8. jul. 2010

Det går ikke etter planen bestandig.......!

Nei,det skal være sikkert........derfor kommer det ikke bilder fra verandaen,idag heller.....!! Kjøpet jeg gjorde på finn,var en aluminiumsseng (ikke jern,desverre).....men det visste jeg jo om. Derimot oppga selgeren feilt mål,så den passer ikke der jeg skulle ha den....så nå er jeg litt oppgitt,kan man si......rart med det,når planen er klar ! Den skulle jo bli kosekroken i kveldssolen,for rørleggeren og pusi,og skulle være en overraskelse....not ! 5 centimeter er plutselig mye,når man ikke har dem........
Så nå står den på helt feil sted,og ergrer meg.....for denne plassen er midt imot alle naboene,og det var liksom ikke poenget,at man skulle ligge/sitte på utstilling ! Det betyr at den må taes fra hverandre,og lagres til "en senere anledning".....og når den kommer,må gudene vite.....

Det er jo en bagatell,jeg vet....men når jeg ser meg i speilet,og ser geipen nede på tredje knappehull,så nytter det jo ikke å påstå at det er greit.......hihiiii :) Her får man bare legge godsiden til.......igjen......for dette sommerværet er jo en helt annen historie !

Nei,det er bare og konsentrere seg om de nære ting.......som kommende ferietur til Lofoten,og snille "svigers'er",for eksempel......de har nemlig kjøpt plantene til meg,som jeg skrev om i et tidligere innlegg.....og tar dem med til meg,om 14 dager.....da nytter det jo ikke å grine for en ussel seng,som får stå på vent i x-antall år !!!! Hva betyr vel det......ingenting.....absolutt ingenting !
Imorgen skal jeg ha en arbeidsøkt i garagen igjen,må lage meg en holder til kort i A4 størrelse,så de kan ligge.....sliter med at de blir stående og blir skjeve,i en vanlig kortholder. Og plutselig kom jeg på designen,som må settes ut i livet ! At jeg allerede har laget mange varianter av julevarer,tør jeg for all del ikke og fortelle.......det må være temperaturen ute,som har inspirert meg........heheheee.....

Hadde den samme temperaturen vært litt bedre,så hadde det jammen ikke vært så dumt med en slik drøm av en benk ? Alle bilder er fra Jeanne d'Arc Living,min favoritt,som dere kansje vet......etterhvert...! Jeg jakter på en benk,men når den skal kjøpes,må jeg bare forsikre meg om de forbaskede 5 centimetrene......at jeg har dem,på en måte.......?! Man lærer så lenge man lever,tro meg......! Og jeg overser glatt,han som ler når jeg må skrinlegge prosjekt "seng på verandaen".....men jeg kan da vel ikke for,at selgeren tydeligvis ikke har bæretilladelse på tommestokk.......eller ?
***************
Kos deg.....


6 kommentarer:

h.espe sa...

Hei, og god morgen Mona!
Åh neiiiii, såååå kjedelig!! Kan godt forstå at geipen henger ned på tredje knapphull, som du så fint beskriver det... Jada, enig - det er bare en materiell ting, men når man har gledet seg sånn, og så går alt plutselig på tverka - isj, kjedelig!!!! Håper du finner en annen plass til sengen, slik at du kan ha nytte av den likevel!

Gleder meg til å se kortholderen din - kanskje kan jeg få tips, for jeg sliter med samme problem. Hi, hi - juleting ja - er ikke begynt å produsere selv, men har mange planer, og siden julen alltid kommer så brått på, må jeg nok sette igang snart jeg også... :o)

Strålende sommerdager tildeg!!!

Stor klem fra Hildegunn

Millas hem sa...

Jättefina bilder!
Ha en fin dag du också!

Kram Camilla

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Uff so kjedeleg :( Og spesielt sia du var so gira på å endeleg få den på plass! Skjøna godt at geipern heng der den heng...
Det ordna seg nok skal du sjå☺
Gjer alltid det for snille jenter☺

Nyt dagane☺

Klem M♥

Asbjørg sa...

Så leit det var med sengen da,skikkelig ergerlig når ting ikke går etter planen.Godt at du har andre ting å glede deg over,du skal se at det ordner seg med koseplassen etterhvert.Ha en fin dag!!

Beth sa...

Ikke rart du er skuffet?
Når en har planlagt og sett for seg hvordan det skal bli og så går det ikke likevel?
Ergelig altså!

Ikke bare å plassere en seng et annet sted heller, det kreves litt plass...

Klem Beth...

Stine Mari sa...

bæretilatelse på tommestokk hørtes ut som noe mange burde hadd her og der. skjønner godt at den var kjip. men likte ideen din med jernseng på verandaen. har selv ei gammel svart smijernseng jeg ikke vet hva jeg skal bruke til, men med et strøk maling og flotte ideer fra her og der finner man ofte ut det :))