9. feb. 2010

Ny-klokken i hus.....

Yes,da var den kommet på veggen !!! Men....,ja det finnes alltid et men !!! Problemet er bare lampen som blir stående midt i veien......det ene fører det andre,med seg........dette er en veldig mørk plass i stuen,så noe må jeg finne på.
Den står ikke i veien,når man sitter i sofaen,men det irriterer meg likevel ! Vi har jo spotter i taket,men det er ikke det minste lekkert,å belyse denne med et slikt usjarmerende lys.......mener jeg. Og ikke skulle det stå noe stæsj,oppå peisen heller,fikk jeg beskjed om.....har du hørt på makan til vas......:) Men 8 nøkler,en timeliste,en mobiltelefon,en pengebok,og gjerne noen muttere,og andre dubbedingser,det er lov....??? Snakk om å kaste stein i glasshus !!!

Jaja,jeg får prøve meg frem,med litt forskjellig.....inngå forlik,er det det ,det heter.....?


Og slik så det ut,før klokken kom opp ! Vrihasselgreinene gjorde så det så ut som om klokken hadde 15 kronglete visere,så det falt veldig dårlig i smak.....hos enkelte......kremt :) Kom gjerne med tips,om du har en ide,til lampe som passer her....sitter liksom litt langt inne,hos meg. Bare snøen forsvinner,så skal jeg i skogen og hente noen greiner,som skal prøves ut i en smal,lang vase,sammen med nyervervelsen.......det må vel gå igjennom sensuren....!! Den som lever,får se....
**********************
Ellers har jeg ikke tatt frem noe hobbygreier,enda.....helt utrolig med et ryddig spisebord........! En fryd for øyet......! Men over helgen blir det action igjen,da skal jeg nemlig bytte plass med ham,som ikke vil ha stæsj på peisen......hans datakrok skal bli hobbyhjørnet mitt,og da kan allt ligge fremme hele tiden (i et eget rom)....blir jo som en ny verden !! Endelig skal det bli litt system i sakene....en ny tidsregning !!! Hyller skal opp,og ting skal sorteres.......oh lykke :) Nei,nå skal det lages mat her,ellers blir jeg vel oppsagt med øyeblikkelig virkning....i stillingen jeg aldri har søkt på,som hushjelp.....hihiiii :) Kos deg da :)

24 kommentarer:

Millas hem sa...

Jättetuff lampa!!

Kram Camilla

tinemor sa...

For en utrolig lekker klokke!!
Den var knallstilig
Grattis
Klem

Christine Louise sa...

Ååå den klokken var lekker. Så stor og fin :)
Kos deg med den

Klem fra meg..

Brocante sa...

For en flott klokke - kjempetøff!

Janne i Fagerlia sa...

Stilig klokke! Skjønner godt at du ser fram til eget arbeidsrom - så kreativ som du er. Anbefaler lydbok under prosessene,,,,,

Datt sa...

Wææææo, LEKKER med stor L-E-K-K-E-R!!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

ÅÅÅ den klokka var superlekker, stili☺☺
Ja dei forstår seg ikke på interiør desse mennene..eg har nett hatt ein diskusjon med min kjære..han kunne ikkje forstå koffor det skulle vere so viktig at teppet låg beint på golvet(han måtte hjelpe meg å legge det skikkeleg under sofaen etter at eg hadde ommøblert). Eller koffor det ligg to gamle koffertar på gulvet, tar jo bere opp plass!! Makan!!!

Klem M ♥

Anonym sa...

Wow for ei stilig klokke!!! den likte eg godt..
ja det e vanskelig å finne lampe.. du får bare lete på butikkene.. har ikkje anna tips dessverre...
ha en fin kveld og nyt klokka:)
klem

Hulda sa...

Flott klokke. Enig i at lampen står i veien. Du får sette den et annet sted, i et vindu, eller noe. :)

liven sa...

Klokken var knallfin Mona :o)

Marits Hus sa...

Fiiin klokke ;-)

Anonym sa...

så flotte bilder og ting:)
takk for hjelpa på bloggen min:)
har du netopp kjøpt det eggestativet?hvor mye kostet d?desverre så bor jeg langt unna kid så da får jeg nok ikke muligheten:(
klem

AnnaJohanna sa...

Kjempe stilig klokke!!! Slik vil jeg også ha nå!!!

Ønsker deg en flott ny dag i morgen!!

Klem Johanan

Balke gård sa...

NYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDELIG klokke! Lykke til, dette går SÅ bra!1 Når du blir slapp så tenk HURRA, nå tærer det på fettreservene:-))) klem, M som vil høre hvordan det går, veldig gjerne altså:-)

Mitt hvite hus sa...

Råstilig klokke Mona...

klem O=)

Anonym sa...

ikke mere for det eggestativet?åsj.hvis du finner det har du kunnet fått tak i det og funnet ut hvor mye d blir i frakt.så overfører jeg penger til deg:)?ble jo helt forelska i dette stativet.å sånne ting bør man ikke gå glipp av,ikke sant?
vil du kontakte meg via mail er adressa her:
litjmor172@hotmail.com
ha en toppers dag.klem:)

Crème sa...

Kjempefin klokke!!!Du har vunnet noe inne hos meg. Gratulerer:)

Rut och Signe sa...

Men så snygg lampa. Den skulla jag klart kunna tänka mig att inköpa. Superfin!

Jorunn sa...

Hei Mona! Så stilig klokke, den var virkelig flott..sånn fikk jeg lyst på også! Veldig koselig blogg du har her, er stadig innom for lese dine artige innlegg og alt det fine du lager.

Anonym sa...

Kjempefin klokke...kjempefin blogg. Men klokka henger altfor lavt. Den må flyttes opp og til høyre...midt på murveggen, ikke midt over peisen.
Da kommer den fine lampa også til å passe mye bedre. :=)

Bestefars Verksted. sa...

Hei anonym :) - jeg prøvde først å ha den både høyere,og lenger til høyre,men det så veldig rart ut......skjevt på en måte.....men kansje jeg får prøve igjen :) Takk for tipset :)

Elisabeths Borg sa...

Synes den klokken er veldig lekker. Men har ikke funnet den i noen butikk ennå, kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?

Klem Elisabeth

Anonym sa...

ma sjekke:)

Anonym sa...

Hi there to every body, it's my first pay a visit of this web site; this weblog contains amazing and in fact fine stuff for visitors.
my web site - cheap cigarettes