4. jan. 2010

Rydding og rensking.....av julestæsj.....og mange nye ideer !

Hei igjen :) Ja,da er man atter hjemme,og hele julen blir ryddet i esker.......allt skal gåes igjennom,og mye skal renskes bort,og gis til Røde Kors ! Så kommer det iallefall noe godt ut av samlemanien........! Godt å få vekk noe,og hver vår,får jeg rydde/gi bort kick !! Jeg er egentlig helt klar for påske,jeg nå....for solfyllte dager,med snøsmelting,og kakao i solveggen :) Ikke fordi jeg er lidenskapelig glad i skigåing....det er oppskrytt !!,men når påsken kommer,da er det VELDIG nært våren :) Og med den kommer allt det herlige.....


Tulipaner og andre løkplanter titter opp........og hva er vel deiligere enn en ubrukt,og ny vår......? Og for ikke å snakke om en ubrukt sommer........med alle dens drømmer,og ferieplaner !!!
Innimellom ryddeøktene mine,drømmer jeg meg bort på nettet,og nye ideer popper opp....noen for snarlig bruk,andre som langsiktige mål......


Hjemme hos mamma og pappa,har jeg et loppis-bord stående,som venter på behandling og nytt liv ! Oppe i mitt hode,blir det noe lignende som dette,hvitt med slitte kanter....
Akkurat nå er det trehvitt,med mange store svimerker......altså ikke pent.....men det skal jeg fikse,skjønner du !!! Ingen andre så potensialet i bordet,og mange rynket på nesen ,da vi bar det ut........de skulle bare visst :)

Da jeg så dette fugleburet,tenkte jeg på Magny.......mesteren med hønsenettingen !!!! Tankene begynte å svirre........litt drivved,og litt netting.......ute på verandaen......med lyserosa geraniumer inni.....skulle vel la seg gjøre,som et lite prosjekt,en varm vårdag,med rett verktøy for hånden....? Hva tror du Magny.....?Et hobbyrom vet dere jo at jeg drømmer om,både sommer og vinter.......men det bør nok være røffere enn dette ! Er det noe jeg ikke ser for meg,så er det et hvitt hobbyrom.....med bare hvite detaljer og møbler........det funker nok dårlig for ei som drar inn hele fjæra....!!!! Steiner og planker,og gudene vet hva.......! Men bjelker i taket,og skoleplansjer på veggen,det kan jeg gjerne ha :) Dette rommet oser jo av vår..........med sine grønne detaljer. Fuglebildet setter prikken over i'en !!


Lurer på hvor mange bilder jeg har lagret,under "DETALJER".......det er ikke helt få,kan man si.....! Jeg har øynene på stilk,til enhver tid........og disse sorte vinduskarmene var nydelige !!! Sammen med hvite vegger,grønne planter...hvite/blå krukker...... hva syns du ? Gule puter kommer nok aldri inn hos meg,har aldri likt gult noe særllig,men solgule vegger hadde jeg på kjøkkenet mitt,da jeg bodde på gård,i et gammelt Nordlandshus......fordi solen aldri skinte inn i kjøkkenet !!!


Møblene her var ikke helt meg,men det var noe annet som fikk meg til å lagre bildet.....og det var selvsagt en idespire !! Hadde jeg hatt en ledig vegg!,hadde jeg tatt en stoooor plate,malt den med tavlemaling,lagd en kraftig ramme rundt,og hengt den opp,gjerne ved en spiseplass ! Her kunne man dekorert med enten en oppskrift,eller et visdomsord........utrolig fint og dekorativt, syns jeg !

Var litt vårlig,dette også........grener med grønne blad,er en fin stemningsskaper !!! Og med blanke vaser,blir det jo bare nyyyyydelig ! Den hvite sofaen derimot,oppnår jeg nok ikke......med en rørlegger i hus :) Men vakkert er det......på bilder.
Kansje du også fikk noen vår-vibber....? Kos deg iallefall,nå må jeg rydde litt mer.....

8 kommentarer:

Théa & Linnéa sa...

Alla de där bilderna man samlar på sig nr man surfar runt! Härliga inspirationsbilder...
Eget pysselrum... jo, det vore något det...
Ha en bra dag
/Karin

Hjerterom sa...

Hei,og godt nytt år :)

Det var mange fine inspirasjons bilder :)
Skal bli spennende å følge deg og dine ideer :)

Ha en fin fin kreativ uke .

Klem siw

June J. Larsson sa...

Her var det virkelig mange flotte og inspirerende bilder! ..og faktisk gir det en bitteliten snev av vårstemning, selv om gradestokken viser minus 20 for n`te dag her på østlandet og det er spådd grisekaldt mot helga!
Gode idèer er alltid kjærkomment, så da venter jeg spent på neste innspill fra deg! :))

Godt nytt år foresten...
og klem fra June
Nostalgi & Skriverier

Merethe sa...

Mange gode idèer på bildene du viser. jeg synes også tavler er så herlige. Men veggplass har jeg for lite av til en slik stor en. Noen små er under laging. :) Ha en fin tirsdag.

Tee of Vinnord Cottage sa...

Nyyyydelige bilder...

og er vi ikke rare i vi "over-middels-interiør-intresserte" som gleder oss vilt til ting HELE tiden... vi ventet og ventet på desember med ideer og taker... og nå er det våren som lurer i hjørnene av hjernen vår... og den kommer så er vi straks på planleggern til sommer og høst! Hi hi... jeg er helt lik selv :)

Mari sa...

Heisann!
Godt nyttår, håper du har hatt ei fin jul. Veit at du har hatt ei tøff tid, så du har vore i mine tanker!
Her kjenner eg at vår er veldig velkommen, gleder meg til å sjå dei første spirene i hagen. Det blir nok ei stund til... nå er det godt dekka med snø og spreng frost!
Ha ein fin kveld:)

Magdalena sa...

sååå mye fint..!!!
ja vi skulle vært naboer vi to,- da hadde det blitt mye fint av netting,driv-ved og blomster...
goeklemmer, magny

Gry sa...

Vakre og inspirerende bilder.
Vinterklem fra Gry : )