21. apr. 2010

Huttetuuuuuuu.........!!!

Nå er jeg trassig,serru......!! Etter to dager i min egen papirverden,skulle jeg idag ha ryddesjau ute......vi har et nydelig vær,men herremiiiiiin så kaldt i skyggen....vintersko,ullgenser,skjerf og hansker......ja,du skjønner vel tegninga !
Før jeg gikk ut,tok jeg 210 bilder.......av nye varer,som endelig ligger klar for salg. Mange timer foran pc'n,og enda flere timer med kutter og saks...sverting og liming,klipping av hyssing.......ting tar tid,med så mye pirk,men du verden så deilig når allt ligger der,og man ser resultatet :)

Så nå "feirer" jeg,med sommerdrømmer.......mens jeg enda hakker tenner......! Ikke mye behov for leskende drikke,akkurat......disse beholderne er sikkert ikke like vakre,med varm kakao på.........!! Men med en frisk sommerdrikke,derimot............helt uunnværlig til mine mange hageselskaper.....heheheeeeee....... ! Jeg likte dem iallefall veldig godt......


Til de samme selskapene,måtte jeg jo hatt noen vakre lykter.......så ikke gjestene gikk med hodet først,rake veien ut i Saltenfjorden.....!

Eller kansje man skulle satse på den elektriske varianten....? Ikke farlig når de er så vakre som disse.......!?

Eller disse,som om mulig var enda finere.......ser dem for meg imellom epletrærne....som jeg ikke har ! Men som jeg mer enn gjerne,skulle hatt !!
Men en veranda har jeg,så disse kunne jeg i det minste ha hatt ! Litt utradisjonelle til planter.....men desto mere interressant :) Jeg har jo aldri blitt beskyldt for å være helt A4,vettu...... :) Planter i allt som kan has jord oppi.......og du og du,som jeg gleder meg til å kaste både hansker og skjerf,og gå igang med jord og redskaper......imens koser jeg meg med bloggen til danske Claus Dalby,hva den mannen ikke kan.......der skulle jeg sannelig likt å gått i lære !!! - Og før jeg glemmer det,igår så jeg et program på nrk,som het BONDEKNØL,også det om en danske.......se dette om du har anledning,den mannen var et funn,han hadde dreisen på allt fra snekring av baderomsmøbler,til kjøttkaker med rosmarin og valnøtter.......jeg sier ikke mer,men selv rørleggeren var mektig imponert !!!! Kos deg,og ha en finfin ettermiddag.......vi skal på loppis :)

13 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Ja sant det er kaldt i skyggen??!! Idag er det sooool og deileg her, men so snart sola forsvinn vert det ganske kaldt! So best ikkje kle av seg for tidleg!

So skjønne bilder du viser! Likte dei muggane☺

Kos deg på loppis-håpe du finn mange kupp☺

Klem M♥

Unknown sa...

why doesn't my translator translate what you wrote??? I have NO idea;)....but I really like your pictures, especially the one with the jars with lemonade!!!! LOVELY!!!!! I want one!:D

greetings
Lynda

A K sa...

Så utrolig fine bilder av vakre ting du viser :) en slik rekke med lamper du ville hatt mellom epletrærne kunne gjerne fått vært mellom epletrærne her :)

Og de sommerlige drikkene så gode ut :) slike skulle man hatt til sommeren ja :)

klem

ANNE sa...

Dær da e liv e da håp!
Bi nok sommar her også. :o)
Her bi da innkjøp a stemor i hælga,no ska da plantes!!

Ancas sa...

Ja huff, i dag har det vært kaldt.
Her på østlandet har det vært sol, overskyet og haggel om hverandre. Ikke akkrat da man setter seg ned ute med en sommerdrikk.
Kjempe fine bilder, savner virkelig sommeren da man ser slike bilder.

Håper du har hatt det fint på loppis:)

Camilla

Hos Jorunn sa...

Lenge siden jeg har skrevet noen ord hos deg, Mona. Du viser oss mange vakre bilder som vanlig. Ha en fin torsdag. Nattklem fra Jorunn

Mitt hvite hus sa...

ja det mangler noen grader.. selv om det er er sikkert varmere enn hos deg.. frost i natt...

Ja bondeknølen har jeg sett.. et herlig program...

Ønsker deg fine dager.. snart uten vinterhabitten på =)

Klem Kerstin

Mona Villa Vårfrubakken sa...

Her er det virkelig suverent fint, men inatt har det vært frost, stakkars mine stemorsblomster.... Nydelige bilder du viser, ha en fin dag videre,klem

Mariann sa...

Du sei meg kor du er på loppis hennne?!?! Har og lyst, er litt lei Grand litt. Me snakk om bondeknøl programmet, han er heilt fantastisk hærlig han!!

Klem!!

Drømmen om en eplehage sa...

Så mye flott inspirasjon!!

De leskedrikk tappetårnene... Er det du som selger de eller fant du de i cyberspace? Skulle gjerne fått kloa i et par slike skjønner du så om du kan hjelpe blir jeg litt slik ekstra glad :)

Sol i ♥ sol i sinnet

Grip dagen sa...

Jeg blir også litt forvirret av været for tiden.
I det ene øyeblikket sitter jeg ute og spiser lunsj etter ei økt i hagen.
Men så begynner det plutselig å snø!
Ser helt rart ut med blomster og lykter på terrassen - så er det dekket av snø! Brrr...

Godt vi har varme sommerdrømmer da! Drømmer om vakre hager!
Jeg har 2,5 mål tomt på hytta. Har såvidt begynt å lage hage der. Skulle gjerne hatt med herr Dalby der noen uker...!

Hagehilsen fra Marit

Beate i Husets Hjerte sa...

Hehe..april er nok en luring..flott blogg du har. Så fine bilder. Elsker de lemonadebeholderene..aldri sett sånne før, og såå dekorativt! Ha en fin kveld videre!

Huset på toppen sa...

Innom for å ønkse deg en fin helg, håper du fant noen skatter på loppis i uken aom var!
Klem Linda