3. mai 2010

Nydelige fargenyanser.........

Heisann :) Må bare dele disse bildene,fra det neste bladet fra JdL........jeg bare elsker disse duse fargene ! De sniker seg inn i hele leiligheten vår,litt etter litt....heheheeee........rart å se på bildene vi tok da vi flyttet inn......noe har skjedd,om du skjønner........ :) Nå har ikke vi det så hvitt,som mange av disse hjemmene,men likevel.....

Og hvit sofa kommer nok aldri inn,her i gården.....men lekkert er det !!!

Hvitt badekar på løveføtter,får jeg nok heller ikke.......det er visst ikke en rørlegger verdig......hihiii :) Ikke røfft nok,har jeg skjønt.......men jeg har nå prøvd meg med at veggene kan være røffe,selv om badekaret er søtt......niks,diskusjon avsluttet !!


Jaja,jeg får gi meg på det da....jeg bor nemlig ikke sammen med en som bare jatter med,når det gjelder hva som skal i hus......! Og det er sikkert bra...... :) Han kommer stadig hjem med et oppgitt uttrykk i ansiktet,etter å ha plassert baderomsløsninger etter "slipp det ned fra himmelen,- og se hvor det havner" prinsippet..........noen er totalt uten peiling på hva som er praktisk,og hva som absolutt ikke er det.....og det med et skrekkelig resultat til ca 200 000 !!!! Og det verste er når folk pusser opp hele badet,med fine,dyre fliser.....og så henter dem en gammel,fæl innredning fra et rom i kjelleren.......skrekk og gru !!! Som kronen på verket,settes det inn et dusjkabinett,som er mer brunt,enn blankt........skjønner godt at han må knipe munnen igjen,for ikke å bli kastet på hodet ut,med allt verktøyet sitt etter seg.......han sier sin mening,men bestemmer jo absolutt ikke hva kunden skal velge..så det svelges noen kameler,har jeg forstått ! Så da får han vel slippe å svelge,når han kommer hjem.......heheheeee :)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Idag våknet vi til nydelig sol,jeg spratt opp,og kom meg i maleklærne......en time varte det,så var det snøstorm !!! Ikke at den varte så lenge,men det blir jo så vått........så da var det å finne på noe annet vettugt.....det ble såing av frø !! Litt maling og lakking,av et prosjekt jeg holder på med,og sist men ikke minst,- jeg tok frem sommerklærne.....bare på trass ! Nei,nå skal det jobbes litt,så blir det ovnsbakt laks,etterhvert :) Kos deg,og ha en toppers dag.......uten snøstorm....?!


10 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte, inspirerende bilder! Har selv sett i interiørblader i helga, og fått ideer. Vi fikk laga et skap i helga.

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Har nettopp tittet innom de og klart er det masse lekkert. Har selv og en mann i huset som gjerne vil si noe ,men slipper ikke alltid til.Hi-Hi..
Ønsker deg en deilig dag:))

Min stil sa...

He he, nei, av og til kan det jo være greit med noen som ikke bare jatter med, selv om jeg som regel vil ha det som JEG vil - uten protester.
Flotte bilder!
:) Susanne

Anonym sa...

Lekre bilder til inspirasjon:-)
- tenker som deg at noe av det er fint , men ikke aalt i hvitt;-)
Ny header..?
Ha en fin start på uken,
klem Hege.

liven sa...

Nydelige bilder...og vi har jo lov å drømme :o)
ikke alltid vi er så enig her i huset heller...hihi

ha en fin uke...og håper dere slipper mer snø nå!!!

Unknown sa...

again beautiful photo,s,,,

greeting Kari

VillaVårfrubakken sa...

Så lekre bilder.... Ikke alt som passer inn for en travel familie. En hvit sofa blir det vel ikke, men har sjaffet oss to hvite stoler med avtagbart trekk, passer perfekt... ha en nydelig dag, med eller uten snøstorm...klem

VillaVårfrubakken sa...

Skaffet heter det, hi, hi.

Mitt hvite hus sa...

Herlige bilder..og du skriver så bra... det er ikke alltid man er enig her heller...sånn er det bare =)

June J. Larsson sa...

Det er jo så vakkert at man nesten blir sjuk av det! :) ...men akkurat som du skriver så er det ikke alt som er like praktisk med slike hvite hjem. Her i huset er det hvite sofaer, selvfølgelig med vaskbare trekk, men det er ikke til å stikke under en stol at det av og til må dekkes til med litt tepper o.l. Vi har hunder og katt også - så det syns at vi bor her...men men...
Takk for at du deler disse flotte bildene iallefall. De er iallefall en flott inspirasjon - selv om man må ha det LITT mere praktisk i sitt eget hjem.

Klem
June
Nostalgi & Skriverier