19. mar. 2010

En helg med plussgrader ....?


(Alle bilder fra JdL )
Ja,blir det ikke snøsmelting eller godt,gammeldags regnvær snart,så er det snart tomt for tålmodighet hos meg......tror aldri jeg har vært så lei av snø.......i sånne mengder som vi har hatt denne vinteren !!! Det jo en bagatell i livet,jeg vet......men allt handler jo om vår,hvor enn man snur seg,liksom....vårvarer i hvert butikkvindu.......og jeg klarer ikke å lukke øynene.....vårklær,vårsko,hagemøbler !!!,ting til et vårlig hjem,reklame om vår-oppussing......ja,du skjønner........og ikke minst VÅRBLOMSTER ......!!! Og der har du meg.......!!! Svake menneske...... :)

Men enn så lenge,så har det bare blitt perleblomster,og tusenfryd........men skal si det koster uante mengder selvdisiplin,å gå forbi den ene vakre blomsten,etter den andre ! Siden vi ikke blir her i påsken,må jeg pent bare utsette handlingen til etterpå......godt å ha noe å se frem til,når man kommer hjem :) Og da inngår ikke snø,i planene mine........! Da skal det nemlig være kos å sette seg ut på verandaen,med kaffelatten,- og masse naturmaterialer som skal kreeres til mange nye ideer !

Jeg har enda ikke sådd et eneste frø,men ser jo rundt omkring på bloggene, at mange er i god rute.....kjenner misunnelsen i år også.......ang. drivhus....! Det finnes vel en tid for allt,er det ikke sånn......? Håper det :)
******************
Her går det i påskeegg,og annet dilldall.......ingen planer for helgen,men håper kansje på litt snekring på hobbyrommet... :) Hyller må opp,og ikke minst,så må jeg gå igjennom x-antall esker og bokser med hobbymateriell....sortere og kaste ! Samlemani er ikke bestandig en fordel,når man bor i en leilighet !! Nå skal jeg hilse på en kjenning........støvsugeren.....så god helg,til deg og dine ! Spesiellt til deg Liv,i Danmark :) Tenker på deg,og mail kommer :)

14 kommentarer:

Merethe sa...

Det å drømme om drivhus gjorde jeg i mange år... Det blir andre sesongen for meg nå. :) SÅ drømmer kan bli virkelige :) God helg. Merethe

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Godt det er fleire enn meg som ligg etter med vår planane... Her smeltar snøen sakte men sikkert, men ikkje fort nok for min del!

Håpe du får ei kjempefin helg☺ Lite med planar her og, tar det som det kjem☺

Klem M♥

VillaVårfrubakken sa...

Så enig så enig, tror det er enda værre her i Mo i Rana. Takk for koselig hilsen på bloggen, og kos deg i helga. Vi ber bare om et lite gløtt av sol...

Gry sa...

Ja plussgradene kan vi vel bare se langt etter..... men sola varmer når den titter frem, og vår blir det! Takk for den koselige kommentaren Mona, jeg blir alltid glad for dem.
Ha ei flott helg og kos deg med påskeeggene.
Klem fra Valnesfjord : )

Hulda sa...

Flotte og inspirerende foto fra JDL, jeg er en ivrig tilhenger av dem jeg også. :) Så flotte saker du fikk fra Creme de la Creme. :) Har flere slike klemmer, de er lekere, og kan brukes til mye fint innen oppheng. :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelige bilder. Elsker de varene der og nå blir jeg forhandler av JDL. gleder meg helt villt til å handle inn;)Men det må vente til butikken åpner.
en skjønn helg til deg
Klem:)

Kreoline sa...

Hei, her her det vårstemning, bortsett fra regnet da. Snøen har akkurat i disse dager forsvunnet, herlig. Trøst deg med en ting, jeg har heller ikke sådd noe frø eller gjort noenting, men det kommer nok en dag. Skal også reise bort i påsken, får vente med mer blomster til etterpå. Drivhus blir med drømmen, har nok ikke plass på tomten. Ha en fin og kreativ helg, kos deg, klem fra Mona i vest.

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Takk for koselig kommentar hos meg:)
Skjønner det er flere som er lei av snø og vinter...jeg har heller ikke fått sådd serlig mye ennå, bare tomater:)
Og det tar nok ennå ei stund før en får gravd seg ned til blomsterbed for å sjekke ståa etter vinteren...sukk!
Riktig god helg til deg!

liven sa...

Her er snøsmeltingen i full gang også....herlig!!!
Har ikke sådd noe ennå....men venter til jeg kan så ute i vår!!
Har ikke noe ordentlig sted å ha det inne....så et drivhus kunne vært greit å ha ja!!

Ha en fortsatt fin helg Mona :o)

ide-puffen sa...

Heia.
Så artig at du vil følge med hva jeg gjør videre og takk for kommentar.
Snakker om plussgrader ja. Har vært kaldt i kjelleren min også i vinter og nå er vi tom for ved. Da blir det å kle godt på seg og fram med sagen he he. Meeen nå er det varmere ute og sakte blir det varmere i kjelleren også. Artig at det er flere som er handverker i denne verden.

Ha en fin søndag

Randi

GundaM sa...

Åååå, latte på terassen det skal bli deilig du!!!
Satt ute litt idag men vel kaldt til stompen og ahdde ikke tid hente meg pledd heller, var redd sola dro sjø...

Kos med besøk fra deg, nå legger ejg deg i den nye blogglista mi så jeg ikke mister deg igjen.

Klem

Kristins Hus sa...

Så fin blogg!!
Rullet litt nedover siden, og kost meg med mange fine bilder:-D
God kveld videre
Kristin

Viola sa...

Tack för din rara hälsning, här blev det en underbar helg med goa bloggvänner, vilka vackra bilder du bjuder på, hoppas helgen varit skön, kram

Anonym sa...

Gucci
Replica GUCCI SHOES
Replica GUCCI handbags
wholesale gucci shoes
cheap Gucci shoes
cheap Gucci handbags
discount gucci shoes
Gucci shop
Gucci bags
Gucci shoes
Gucci ON sale
Gucci Belts
Gucci small accessories
Gucci hats & scarves
Gucci wallets
Gucci Handbags
women Gucci shoes
Men Gucci shoes
Gucci
Replica GUCCI SHOES
Replica GUCCI handbags
wholesale gucci shoes
cheap Gucci shoes
cheap Gucci handbags
discount gucci shoes
Gucci shop
Gucci bags
Gucci shoes
Gucci ON sale
Gucci Belts
Gucci small accessories
Gucci hats & scarves
Gucci wallets
Gucci Handbags
women Gucci shoes
Men Gucci shoes