30. apr. 2010

Drømmer og lengsler........

Ja,akkurat i dag,dreier det seg om kjøkkendrømmer.......og lengsel etter noe eget ! Dette nydelige bildet over,er virkelig et inspirasjonsbilde for meg ! Et røfft langbord,smårutede vinduer,svarte stoler,- og sist men ikke minst,masse geraniumer i vinduene.......slikt gjør meg salig i blikket :)
Dette velfyllte skapet,fallt også i smak........og ikke bare hos meg,vil jeg tro :) Tenk og hatt alle disse herlige stoffene.........det kunne blitt mange nydelige puter,foreksempel.....! Alle disse bildene er lånt fra Garbo Interiør,og ramler man engang innom Stocholm,ja så vet jeg iallefall et sted jeg skal besøke !!!
Tenk at en hvit bolle,kan bli så nydelig,sammen med bare grønne vekster...på et slitent,gammelt bord........og ved siden av en enkel lysestake....et herlig blikkfang !
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Siden jeg tok hele "husvasken" igår,er jeg litt rastløs idag.......trodde nemlig at jeg skulle male portalen som vi snekret ifjor......i dette fine været ! Men etter ti minutter,med fingre så stive at jeg ikke klarte å bøye dem rundt penselen,gav jeg opp....! Det ble rett inn,og tine seg med en stor kaffe,og her sitter jeg enda......i ullgenser,- og med ullsokker på beina !!! Det var den vårfølelsen,kan man si !! Stemorsblomstene mine har aldri vært så elendige som i år,tror de ville hatt ullgenser på,dem også.....det ser iallefall ikke bra ut,selv om jeg flyr inn og ut med dem....nei,dette er triste greier,for ei som gjerne hadde tatt seg en tur på gartneriet i helgen.......utålmodig,vettu :) Nei,kos deg i helgen da,og nyt varmen og solen,om du er så heldig å ha dem til selskap :)

6 kommentarer:

miss marple sa...

...mest imponerende er tellekantene i det skapet der...sukk..en evig drøm...*ler*
Ha en god helg,med eller uten frosne fingre...;)

Brocante sa...

Hadde jeg hatt så mye fine stoffer hadde allikevel ikke ligget så pent i skapet. Heldig er du som er ferdig med helgevasken allerede.

Merethe sa...

Deilig vær har vi vært velsignet med i dag. I solkroken satt man i bikini og lot solen varme den bleke kropp. :) Men nå regner det litt...da blir det grønt. Forstår godt at du drømmer om noe eget. Flotte møbler på bildene. God helg.

VillaVårfrubakken sa...

Brrr her er det også kaldt, og snø.
Fine bilder, kjøkken er det viktigste rommet og viktig at det fungerer. Ha en nydelig helg, kos deg masse.....klem

AnneLavendel sa...

Nydelige bilder, skjønner godt at du blir salig i blikket. Det ble jeg også, skulle gjerne hatt alle de vakre stoffene :)

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Er det ikke rart hvordan vi bloggedamer kan drømme oss helt bort i slike bilder...sukk!! det kjøkkenet var lekkert:)
Ikke stort annet å gjøre her eller, enn å drømme seg litt bort fra de store våte snøfillene...
Godt vi kan kose oss inne:)
Fin kveld til deg!