28. jun. 2010

Jeg vant igjen !

Ja,tror dere ikke jeg var den heldige,nok en gang ! Denne gangen var det hos Fru Dahl,som er den absolutte drømmebutikken på Fauske,og der inne går jeg aldri bare en runde,for å si det sånn......og jeg går heller aldri tomhendt ut,bare for å ha innrømmet det....... :)

På fredag kom den yndigste pakke i posten......med koselig hilsen fra Maja og Gitte ! Nydelig innpakket,i det lekreste papir.......

Og en herlig hilsen,som passer som fot i hose,nå i disse varme sommerdager......?!? Om det ikke er varmt ute,så er det iallefall veldig koselig å motta slike nydelige gaver,uten engang å ha fortjent dem !! Allt jeg gjorde,var å kommentere hvilke kopper jeg likte best,av Maria Liliegren's produkter..........


Og det var altså denne vakre koppen,som var min favoritt,og nå er den min :) Til og med rørleggeren måtte stoppe opp,og ta den i nærmere øyensyn.....jøss,den var noe utenom det vanlige,sa han........og han har jo helt rett i det !

Han har også vært med innom Fru Dahl,og vet at jeg er i min egen verden der inne......så når han hører ordet Fauske,ser jeg en liiiiiiten bekymringsrynke i panna........hihiiiiii :) Sist jeg var innom,fant jeg den lille herlige boksen fra Green Gate,som jeg har kjeks oppi,er den ikke søt ?
Dette glasset fra Bloomingville,ble også oppbevaring for kjeks,etter at det ble tomt for syltetøy.......liker dem så godt,og bruksområdene er jo mange......

Er den ikke vakker ? Det ble iallefall forelskelse ved første blikk,for meg.........og teen smaker jo dobbelt så godt,som før !!! Og varm drikke må man jo ha,for å holde varmen,nå i disse våte og luftige dager !!! Tusen takk til Gitte og Maja !!!
Deres butikk er virkelig verdt et besøk,husk det neste gang du er på Fauske !! Fru Dahl har også egen blogg : http://frudahls.blogspot.com/ ,og her ser du mange av fristelsene.... :)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Har i flere dager tenkt å ta bilde av verandaen,med utekjøkkenet,og alle plantene....men hvem gidder å ta bilder av en veranda som er like våt som Saltenfjorden,og planter som konstant ligger i stabilt sideleie.......ikke jeg ! Ikke en eneste gang har vi sett midnattsolen,og nå er det vel ca bare 14 dager igjen,med den muligheten......;( Helt utrolig !
Så her gjelder det å tviholde på humøret.......bake,lage god mat,få ryddet i boden (ikke at det er så koselig,men du verden så godt å få det gjort),ryddet i klesbeholdningen.......,...og få ut litt kreativitet,enten på hobbyrommet,med saksen,eller i garagen,med hammer og sag......å sånn går nu "sommar'n"..... Håper virkelig det er bedre hos deg,og husk for all del og nyt sommeren og varmen.......om du kan.... :)

11 kommentarer:

Beth sa...

Gratulerer!
Dette var vel verdens vakreste kopp?
Du trenger 2-3 stykker til nå da?

Klem Beth...

Tove sa...

OI, OI og dobbelt OI. Det må vel være en av de vakreste kopper jeg har sett.
Heldig der.
Ha en strålende fin mandag

Klem Tove

Millas hem sa...

Grattis till dig!!

Underbaraste koppen! En bra anledning att fika ofta!!!=)

Kram till dig!

Monica sa...

Så fin kopp :) Gratulerer :)
Fru Dahls er en fantastisk butikk, jeg kunne bodd der!
Klem fra Monica

Anonym sa...

Hei.Gratulerer.Virkelig nydelig,vakkert.Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil.

Stubbetufsa sa...

Du er heldig! Det var jo en fin kopp!
Jeg er enig med deg angående været, man må finne på noe kreativt. Men det holder hårdt!
Jeg har mest lyst til å styrte ut og danse en voldsom soldans - til solen kommer!

Janne i Fagerlia sa...

Den koppen var en av de fineste jeg har sett. Her må drikkes med andakt.

Gyngestol og kaffigrut sa...

Gratulerer!
Nydelig kopp.
Har ikke vært noe særlig sommer her heller, i går slo lynet ut både tv, telefon og data...koselig...

Ha en fin dag!

Gina sa...

Gratulere!
Det har rørleggermannen helt rett i ja. Den koppen var bere så skjønn! :)

klem

Kreoline sa...

Grattis, nyyydelig kopp, sånn vil jeg også ha, hihi. Fikk så lyst på kjekt, de der er såå gode. Nå ønsker jeg deg fint sommervær, det er ikke så veldig sommer her i vest heller. Klem.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Grattis, den koppen var jo bare helt nydelig da - skjønner godt du er superfornøyd...
Huff denne sommeren er nok ikke som den skal, tror du vi kan klage...???he,he...

Kos deg, uansett vær...