Ja,da har man vært på årets første loppis,og det gikk riktig så bra :) Det er jo noen dager siden nå,jeg er bare litt treig.....! Er ikke helt i god,gammel form enda,men håper virkelig at feberen er borte,iallefall......man blir jo sååååå lei av å ikke være iform,men heller ikke ordentlig syk...jaja,nok om det,man skal absolutt ikke syte over sånne bagateller,når man tenker seg om...! Bildet over,er av en liten,hjemmesydd gardinkappe,med brodert monogram.......syns den var så søt,og ti kroner var den jammen verd. Kansje man engang får et lite baderomsvindu...?.

Dette er også en gardinkappe,og den er lang ! Falt for de søte,sommerlige fargene..... Det blårutete bak der,er bare stoff.....kansje blir det til en pute......eller en landlig gardin......hvem vet ?

En hel haug med putetrekk,noen med mellomverk,andre er nok kjøpt,men fine er dem,uansett....fant også 3 store ,hvite duker,og et hvitt dynetrekk....


To av disse asjettene....har så lyst å prøve og lage lamper av dem,som jeg har sett at mange svenske damer har gjort....Og tre av disse.....har flere i mine esker,om jeg ikke husker mye feil....! Blir en spennende dag,når dem skal pakkes opp,gitt.......og en liten loppis hos meg da,er vel ikke utenkelig :)En bitteliten glasskål,et eggeglass ,- og enda en asjett !


Fikk helt sommerfølelse av dette....men fant bare ett,desverre.

Og ett av dette,se på de nydelige farvene.......lurer innmari på hvordan koppene,og asjettene til dette,må ha sett ut !!! De må jo ha vært helt utrolig fine.......

Og enda en liten skål,som ser ut som den har en liten heklebrikke nedi ! Dette var altså fangsten,og jeg var storfornøyd :) Nei,nå skal det lages kort,- og middag....så kos deg,og ha en fortsatt fin uke :) Jeg er elendig på blogging for tiden,men det henger nok sammen med høyt lim,- og papirforbruk :)

12 kommentarer:

Magdalena sa...

herlighet så flotte skatter..!! nå var du heldig!!
kjennner det rykker i loppefoten...
klem,klem...

Datt sa...

Så mye fint! Pangstart!! :D Jeg elsker de putetrekkene! <3

Hulda sa...

Skal si du har vært heldig på loppis! Flotte ting! Heldig med alle de gamle tekstilene. Kjøper selv alt jeg kommer over av slikt.

Anonym sa...

Heldige du !
Jeg snakket akkurat på det der i går...At jeg gleder meg til loppemarkedsesongen. Fine ting du har funnet !

Rut och Signe sa...

Vad roligt att få fynda på loppisen! Det blir nog fin lampa av glasfaten - du får visa dem sedan när du har tillverkat dem. Ha det gott! Marie

Stubbetufsa sa...

Kjenner at jeg blir mo i knærne av å se på de lekre loppisbildene dine, puh! Så nydelige broderte vinduskapper! Og putevar med mellomverk!

Smykkas sa...

Det var sannelig mye fint du hadde fått tak i. Likte veldig godt den skålen som ser ut som om det ligger en blondebrikke inni.

Tenkte på vår og sommer når jeg så de fine blomstene.

Håper du tar en titt innom bloggen min.

Astrid

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så m,ye fint du har funnet deg... dete r virkelig moro å gå på loppis når man finner slike flotte skatter...

Klem Kerstin

Grip dagen sa...

Du kommer sjelden tomhendt hjem fra loppis. Stemmer ikke det?
Jeg må innrømme at jeg er likedan. Nå har jeg alt jeg trenger - og vel så det. Men jeg klarer ikke gå fra vakre, gamle ting...
Må ha det, bare må ha det!

Det er rimelige og greie turer når en drar på loppis og bruktbutikker. Men snart er det duket for stor antikkmesse her i distriktet... Huffsann.

Ha ei kreativ uke.
Klem Marit

Mor Ingjerd sa...

Det vekker alltid gode minner fra barndommen ,når disse fine,gamle tingene dukker opp.Du har øye for dette Mona.Godt å høre at forkjølelsen er på retrett hos dere.
Tenker på dere,glad i dere

liven sa...

Så mye flott du hadde funnet på loppis....så mye kommer jeg aldri hjem med!!
Det må være bra loppiser i Bodø :o)
Gleder meg til det er igang her....spenningen er jo halve moroa !!

Ha en fortsatt fin uke :o)

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Fina saker ...alltid kul att gå på Loppis!!

Pernilla