16. juni 2010

Idyll.......

På min jakt,på finn.no,dukker det opp mye som for meg betyr idyll......sånn som bildet over her,foreksempel ! Ser for meg de hvite hagemøblene,og masse New Dawn-roser oppetter veggene her.....slik ville jeg hatt det nemlig,om dette var mitt......sitte på trappen med en kaffekopp,med pus liggende på fanget......be naboene på en nybakt kringle......plukke bær,og lage saft og syltetøy fra egen hage......

Enda en vakker trapp,som innbyr til et pusterom,midt i hagearbeidet.....hadde nok plantet kaprifol,klematis og roser her også,jeg........denne nydelige inngangen er jo som skapt for nettopp det !
Herlig farge på huset......hvitt,med lysegrønne detaljer......helt i min smak :)
Og idyll er det i Asker også......for en herlig uteplass,tenk og henge opp masse lykter i dette gamle,vakre treet.....? Syns dette treet gjorde hele stedet,jeg......og den fine inngangen også.....manglet bare litt stasj,som rosa blomster......roser kansje......hihihiiii :)


Men idyll kan også være et gammelt fjøs......vakkert er det jo,ikke sant ? Velstellt......noe som tyder på at eierne har vært snille med bygningene,og det liker jo en nostalgiker......gammelt tak av stein,altså ikke modernisert med bølgeblikk.......og takk for det !!!!


Her er rørleggerens drøm.......når interessante objekter dukker opp,må jeg rope på han,skjønner dere.......for å høre hva han syns....ikke bestandig det faller i smak,men det gjorde dette !!! Og jeg var selvsagt enig !! Hvitmalt hus,smårutede vinduer,hage,syriner,stein på taket......alt hva mitt hjerte bejærer...... ! Det han likte umiddelbart var verandaen.....?! Han har nemlig to krav,som er veldig viktig........mulighet for stor veranda...og kveldssol......!!

Dette likte vi også veldig godt ! Formen på huset er så fin,syns jeg.....og selv om skråtak er veldig upraktisk,så er jeg svak for det......og loft,det er et must !! Ikke praktisk,det heller.....men,men....


Rett og slett bare vakkert !

Dette er kansje ikke direkte vakkert da,men likevell utrolig sjarmerende.....syns jeg da ! Et stort potensiale her....jeg "ser" blomsterbed både her og der....og et verksted i denne herlige låven :) Kansje en høne på tunet.......joda,her kunne vi absolutt trivdes !!
***************************
Ellers går tiden med til snekring,enda......men nå litt mindre ting :) Nå lager jeg meg gamle skuffer.....med apotekergrep på ! Og de skal ikke se nylagede ut,de heller........*bombe*.........men de skal brukes til noe praktisk,så da må det vel være greit.........tror jeg da...... Kos deg ,og nyt varmen.......om du har den......for den er absolutt ikke her.....men man holder jo varmen,med snekringen.......så da så :) - Og man kan være inne med god samvittighet !

12 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

god morgen ..en rask kikk inntil dge før jeg løper på jobb...

herlige flotte hus alle sammen...med hver sin sjarm..

jeg svarer på mailen i kveld..
vil veldig gjerne ha denne blomsterkassen O=)...
skulle spørre etter målene..men her er de...litt travle dager..

klemmer O=)

purglede sa...

God morgen til deg:)

Så mange flotte hus. Likte også spesielt det siste, lunt tun og ikke minst nostalgi.
Ha en flott dag:)

Skogland sa...

Ååå...her hadde du funnet mange vakre drømmehjem!!

Ønsker deg en strålende dag :)

Hilsen Fru K

VillaVårfrubakken sa...

Helt enig med deg...her var det mye vakker idyll, blir aldri lei av å se på slike hus, selvom vi ikke skal kjøpe.Her er det også regn og kaldt.....kos deg i kulden, kan man si det? ...klem

Ragnhild S sa...

Åååååå.... *ønske meg* Er det noen som skal selge disse husene altså? Jeg skulle aldri flyttet om jeg hadde eid et slik;)

Lykke til med apotekerskuffene! De blir sikkert kjempefine!

Loppeklem

Christine Louise sa...

Åh så flotte hus :)

Her kan man virkelig drømme seg helt bort :)

Klem c

VillaVanilje sa...

I`m in looove! porrery barn

hvorfor ikke... sa...

Takk for titten:) Skikkelig drømmehus, så sjarmerende. Man kan bruke mange timer hvis man begynner å titte på Finn, men nå har jo du gjort det for oss:)

Heldigvis så har jeg et drømmehus allerede...med høner, hane og geiter på tunet, også...Ja det med geiter er litt både og! Veldig sjarmerende og alle som kommer innom smelter fullstendig av dem, husbond og sønnene også...MEN de elsker roseknopper, uff og nei!!!!Arghhh!:)

Anonym sa...

Helt enig med deg - ren idyll Mona:-)
Tusen takk for koselig hilsen , rekker liksom ikke med for tiden - MEN , har fått med meg at du er ganske så flink selv:-)
Blomster-kassene dine er LEKRE!!
( - jeg har laget kasser,skilt,bilder m.m selv , men tør ikke legge ut alt på blogg..)
Syns det er gøy å se når håndtverkere som deg lager ting i sin stil:-)
Ha en fin kveld ,
klem Hege.

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Virkelig nydelig,Iddylisk.Ha en riktig fin Sommer videre.Klem fra Bodil.

Havets Datter sa...

Så utrolig flotte hus.. Setter virkelig igang drømmene her i gården *sukk*
Sigøynerbildene henger nok ikke lenger. Synd du ikke får sett den på ordentlig for de var utrolig vakre alle sammen!!
Men det er jo fint på Å uansett ;)

Ha en fin kveld!
Karina

Gry sa...

Her var det idyll på idyll...vakre sommer bilder...hvor blir den forresten av..sommeren? Håper den kommer snart!
Ønsker deg ei fin helg!
Klem : )