18. jun. 2010

Ny-gamle skuffer......

Skuffene er ferdige,og tatt i bruk....ingen bragd å lage disse akkurat,men jeg visste hva jeg skulle ha dem til,så de skulle bare enkelt og greit se ut som en skuff.....ikke helt da,for jeg lagde ikke så mye detaljer,ikke noe spor,som om dem skulle skyves inn i et møbel...
Nå var det jo fristende å bruke dem i stua eller kjøkkenet,bare for å oppbevare stasj,og lage stillebener,men har man plass til det.....???

Nei,selvsagt ikke.......de skulle brukes til noe "fornuftig"......og det kan jo tolkes litt forskjellig,allt etter som om du er rørlegger,eller ikke......hihiiiiii :) Jaja,slik er det bare med mannfolk......nok sagt ! Jeg malte dem først slurvete,med svart/grå maling,så to strøk med hvitt,så måtte det pusses på kantene,slik at det svarte kom frem ! Måtte jo for all del ikke se nye ut.......


De skal brukes til oppbevaring av kort og tags,når jeg eventuellt har stands på messer,eller div.......! Er man pirkete,så er man......jeg liker ikke plast,og får ikke frem det jeg vil,med stativer av det......her skal det være gammalt ræl.......hihiiiii :)

Siden allt dette er gamle materialer,i alle slags farver,så valgte jeg og male dem hvite,og bare beholde fronten i den opprinnelige .....litt røfft må det jo være !

Så nå er de klare til å fylles med diverse saker ! Bare arbeidslysten holder seg,så skulle ikke det være noe problem,for utelivet frister ikke......så da får man heller kose seg med saks og papir,- og latte i koppen :) God helg til deg og dine :) Og striregner det,og du kjeder deg,kan du jo alltids lage deg en skuff ?

17 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempetøffe!!!☺
Og dissa ser jo ut som ikkje er so vanskeleg å lage heller..me like☺

God helg☺

Klem M♥

Christine Louise sa...

Så flotte skuffer :) Kreativt. Blir fort trangt om plassen når man er så interiør interessert. Det merker jeg selv ;)

Klem C

Anonym sa...

Hei.Kjempe stilig,fine skoffer.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Grip dagen sa...

Så mye flott det var å se på! Digger alt du lager, jeg. Men det vet du jo!
Kassene var smarte å stille ut varer i! Jeg har også brukt gamle trekasser den det formålet. De kan brukes stående, liggene og opp ned... Sjarmerende og praktisk!

Igår fikk jeg inn en kjempebestilling på heklerier og skilt. Så det blir noen timer i snekkerboden for mitt vedkommende også. Men jeg trives da godt der!

Lykke til videre med maling og snekring. Du er kjempeflink!

Sommerhilsen Marit

Mitt hvite hus sa...

Herlighet så mye fint du snekrer sammmen.,... disse er kjempsmart å bruke til tingen du skal selge..


Dyktig er du =)

ha e fin helg..

klem Kerstin

Anonym sa...

De ble veldig fine og gjør seg nok på en stand når du skal ha utsalg. Du er utrolig kreativ og tenk å ha et verksted med utsalg... Høres spennende ut. Her blåser det og regner i kveld og vi har tent lys og det brenner i peisen. Ha en fin helg. Britt Eva.

Gry sa...

Så flink du er Mona!
Tryller frem det ene flottere enn det andre.
Sulle gjerne hatt deg med i lauget vårt, og på Håndverksbua. Vil du selge noe hos oss, må du bare gi meg et vink!
Vi skal forresten ha markedsdag der neste lørdag, og det er meldt fint vær....
Klem fra Valnesfjorden. : )

purglede sa...

Gud så lekkert!!!
Du lager helt utrolig flotte ting. Gleder meg til å se neste prosjekt:)
Ha en flott helg!

Janne i Fagerlia sa...

Du har såååå oppfinnsom! Lekkert og rustikt!

Veronika sa...

Disse ble jo kjempetøffe, mulig jeg stjeler den ideen! Har flere planker stående ute i skogen for nettopp slike prosjekter. Ha en flott og kreativ søndag:)

Anneli sa...

Ja du Mona, du Mona.. :) Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldigheter, det skal være sikkert! Tenker du får solgt både kort og skuffer i en farlig fart ;)
Tusen <3lig takk for tags og sjokolade <3 Du er nå vel bra søt :)Pengene er akkurat overført til din konto, så du har dem vel forhåpentligvis i løpet av morgendagen. Her har det vært festligheter både fredag og lørdag, og jammen ser det ikke ut til å fortsette et par dager til :) Da får det bare være at regner øser ned! Uansett skal jeg jobbe enda en mnd før det blir ferie, så finværet må gjerne komme da ;) Ha en fortasatt fin søndag, til deg og din kjære!
Klem fra Anneli <3

fryd&forandring sa...

Du så utrolig fine og for en flott ide!!! Herlig blogg du har, I like! Må legge meg til hos deg så jeg ikke går glipp av mer.. Klem fra meg!

VillaVårfrubakken sa...

Du skuffer ikke, he he. De var bare kjempetøffe. Nå ønsker vi oss noen varme fager, så du kan ta en pause, ikkesant....ha en herlig uke ...klem

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Disse var bare supre!!
Krativiteten blomstrer alltid, godt den ikke er væravhengig hihi:))

Unknown sa...

Så fine skuffer Mona. Det er vel supre til kort, og alle de tingene du ikke helt vet hvor du skal gjøre av,
klem..:Ellen

Min stil sa...

Ååååh, så flotte de var. Kjempegod ide. Du er jo bare superkreativ. Jeg bøyer meg i støvet.

Ha en fin fin dag.

:) Susanne

Mia, New Room Interior sa...

Utroolig flotte skuffer du har laget! :-) Du er så flink, og jeg er sikker på at de kommer til å fylles med mye fine ting! Ha en fin helg! Klem