6. jan. 2010

Da er nissene flyttet en etage opp....!

For en befrielse........å få gått igjennom absolutt allt av julepynt,og rensket ut...! Det var skrikende nødvendig.....tro meg :) Sikkert noen flere, som kjenner tendensen ?! Det blir et salig rot av slikt arbeid,og nå gleder jeg meg bare til å vaske,og få inn noen nye planter......utrolig hva noen grønne vekster kan bidra med........

Bare en enkel kvist,gjør underverker.......så nydelig og rent,sammen med hvite lys....

Bjørkekransene som jeg lagde julekranser av,kan kansje få nytt liv,som ramme rundt noen planter........lekkert var det,iallefall !

Når det engang blir mildt,og snøen er borte,bærer det nok til skogs,tror jeg må lage meg noen reir........syns de er så fine og dekorative !!!

Også fint,å legge noen egg oppi en blank vase,med litt grønnt under......helt enkelt,men likevel så flott !

Man får mest lyst til å dekke et rent vår-bord,av å se på disse bildene.......! Brunt,hvitt og grønt er nok mine favorittfarger ang. bordpynt.....så dette var bare helt i min smak !

Er ikke så innmari flink til å dekke et fint bord,for bare oss to....der er jeg litt sløv,kan man si ! Tenker ikke på det,i hverdagen.....skulle nok blitt litt flinkere der,ja ! Men først må vi få matlysten tilbake........nå om dagen spiser vi bare fordi vi må,allt smaker beskt og fælt......snørr og tårer flyter fritt,kort sagt !!!

Alle foto:Pottery Barn.
Men istedet for å fokusere så mye på dette,så prøver jeg heller å tenke på positive ting.....det hjelper !! Kose seg med sommerkatalogen til H&M,for eksempel..........hihiiii.....og lete frem sommerblader......lage lister for årets planter......allt dette på trass !!! For så bikkjekaldt som det har vært her,i flere uker nå,kan jeg aldri minnes å ha opplevd ! Tenker med gru på rosebuskene mine,og alle plantene,som jeg er livredd for skal bukke under.......selv om jeg har lagt furukvister og einer,til å isolere dem stakkars.......blir spennende å se om dem klarer seg. Geraniumene mine ser derimot ut til å få oppleve enda en sommer.......skulle sette dem frem idag,tenkte jeg,men nede i vindusposten var det faktisk frossent........så de får nok vente litt på flyttingen :) - nei,som jeg skravler i natten.......nå våkner rørleggeren til en ny hostekule,kansje jeg må få i ham noe varmt,han har tross allt sovet siden han kom hjem,bare avbrutt av et lite måltid ! Frisk ? Nei....men på jobb ? Ja ! Og han jobber ute........i 14 minus.......tror du det nytter for meg å si noen fornuftige ord,om å holde seg hjemme ????? Store gutter bestemmer selv.......
************************
Kos deg så lenge !

5 kommentarer:

Merethe sa...

God bedring til deg og rørleggeren. Vi har sluppet fra alt som heter hoste,snørr og tette neser enn så lenge. Her er det minus 29 grader.Men ingen ting å gjøre med det utenom å fyre med ved å kose seg inne. :)

Datt sa...

Hihi, en etasje opp, hørtes ut som du hadde drept alle nissene og sendt dem til himmelen... :P

Rut och Signe sa...

Superfina bilder med härlig inredning. Fint! Marie

Tee of Vinnord Cottage sa...

Åh DEILIGE bilder... av deilige våren!!! Drømmer meg helt vekk jeg!!!

hjem hos linda sa...

drømmende bilder der alt av jl var ferdig...herlig..Ja og kvitte seg med julen og få inn vår er jo bare herlig!!
God bedring til rørleggeren,ikke bare å snakke til en mann for han er jo aldri syk i følge de selv!!he he he he......

Ha en kjempe fiiin dag!!!

Klæm Linda