5. feb. 2010

Egg på veggen....?

Hei :) Ja,da var det helg igjen.....og allt av hobbyer er pakket vekk,og du verden hvor godt det skal bli......?! Jeg tåler tydeligvis ikke "et eller annet",for hendene er sprukne så det holder....og dem blør !!! Og da nytter det ikke og jobbe med papir.... Så her må det leges,iallefall to hele dager.......

Eggplansjene lagde jeg for noen dager siden....har lenge tenkt på det,men ikke kommet så langt. Ikke at det tok så lang tid,akkurat.......men det er det der,med å komme igang....! Etter julen fjernet jeg de to "brunpapirbildene",som jeg lagde til denne kroken,så nå hadde jeg jo bittelitt ledig veggplass.... :) Det varte ikke lenge,nei.....


Denne planten liver så fint opp,på hyllen som pappa lagde på skolen......trives gjør den visst også,for det spirer i alle retninger..!

Kansje ikke det bildet alle ville hatt på sin vegg.......! Skulle bare hatt en enda råere vegg,kansje Gunda sin ,den er virkelig rå !!!!


Ikke vårfarver akkurat,heller........men det kommer nok,den dagen jeg kommer over en lyserosa geranium......!!! Rørleggeren har allerede spurt hvor mange jeg skal ha iår......akkurat som om han har noe med DET........hihiiii :)


Ble ikke så sukkersøt,denne kroken......men helt i min stil !!!


Disse derimot,er vel av det småsøte slaget. Har pyntet dem en liten sløyfe.....og forskjellig tekst. Nå er spisestuedelen av stuen fyllt opp med varer,i esker,så det nærmer seg vel en tur over fjellet ! Reneste labyrinten,å manøvrere med støvsuger,innimellom allt som står her !!! Jaja,nå er middagen snart klar......"klyftpotatis" og grønnsaker med rosmarin,soppsaus og koteletter....mmmmmm.....!! Og så har jeg fyllt opp badekaret til en sliten rørlegger,og tent masse levende lys der inne,- og selvsagt satt på Pink Floyd.....til ham,så nå kan han roe ned,å kose seg.........det er hverdagsluksus i rørleggerens stil........tror jammen han var innom kjøleskapet på turen,også.........!!! Og det var ikke pepsi max'en han tok.......hihiiii :) Kos deg,du også,måtte helgen din bli fin :)
Må også få takke deg Helga,for koselig mail,svar kommer !!!! Kjempekoselig å få mail fra damer jeg ikke kjenner,men som følger min jakt på allt fra drømmehus,til små glasskåler.......og som setter pris på mine naturbilder fra Steigen......lenge siden jeg har vist noen,når jeg tenker etter !!!
Klem fra meg.

9 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Synes egg på veggen var tøft jeg. Passet utmerket hjemme hos deg.

Riktig god helg!

Datt sa...

Aiai, det hørtes vondt ut! Pass på hendene dine du! De får jo til så mye fint!! ;) DIGGER de plansjene!! :D

A K sa...

Så utrolig fine!! Akkuart slike jeg kunne tenkt meg på veggen :)
har su kjøpt papir med eggmotiv på? Vil du fortelle hvor? :

:) Ann K

Brocante sa...

De plansjene hadde jeg virkelig sansen for. Kjøpte for lenge siden noen sider fra en botanisk bok i England - to var bilder av fuglereir og to var bilder av et lite egg midt på siden - De rammet jeg inn og har dem på veggen. De så litt rart på meg da jeg leverte dem til innramming...
Jeg ble fornøyd!

Bildene dine ble flotte. Lurer virkelig påhvordan du får det til.....

Mariann sa...

Det ble jo super tøft og for en fin hylle. Ha en super duper helg.

Livy sa...

Heisann!
Så utrolig stilig!!!

Ser du har kjøpt klokka også :) Er du som meg kommer du til å bli strålende fornøyd!!!

Ønsker deg en fin søndag! Klem fra Livy

h.espe sa...

Hei Mona!
Kjempefine plansjer, selvom jeg i utgangspunktet ikke akkurat har tenkt tanken om å ha egg på veggen...;o)

Gratulerer med ny klokke! Dårlig gjort av handymannen din å slokne etter middagen - hi, hi - han forstår da vel viktigheten av å få den på veggen...;o)

Ønsker deg en fin kveld videre og en herlig ny uke!

Stor klem fra Hildegunn

Viola sa...

Hejsan, hittade dig hos min goa vän Marie nostalgi och romantik och blev nyfiken, vilken tur att jag tittade in, en underbar vacker och inspirerande blogg du har, önskar en fin tisdag och du är så välkommen att hälsa på mig om du får lust, kram VIOLA

Christine Louise sa...

Tusen takk for koselig kommentar :) Nydelige eggbilder. Wow, så flink du er :)
Sofan kommer helt fra Trondheim, fraktet med hurtigruten ned til Bergen ;) Så alt er mulig..

Ønsker deg en flott dag.

Klem fra meg..