13. apr. 2010

Nydelige møbler.....


Heisann midt i natten......istedet for å legge seg,lager jeg et innlegg.....før jeg finner dyna. Imorgen reiser jeg i enda en begravelse,så det blir nok stille her,i noen dager.....
Men først ville jeg bare vise noen herlige fristelser,som jeg fant for noen uker siden,fra Maison du monde. Skulle gjerne sittet og tegnet hus,ved dette tegnebordet her........
Hvem ville ikke eid dette.......og fyllt det med hvitt porselen,glass og kurver til diverse nødvendigheter ? Gamle stiger og krakker,er også av interesse.....heheheee......rørleggeren bare himlet med øynene,da jeg en dag spurte om han ikke kunne jakte på en gammel,slitt gardintrapp i tre........til meg :) Joda,det skulle han.........han treffer jo noen malere på sin vei,men det er ikke mange som bruker disse gamle greiene,enda......Syns dette var utrolig sjarmerende......syns du ?
En søt liten ovn.....takk, jeg tar både skapet og ovnen,jeg !! Herlige saker,som jeg gjerne hadde lagret en stund,til drømmehuset plutselig dukket opp,sammen med LOTTO-gevinsten :)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Her regner det,og blåser,så min utedag,som jeg skulle ha idag,ble spolert......da ble det rydding på hobbyrommet i stedet,og det var heeeelt nødvendig,da rørleggeren har fyllt opp med sin hobby.........så nå minner rommet om en flyhangar !!!! Jaja,han må jo få utfolde seg,han også......så jeg får kose meg i min dog så lille krok,i et hjørne :) Kos dere så lenge,så dukker jeg nok opp om noen dager.

6 kommentarer:

(eddas) sa...

Flotte bilder av masse fine ting:)
eddaKlemmer

June J. Larsson sa...

Ja takk! Jeg tar alt sammen!! :)
Herlige møbler! Jeg gjør som deg og venter på den store lottogevinsten!

Ha en fin uke!

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

VillaVårfrubakken sa...

Så nydelige møbler, kunne tenkt meg alt jeg...Ha en fortsatt fin uke, klem

Anneli sa...

Åhh.. her var det veldig mye lekkert Mona :) Syns ikke det er ofte man finner slike vakre skap her i området, men hadde vi bodd på svensk side er jeg overbevist om at utvalget er bedre.. Der er i allefall loppis rundt hver en sving ;)
Du vil vel vite hvor vi er havnet?
I Rønvika, nærmere bestemt i Rønvikvn. Så nå kan du jo se om du finner meg, neste gang du kjører forbi :)
Klem til deg <3

Rut och Signe sa...

Många vackra föremål som jag gärna skulle tacka ja till! Kram Marie

Millas hem sa...

Tack så jättemycket för de fina inspirationsbilderna!!

Kram Camilla