24. mar. 2010

Legg et lite egg.......eller to.....

Ja,jammen ble det langt mellom innleggene her i gården ! Men nå begynner hobbyrommet å ligne på noe....og påskesyslene er vel nesten over,for i år. Det går mye i egg,og fugler,her hos meg.........som hos mange av dere andre :) Er ikke så glad i glorete farger,som dere ser........det går i hvitt og brunt.......som vanlig ! Disse fikk ligge i en kurv......prøvde å få forskjellig overflate på dem.....noen glatte,andre litt grovere..

Noen har jeg lagd med krok og hyssing,så de kan henges opp i f.eks bjørkegreiner :)Påskesnadderet her i huset,kommer til å ligge i dette glasset,et syltetøyglass som har fått nytt liv,- med decoupage........brunt bapir,en liten fjær,litt hyssing,en heklebrikke og et bilde fra nettet ! Egget har fått samme behandling,det er et vanlig "sjokkfarget",til ti kroner,fra nærbutikken !!!Noen ble bare rullet inn i vanlig brunpapir.....enkelt og greit,men kansje ikke det peneste........?


Servietter og lim,er gode greier...som ved et trylleslag,ser det ut som jeg har en blåblomstret høne på tunet....hihiiiii.......


Trenger jo ikke nødvendigvis å henge,selv om det er mulig.....


Har mistet tellingen på hvor mange jeg har lagd,men skulle jeg hengt opp alle,så måtte jeg nok tatt inn en hel bjørk,- og ikke bare noen skarve greiner.....! Og dette var bare eggene..........påskekort,vår-kort,vårtags,gratulasjonskort o.l..........ja,man kan jo lure på hva man skal med allt.....ideene står jo som kjent i kø,og da stopper man jo ikke bare opp....da sovner jeg jo ikke på natta !!!! Kvernen går,som vanlig.......! Det begynner å hope seg opp med varer igjen,og plassproblemet er vedvarende....flere har sendt meg mail med spørsmål om hvor i Bodø man kan kjøpe mine varer,men jeg vet ærlig talt ikke hvor det skulle vært...... :) Jeg har altså ikke noe utsalg...men selger gjerne hjemmefra :) Skulle mer enn gjerne hatt en liten butikk (med verksted) ,men økonomi til et slikt prosjekt, har jeg nok desverre ikke. Idebanken min er full,og vel så det,så det handler ikke om å ville..... Sammen med flere,eller i det minste en person til,så skulle man nok fått til et eller annet.......skulle ikke stått på meg,nei !! Så jeg fortsetter bare i samme spor,inntil noen kansje vil ha meg med på laget,i en eller annen retning........ ! Om noen av dere er interressert i å se de nye varene,send meg en mail :)
****************
Idag har været vært heeeeelt ubeskrivelig vakkert.......det drypper fra taket,og fuglene synger ..........jeg har bakt kanelsnurrer med vaniljefyll,og kringle......ikke mye GO123 over denne påskebaksten.......hihiiiii :) Men det går bra,jeg biter tennene sammen,og 5 kilo er vekk.......og de skal #¤%! ... ikke på igjen,i påsken !!!! Jeg skal heller ha vekk 5 nye..........nei,det var vel å ta i,men du verden som jeg gleder meg til å ville gå inn i et prøverom igjen,sånn utpå vårparten en gang !!! Til og med rørleggeren tenker grønt om dagen,tror jammen han har fått et aldri så lite solstikk.......
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Håper det er vårstemning hos deg også :) Klem fra meg.

10 kommentarer:

Fiolkransen sa...

Så mye flott du har laget! Jammen er du kreativ må jeg si:)

Her i gården har det ikke blitt så mye pyntlaging, men hytta er allerede påskepyntet!

Ønsker deg en flott påskeferie

Klem fra Thea

Vform sa...

Vilka många fina påskägg du har gjort! Hoppas jag också hinner tillverka några ;)
Men det blir väl lite påskris ...

God fortsättning på veckan!

Anonym sa...

Hei. Kjente igjen noen av eggene med blomster som jeg vant hos deg i fjord. De henger i trollkvisten min nå. Ha en fin uke og God Påske. Britt Eva

Janne i Fagerlia sa...

Her produseres det på løpende bånd ser jeg. Egg i mange varianter - alle vakre på sitt vis.

Alven sa...

Hei :-)

Takk for god kommentar inne hos meg :-) Setter stor pris på slik medfølelse.

Veldig påskestemning her inne hos deg :-) Koselig! og mange fine ting du har laget :-)

Ha en fortsatt fin uke :-)

Grip dagen sa...

Stikker innom for å ønske deg en god påske!
Ser du er i rette stemingen allerede. Her var mange flotte egg!

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Idèer som står i kø inni hodet. Jeg går aldri tom. Det er alltid noe nytt jeg ønsker å lage.
Ikveld, like før vi skulle se Farmen, sydde jeg meg en kosekjole!
Pleier ikke sy klær til meg selv, men fikk så lyst å prøve.
Det er godt å være ferdig med utstilling og hardt arbeidspress. Nå nyter jeg følelsen av å lage noe til meg og mine.

Ha det riktig godt!
Klem Marit

Min stil sa...

Nydelige egg du har laget. Henter med meg inspirasjon. Takk skal du ha. Ha en fin dag videre.
Klæm Susanne

Ellens hobby sa...

Så mange fine påskeegg du har laget da. Jeg skal begynne i kveld sammen med barnebarn...gleder meg. Alt påskepyntet mitt er på hytta..

Ann Kristin sa...

Å, så mykje fint du har laga! Liker stilen din veldig godt! Ønsker deg ein herlig påske!

Mor Ingjerd sa...

Kjære dere
Her ble det mange vakre varianter av egg.
Det blir noe eget over det en lager selv. Du er kreativ ,kjære deg. Vi snakkes før påske. Glad i dere