27. apr. 2010

Han steike førr et dritver....... !!!

Ja,unnskyld språkbruket......!! Men snø var jeg liksom ikke programmert for,nå........hva byr du,for en nysmurt veranda,med 5 cm nysnø på.......det passer særdeles dårlig sammen,ikke sant ? Hagemøblene er heller ikke så innbydende og sette seg i,med 5 cm sludd oppi........ta gjerne et pledd under skinka,men noe sier meg at opplevelsen ikke innbyr til gjentagelse....og hva gjør man da,når utelivet fikk en sjokkartet slutt ? Joda,da baker man,- og lager god mat.......altså bør ikke dette været vare i mange dager........heheheeeeee........!!! Ikke langt unna meg,bor det to damer som kan kunsten å friste med lekre oppskrifter......hos den ene,som heter Gry,og som har bloggen http://englekyss.blogspot.com/ ,finner du både saltmat og søtmat.......og her fant jeg fredagens middag,nemlig ostesuffle,som jeg ikke har lagd siden ungdomsskolen.......jada,det er leeeeeenge siden,det ! Denne var enkel og lage,og smakte himmelsk med salat og brød til......bare prøv :) Blir nok ikke siste gangen denne blir lagd,for dette så ut til å være skikkelig rørlegger-kost....så takk til deg Gry ;)

Og med det samme vi er inne på matprat,så må nok også Hanne nevnes,hun har bloggen http://pludrehanne.blogspot.com/ ,og er du tom for gode matideer,så finner du garantert noe snadder der inne !!! Så over til et annet tema,jeg har nemlig kjøpt noe som jeg ikke aner hva er.........aner du ?


Jeg fant den på loppis for en stund siden,og så den for meg bare til dekorasjon på veggen......jeg er nok inne i en "svarte kontraster-periode".......! Da jeg fant den,lå disse to delene i hver sin hylle,så jeg tenkte ikke på den som en ting,det var først da jeg skulle betale,at damen i kassa sa at dette er vel bare et "objekt"......men hun visste heller ikke hva det hadde vært brukt til. Er det bare rett og slett en form med lokk ? Ikke vet jeg,men jeg syns den er tøff likevel ......

Hva tror du ?

*************************

Ellers holder jeg på med et lite prosjekt,som ikke ble så lettlagd som først antatt......stikkord : sjablonger..........kommer bilder når det er ferdig :) Kos deg,og ha en snøfri dag...........forhåpentligvis....... :) Jeg nekter og se ut av vinduet......og tar meg heller av brøddeigen..... :)

3 kommentarer:

Mariann sa...

Jeg har en følelse av at det er en brødboks, men er ikke 100% sikker.
Får håpe du får noen bedre svar.
Ellers får du nyte dagen så godt det lar seg gjøre med snø utenfor ;)

Janne i Fagerlia sa...

Samme været her i Kristiansund også - nysnø på marka i morges. Heldigvis er den smeltet nå, og sola har faktisk kostet på seg en liten visitt. Om du driver og lager sjablonger selv, er jeg virkelig spent på å få se resultatet.

63 grader nord sa...

Den ostesuffleen så veldig god ut!Har faktisk aldri lagt suffle. Ser ut til at det må prøves ;0)
Ha en fin dag!