28. apr. 2010

LFM......Landsforeningen for materialister......

Ja,der har du meg,kan man si.........idag kommer bare noen inspirasjonsbilder,rett og slett av vakre ting !!! Jeg har dilla på tavler (også).....og denne varianten har jeg lyst å prøve meg på,selv om den helt sikkert ikke blir lik ! Ser for meg rekved til ramme,og strie på en plate,til bakgrunn......nå kjenner jeg at det rykker i både hammer og sag......hihiiii :) Og siden jeg har handlet inn maling til stoff,måtte jeg vel kunne få til en skrift også.......
Eller kansje man bare skulle malt bakplaten med tavlemaling ? Synes disse var både vakre og praktiske,jeg :)

Har også dilla på urskiver........jada,jeg faller for de utroligste ting !!! Gamle klokker er nydelige i stilleben,ikke sant ? Ser på mange blogger at det florerer med urskiver på loppiser,men DET finner ikke jeg......kansje i nabolandet,til sommeren........lov å håpe :)


Det enkle er ofte det beste,syns jeg.......og disse var veldig fine !!Enda en dille.......gamle trekasser........får aldri nok av dem !!! Lette og snekre selv,og male navn eller tall,med sjablonger.....


Men disse,er det faktisk rørleggeren som har hatt dilla på,i noen år,derfor har vi noen av dem også.........det er altså ikke bare en som har manier,i dette huset !! Rart det er fullt.....? Neeeeiiiiii,kansje ikke........

Sink er også et must,her i gården.......både til bruk,og til pynt,med blomster oppi.........ååååhhhhh,som jeg gleder meg til å kjøpe lavendel...... :)


(alle bilder lånt fra nettet)

Og enda en dille......puter.........og det vet jeg,at jeg deler med mange....heheheeeeee :) Så kansje jeg er bittelitt normal,lov å håpe......heheheeheeee :) Hva har du diller på ?
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Kos deg,og ha en super vårdag....... :)
*****************************
Elizabeth,GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN DIN :)

10 kommentarer:

h.espe sa...

Kjenner jeg har dilla på mye av det samme som deg jeg - gamle trekasser, ur, sink og puter - bare MÅ ha det... ;o)

Flotters uke videre til deg!

Klem fra Hildegunn

Hulda sa...

Utrolig mye flott du har funnet fram til på nettet. Falt for de samme bildene, jeg. :) Ha en fin dag!

Grip dagen sa...

Er dere mange medlemmer i den klubben? Lurer litt på opptakskravene...?

Jeg må jo innrømme at jeg samler litt på min vei, jeg også.
Det er uten tvil de eldste skattene som jeg verdsetter mest.

Og jeg elsker å omgi meg med dem. Jeg synes det er helt herlig å dekke fint bord med gammelt service - en fant av hver - og legge gammelt sølvtøy på fatene.

Denne uka inviterte jeg til kveldsmat for mange slektninger.
Hele bordet var dekket meg deilig mat servert på gamle fat. Det var så flott!

Vel, på tide å komme seg i arbeid. Det er lenge siden jeg har sydd noe nå. Skal lage varer til en butikk. Det er så gøy å se at de liker varene mine. Jeg har levert litt "smakeprøver" og de vil bare ha mer og mer! Jeg føler meg heldig som får holde på med det jeg liker så godt.

Håper du holder ut i snøstormen. Humla lurer rundt neste sving, det er snart vår!
Klem Marit

miss marple sa...

Hærlige inspirasjonsbilder hos deg...diller er du nok ikke alene om å ha,jeg har diller på det meste føles det som...går nok litt i bølgedaler når det gjelder HVA jeg har dilla på,akkurat nå er det faktisk rolig på interiørfronten(!!),men desto verre med hagedilla..bøker,frø,blomster,krukker,hageredskap..you name it!
Uansett godt å lese at man ikke er alene om å ha "dillesyken",eller hur..!!?

Ha en strålende dag,ettersom det regner får jeg vel sitte inne og bla i en av de nyinnkjøpte hagebøkene mine..hihi...

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Her var det mange fine bilder til inspirasjon☺ Herleg!

Eg er periode dillar trur eg, hehe☺ Akkurat no har eg litt dilla på pledd og urner til hagen☺

Klem M☺

Brocante sa...

Her var det masse koselige greier - akkurat slik man liker det ikke sant? Det er visst en stund siden jeg har vært innom deg nå så nå ser jeg at jeg har mye å to igjen :-)

Turid sa...

Dille -du må ikke snakk- ræk ved, rækved og enda litt rækved...stein, kasser,sink , og masse lykter....gamle husholdnings redskaper, dekketøy osv ,osv.

Unknown sa...

I love them all!!!!! :)...why not make both wooden boards??;).....
I'm gonna keep the idea's in my head!!! Thanks for sharing!

Have a nice day!

Lynda

LIVS LYST sa...

Mye nydelig inspirasjon! Og jeg likte supergodt de øverste "huske-tavlene"!! Så kuule!! Den skal jeg legge meg på minnet i alle fall!

Hilsen Liv ;O)

VillaVårfrubakken sa...

Fine bilder du viser idag. Har selv dilla på gamle rammer. Har fått tak i noen gamle malerier ( stygge) med fine rammer. Bildene malte jeg over med tavlemaling, og rammen malte jeg hvit, vips en fin tavle. Ha en fortsatt fin uke.... klem fra meg