3. aug. 2010

Nydelige Lofoten........jeg blir aldri lei !

Ja,da har vi lagt sommerens deiligste dager bak oss,og dem ble tilbragt i Lofoten ! Fikk med oss både godt,og dårlig vær,men det får man bare ta med seg........vi kjedet oss ikke et sekund. Utsikten fra verandaen vår,på øverste bilde.........vi bodde på Finnholmen Brygge,som ligger nydelig til,i Henningsvær !
Om vi ville ,kunne vi fisket med stang,rett fra verandaen........

Samtidig som vi så rett på fjellene i Hamarøy,og hjemme i Steigen !!


Den blå timen....?


Tok mange bilder,ja...........og håper og få noen festet på lerretet,med pensel...........


Her står jeg på kaia på Reine,og betrakter dette huset,som er satt opp rett på berget......snakk om å bo ved havet !!!! Tenker meg det blåser godt,når kulingen herjer her.....åpne vinduet,og du har saltsmak på maten tvert........... :)


Fra Reine,dette også. Et nydelig sted......bratte,steile fjell,røde rorbuer........et herlig miljø ! Her skulle jeg gjerne vært innom Bringen Blomster,og Synnøve,men pga. at rørleggeren fikk en veldig "beleilig" telefon,kom vi en halv time for sent.......og jeg måtte nøye meg med en kikk inn gjennom vinduet,i hennes koselige butikk !! Dette hadde jeg gledet meg til,og følte meg nok litt snytt........jeg hadde ikke kommet tomhendt ut,såpass så jeg gjennom vinduene......så neste gang,SKAL jeg dit......(må bare huske å slå av rørleggerens telefon,først.....)........!!!

Her er vi på Vikten.......rett ut ved storhavet !!!


Bratte fjell,som stuper rett ned i et frådene hav......men noen gresstuster klamrer seg trassig fast......


Noen regnbyger trenger seg inn mellom fjord og fjell..................


Såvidt det er plass til husene,mellom fjell og hav......


Ingen midnattsol lenger i år,men den holdt seg oppe til halv elleve,og da kom et magisk lys over hustakene i Henningsvær.
Dette var en skikkelig uværsdag,så da solen lagde dette lyset,føk alle på dør,med fotoapparatene sine........


Et slitent hus i Kabelvåg.........noe sier meg at inne i dette,skjuler det seg mange skatter......! Godt de hadde spikret for vinduene...... :) Dette innlegget skulle egentlig ikke handle om hus,for det kommer i morgendagens innlegg.....men jeg har bilder nok.......heheheeeee..... :)
*************************
Rart å komme tilbake til hverdagsmodus.......gjestene er reist,og to dager med migrene er overstått,så nå er jeg igrunnen klar for noen kreative sysler igjen !! Ute er det høsttemperatur,og på bordet ligger vinterkatalogene fra H&M og ellos......sommerklærne pakket jeg bort igår........nesten urørte !!!! Jaja,sånn ble sommeren 2010......satser på en fin august,jeg !

11 kommentarer:

Monica sa...

Flotte bilder fra vakre Lofoten du viser frem :) Var faktisk selv i Henningsvær i helga, og bodde også Finnholmen brygge! Pen plass, skal absolutt tilbake :)
Klem fra Monica

Mariann sa...

BringenBlomster er heilt fantastisk!! Å ikkje minst Reine :) Ser ut som om de har hatt ein flott ferie!! :D
Klem

Torprosen sa...

Helt,helt underbara bilder du visar på Lofoten. Har aldrig varit där, men skulle gärna vilja dit någon gång!!Tack än en gång för att du ddelar med dig...Torprosen

Bringen Blomster sa...

Så flotte! bilda. Ser sannelig ut som om dokker har vært litt heldig med været og :) Og mange fine plassa dokker har vært innom, e jo så koselig i henningsvær med alle småbutikkan. Men kor synd du ikkje rakk å kom innom å hils på oss da! :) Du får send ei mld neste gang du ræk forbi så skal vi vel ordne med spesialåpningstider ;))
-synnøve-

Krabbelure sa...

Heisann! svippet innom her via Bringen blomster, - og duverden så fantastiske bilder du har tatt! jeg har bare vært i Lofoten en gang, men drømmer meg oppover igjen. Det er Norges vakreste landskap uten tvil!! Takk for et nydelig gjensyn. Hilsen Krabbelure.

Frøken Lykkelig sa...

Jeg er bosatt i Lofoten og kan si meg helt enig med at det er helt fantastisk nydelig her! Nyyydelige bilder :-)

Datt sa...

Hærremin, er jo rett og slett magisk!! Nyyydelige bilder!

VillaVårfrubakken sa...

Enig med deg...Lofoten må være ett av de vakreste plassene... og du har fanget stemningen med så vakre bilder. Ha en fin tirsdag...klem

Ragnhild S sa...

Lofoten er fantastisk, og det har du klart å gjenskape gjennom de vakre bildene dine!! Var Lofoten i helga senest!

Takk for titten!

Loppeklem

June J. Larsson sa...

Å, så vakkert! Jeg har dessverre aldri vært i Lofoten, men har venner og familie som har vært der og som ikke kan få fullrost det.
Lofoten står absolutt på lista over ønskede reisemål for min del - og lysten ble ikke mindre av dette flotte innlegget ditt! :))

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Lene sa...

Virkelig nydelige bilder. Skal komme meg til Lofoten snart altså.