12. jul. 2010

Lag selv !

Heisann :) - Lovte jo å vise noe av det som blir lagd i snekkerboden,om dagen......men du ser kansje ikke hva det er ? Ikke så rart.......men du ser kansje at jeg har malt latinske blomsternavn...og en sommerfugl,på hver plate.......det er et lite hint......

Lagde 4 stykker,når stiftemaskinen først var fremme (ja,nå er visstnok hammer,et tilbakelagt stadium)......et supert verktøy,sammen med gjærsagen........en lek å lage diverse saker !!! Så da går det unna......


Og her ser du hva det ble ! I dette vinduet stekes nemlig blomstene mine,når solen plutselig kommer innom en snartur,slik som igår......da var den første ordentlige sommerdagen her,hvor vi kunne sitte ute HELE dagen,med minimalt med klær.....og inatt var det tropenatt......herlig :)

Lette og lage,ikke noen snekkerferdigheter trengs ! Og ser du godt etter,så er det kunstige planter......nettopp fordi de blir stekt i dette vinduet. Men nå kan jeg skifte dem ut,med levende.........

Og slik ser andre siden ut.........jeg liker faktisk denne siden best.........kansje fordi jeg er så glad i slike dører,det minner meg om gamle dager.....da det var flere av dem,hos besteforeldrene mine.


Nå tar det vel neppe lang tid,før jeg får en kommentar fra naboen,om hvorfor jeg har satt gamle "fjøsdører" i vinduet.........vi bor veldig nært,som dere ser.....på bilde 3.

Ikke avansert i det hele tatt,så har du noen småplanker,så sett igang ! Mine er jo den enkle varianten........men jeg kunne jo foreksempel brukt decoupage,med rosemotiver.......eller fugler,sommerfugler,eller andre sommerrelaterte motiver ?

Morsomme å lage iallefall,og kansje blir det fler.......godt å ha noe å gjøre,når vinden uler rundt hushjørnene,som den gjør i dag !!! Måtte ut nok en gang,og redde alle plantene........trenger vel ikke nevne at jeg er lei av akkurat det !!! Men det gjelder å finne på ting,så man slipper å fokusere på dette været,hele tiden........og rørleggeren er såååååå glad,for når jeg pønsker ut nye ting for produksjon,så får han bedre plass til gutteting,i garagen.........nå er nemlig lageret mitt av materialer,nesten tomt,og det har det ikke vært på minst 5 år !!! Så noe godt kommer det ut av drittværet.......hihiiii :) Kommer snart flere bilder......mange ideer igjen å prøve ut,men også mange som har sett dagens lys.........og står nymalte her og venter på innhold :) Kos deg så lenge da : )

3 kommentarer:

Hulda sa...

Så stilige disse var! Virkelig kreativt laget, og så stilige både foran og bak. :)

Bringen Blomster sa...

De va superfin!! Genialt :)
-synnøve-

Nina Iren sa...

Dette var bare superfint!! Du er så kreativ! Kjempefine.

Hilsen nina