17. jan. 2010

Kjøkkendrømmer.......i sene nattetimer....!!

Heisann,håper det er bra med dere,og at dere nyter helgen !! Vil bare dele noen nydelige bilder, fra Riviera Maison.......! Jeg nyter særlig det øverste,med et røfft bord,nydelige stoler...og ikke minst bjelker i taket !! At rommet ligger badet i lys,er også en drøm.......Skulle vel ikke være helt uoppnåelig å få til et slikt drømmekjøkken....
Der skulle det gjerne vært plass til et skap,også....eller to...? Skulle ikke bydd på problemer,å fylle dem,skjønner du.........heheee :)

Dette rommer jo mye...men krever nok et stort kjøkken....! Lurt med tavle på dørene !
Tapeten bak,vil jeg ikke nevne.......:(

Men denne nydelige lampen,derimot.......den har jeg siklet etter,i snart 3 år,tror jeg........mener jeg lagde et innlegg fra RM,nesten samtidig som jeg begynte å blogge,og der var denne med ! Glemmer ikke så fort......

Men så er det denne da,den er jammen ikke så verst,den heller...! Mye større,men fin over det rustikke bordet.......og gjerne noen Tolix-stoler.....?!!

Er ikke så flittig med huskelapper,men jeg kunne jo skrevet dagens meny,på en slik.......? Stilfullt var det iallefall !!
****************
Idag har jeg vært i byen en tur,for å hamstre papir og lim....men kom hjem med leppa nede på tredje knappehull.......ingenting av det jeg var ute etter,hadde de på Ciro !! Og det er ikke akkurat første gang.....lurer på om de har hørt ordet RUTINER,når noen av hyllene er rensket,bør det kansje fylles opp igjen...??? Har også skrevet meg opp på lister der,for å få beskjed når ting ankommer,uten å høre et ord mer.......slett service,spør du meg ! Grrrrr......så nå har jeg bestillt direkte fra Panduro,og det akter jeg å fortsette med !! Har lagd masse nye design på tags,og kort,det går mye i fugler,reir,egg og sommerfugler......og roser da,det er visstnok det som selger best på bygda......madonnaer står ikke høyt på den listen,kan man si......! Men,men...man lærer etterhvert ! Ellers har jeg nå fått både sofaen og stolen i hus ( ehhhh...garage,rettere sagt)...for jeg må få solgt den gamle først,før jeg får ta inn de nye,og får tatt noen bilder......men kos deg så lenge :) - Klem fra meg.

6 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Så deilig med litt inspirasjon:0) Lenge siden ejg ahr vært hos deg nå - ser det har skjedd endel:0)

Håper du har det godt! Nå lengter jeg til vår - hvordan er det med deg? Nå har det vært så kaldt så lenge...brr, over minus 20 er lite hyggelig!

Så mye fint å se hos deg. Kommer gjerne igjen jeg. Kos deg i dag - det er jo Søndag...:0)

Klemmer heidi-anitha

Anonym sa...

Hei på deg. Koser deg med kjøkkendrømmer du. Ja det var utrolig fint og fine skap fra RM - litt dyrt, men lov å drømme.
Veldig koselig header du har fått. Ønsker deg en fin søndag. Klem Britt Eva

Datt sa...

Nydelig! Ønsker jeg gulvet på øverste blde til å begynne med jeg da... :P

Hjerterom sa...

Hei :)
Elsker RM !!!
Liker nesten alt dem har...
Glad vi har en slik flott butikk i nærheten :)

Ha en fin fin søndag.

Klem Siw

Anneli sa...

Nei nå må du jammen skifte papirleverandør Mona!
CIRO er definitivt ut!
Jeg hadde store forventninger da de skulle bygge om butikken, men jeg ble bare såå skuffet.. :(
Jeg syns du må prøve TreL :)
Linda, som driver denne butikken, er en god venninne av meg <3
Så jeg er kanskje litt innhabil..
Men pytt! hihi :)
Jeg ser fram til at Panduro skal åpne egen butikk på nye City Nord.
Har vært på flere Pandurobutikker og tror nok den i Malmø er favoritten, tett etterfulgt av den lille på Strømmen storsenter :)
Jeg syns det er veldig viktig at en småvarebutikk er ryddig og oversiktlig, gjerne med gode tips og idèer :)
Ha en koselig kveld Mona!
Gleder meg til å se flere kreative prosjekter fra deg :)
Klem fra Anneli <3

Jeanette Jess1 sa...

Rivierea Maison har så mye fint at det er bra det er langt til nærmeste butikk...Skulle gjerna ha vunnet mye penger og gått amok i en R.M butikk ;o)