23. apr. 2010

Min nye,lille yndling.........og masse lopper....!!!!


Jepp,da var det fræddan igjen !! Den beste dagen i uken,uten tvil :) Loppisen var ganske innbringende,for de av dere som har ventet på bilder.......hihiiiii,rart hvor engasjerte vi bloggedamer er i loppiser for tiden.....!

Denne lille søte karen,sto så alene innimellom masse stygge lysestaker,men tro ikke at jeg overså den,selv om mange før meg,bare så på den med et sløvt blikk :) Jeg har jo som kjent,øynene i største beredskap !!!!!


Og hva er det med meg og små glasskåler.........nr 1.....

Nr 2.............................


og nr 3.......................


3 søte små dype tallerkener.........sommerfuglene er lagd av meg altså,de ble ikke kjøpt :) Skulle bare stasje bildet litt til...........hihiiiii :)

Et hvitt (ja,hva ellers ?) fat,og tre asjetter !

En gammel norsk tallerken,med brun kant.......synd det bare var en,tror jeg må jakte på fler :)


Disse er ikke noe jeg samler på,men kansje noen her i blogglandia gjør det ? Tenk å handle,for å kansje sende det til noen,som tilfeldigvis skulle finne dem på min blogg.......sjangsen er vel ikke stor,men jeg gjør det likevel,de kostet jo ikke stort !!! Så gjør du,eller vet om noen,så si ifra,det er tre av hver :)


En hel haug med heklede og strikkede duker.......ettersom jeg ikke vet bak/frem på hverken heklenål,eller strikkepinner !!!!


Hardangersøm er vakkert.....men du verden så tidkrevende å få til.......jeg har bare lagd 4 ting til nå,og et halvferdig pyntehåndkle ligger og venter på hobbyrommet...... ! Bedre å finne dem på loppis,til 10 kroner.......det er jo på grensen til ran !


Er litt svak for små,yndige broderte duker også.......


Og da denne herligheten dukket opp,holdt øynene på og ramle ut.......se den fine fargen........og det vakre blomsterstoffet.......og blonden.......en nydelig duk,som blir fin på et sommerdekket bord :)Det var altså fangsten !! Ikke så rent lite.......det oppdaget jeg da alt skulle vaskes og strykes......og kopper og kar,skulle stables inni et skap......hehheeeeee..........jeg har jo ikke det skapet,skjønner du...... :) Men hvem tenker på det,når go'bitene ligger der,foran deg.... ?
Ikke jeg :)
***********************
Idag har jeg vært ute hele dagen,og klippet ned busker og kratt,i et aldeles nydelig vær...men varmt......neiiiiiiii......bare i kroken,der man er i ly av en snikende kald bris......! Godt å få spylt og vasket verandaen,og gjort klart for plassering av utemøbler......men det ser ut som den må smøres i år,og det betyr at jeg (igjen) må bære vekk et utall kulesteiner,som ligger dandert mellom krukker og kar.........! Men,men,som man reder,ligger man.......bare og bære,og se glad ut :) Rørleggeren var og kjøpte seg ny grill,og sikkert tre poser med grillmat.........så nå er vel sesongen åpnet,vil jeg tro :) Krysser fingre og tær,for blå himmel i morgen også......så kommer møblene ut av hiet sitt,og da blir allt så meget bedre........vi er nok sommermennesker begge to......joda,definitivt !!! Kos deg,du også,- og ha en superduper helg !!

12 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Ska sei du fann deg masse fint på loppis!!☺
Og so heldig som har vær å vere ute i! Her har det snøa heile dagen, kvitt ute-ligna på desember! So her blir det verken grilling, planting, framtaking av hagemøblar eller shining av terassen på lenge :(
Får prøve grave fram motivasjonen og finne på nåke anna i helga, for her er plenty å gjere inne og☺

God helg☺

Klem M♥

strikkinnom sa...

Så masse fint du fant på loppis:) .
Jeg har alltid hatt lyst å lære meg hardangersøm, men tror ikke jeg gidder, satser heller på loppis. Likte veldig godt den lille blå/turkis duken din, veldig sommerlig. Glasskåler har jeg også dilla på... merkelige greier..

Datt sa...

Oh my, for en fangst!! Masse lekkert!!

Vform sa...

Vilka fynd du har gjort!
Den norska tallriken var jättefin :)
Ha en fortsatt fin helg du också!

Janne i Fagerlia sa...

Så trivelig å lese om loppefangsten din. Likte spesielt godt den siste duken du viste, skulle gjerne ha vært eier av en slik godbit.

Hulda sa...

Så flott dette innlegget var, Mona. Jeg likte så godt de skålene dine, og så vakkert du har tatt bildene. En fryd å se. Jeg har også en slik liten vase, som du har på første bildet. Fant min også på et loppemarked. :) Joda, det er Oldra det heter her. Kos deg, her er også innevær i dag.

Stubbetufsa sa...

Nei, hvem tenker på hvor de skal stables når man kommer hjem? Jeg liker også glasskåler og blonder...

Hilde sa...

Så heldig du var! Moro å finne slike flotte skatter! :-) Fin søndag videre!

Gry sa...

Så masse fint du har funnet!!
Forstår ikke hvorfor jeg går glipp av alle loppemarkene... må vist bli flinkere til å følge med.
Her har det snødd i hele dag så jeg har holdt meg inne. Har malt litt og ryddet.
Ha ei flott uke Mona!
Klem : )

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

At det går ann, så masse flott du fant!!
Og den lyseblå duken med blomsterstoff i midten..sukk, den var vakker!
Ingen loppis her enda, men jeg venter i spenning:)
Ha en fin kveld!

Hilde sa...

Så heldig du var! Moro å komme hjem fra loppemarked med slike skatter. :-)

Mona Villa Vårfrubakken sa...

Hei på deg, du fant mye fint ja. Dukene syns nå jeg var det største kuppet, så nydelige. Når været er bra, er det bare å springe ut... Her snødde det i morges... ha en nydelig uke, klem