29. sep. 2010

Blir du med til Valnesfjord ?

Ja,da har jeg vært og levert mine varer,på Håndverksbua der !!! Og FOR et koselig hus.....og for en koselig dame som tok imot oss !!! Du gjenkjenner kansje bildene hennes,på veggen,ved disken......
Se bare hva som står her på arket.......

Joda,du kjenner henne sikkert igjen !


Dette nydelige bildet hennes,hang på kjøkkenet i butikken.......og makan til koselig kjøkken !!! Stort og sjarmerende,og sist men ikke minst,en god gammel fyringsovn,med rom for å steke kaker i....... :) Nesten som i huset til mormor og morfar.........her kunne man virkelig bli nostalgisk.....og da jeg i tillegg fikk servert kaffe,og spekulasi,av Gry........ja,da ble jeg jo helt salig ! For spekulasi er "mormor-kaker",for meg !!!


Håndverksbua er virkelig en allsidig butikk,med et utrolig utvalg !! Her nytter det ikke med bare en runde,nei....for du oppdager stadig noe nytt,som du ikke fikk med deg på den første,eller femte runden....! Og for noen "kulisser"....gamle bord,skap og hyller,er fyllt med alskens håndarbeid.......i masse glade farver ! Og på loftet selger dem gamle ting......farlig for en samler som meg....jeg må nok tilbake dit !!

Jeg måtte jo ta litt bilder,mens Gry plasserte ut mine ting,og her har hun hengt opp et skilt fra meg. Her kan man pynte seg også,for masse fine smykker hang og fristet......

Dårlig bilde....jeg skulle nok stått mye nærmere....her er det mammaen til Gry,som viser sine nydelige bilder ! Jeg ble helt imponert,for de er så utrolig detaljerte,men det klarer ikke jeg og gjengi her,på bildet..så ta deg en tur innom,om du kan.

Her har "jukseskuffene" mine havnet,noen med tretags oppi,og noen med lys ! Legg merke til de nydelige tøflene,oppi trauet !!! Godt å ha på beina,på en kald vinterkveld :)

To av mine Velkommen-skilt,har fått plassen sin ved denne gamle døra.....er den ikke flott ? Helt rå,og nydelig patina !!

Gammelt og nytt,om hverandre......slikt blir det koselig av !! Og så ser du litt av en rokk i hjørnet.......den ville rørleggeren helst ha med seg hjem !! Han eier ikke minimalist-gener,han heller..........heheheeeee : ) Og bra er det......

Dette skapet forelsket jeg meg i.......så lite og sjarmerende,der det sto borte i hjørnet.....men alle fine detaljer kommer dessverre ikke frem på bildet.

Her er virkelig noe for enhver smak ! Her sees blandt annet Gry sine stettfat,som hun lager av lysestaker,med et fat på toppen !!! Hva den damen ikke lager.......hun er virkelig kreativ !!!

Måtte også ta bilde av denne søte engleputen.....! Joda,dette er virkelig en butikk og gå på skattejakt i !! Så du noe som fristet,kan du ta turen på lørdager,fra 12.00 - 16.00 !! Og er du heldig,får du servert Gry sine muffinser.....alle vet jo at hver og en av dem,ser ut som et kunstverk.....så hva venter du på ?....at det skal bli lørdag ??.......hihiii :) Tusen takk Gry,for en kjempekoselig kveldsstund,kommer nok snart tilbake til det koselige huset,på toppen,midt i Valnesfjorden :) Klem fra meg.

8 kommentarer:

Turid sa...

Den er nok verdt et besøk denne butikken- skjønner godt at du spruter over av begeistring!

Vform sa...

Hej!
Åå, där fanns mycket vackert!
Värt ett besök!
Njut av dagen ...

Beth sa...

For et herlig sted!
Bildene til Gry har jeg stor sans for og tretagsene i skuffen dro jeg kjendel på...
En henger jo her hjemme hos meg!

Min stil sa...

Ooooh, for en koselig butikk. Der får man nok ta seg en tur innom hvis man er i distriktet.
Ha en fin og kreativ dag.
:) Susanne

Mor ingjerd sa...

Ja,der skulle jeg gjerne ha vært innom en tur. For en fantastisk butikk/ hus.Morro det Mona at du skal ha tingene dine på en slik plass. Du også lager fantastiske,vakre ting. Stolt av deg ,kjære Mona

VillaVårfrubakken sa...

wow, dette ligner ingenting av de butikkene jeg har sett før, skulle gjerne tatt en tur dit, måtte hatt god tid forstår jeg. Håper du får en herlig helg....klem

Gry sa...

Hei Mona!
Takk for et hyggelig møte i går,
og tusen takk for så flott omtale av både meg, og Håndverksbua vår, nu er den jo også litt din.
Alt det fine du hadde med deg skal nok få en fin plassering etter hvert.
Jeg er nettopp kommet hjem, har vært på møte i frimalerforeninga.
Er glad det er helg i morgen, så får jeg kanskje produsert litt jeg og...
Ønsker deg og din kjære ei riktig god helg!
Stor klem fra Valnesfjord : )

Anonym sa...

dkw a ycq q, [URL=http://www.evansporn.com]evansporn[/URL]. kqw a, xoi qawcgl|gsu pqpvmmk b ck jc.