28. sep. 2010

Høst ved inngangen.....

Vil bare dele disse nydelige inspirasjonsbildene med dere.....men de er altså ikke tatt hos meg ! Selv om jeg godt kunne taklet det...... :)
Hos oss står derimot sommerblomstene fine enda,så jeg sliter litt med å kaste dem....for så å ta frem alle høstsakene. Sommermøblene står også ute enda,men må vel taes inn snart....for nå er det virkelig kaldt på nettene. Litt vemodig.....for nå har dem sannelig satt opp brøytestikkene langs veien,og det lover ikke godt ! Og idag hørte jeg på radioen at Plantasjen har skapt furore,ved å sette frem julenissene......selv om jeg er en ivrig juloman,er det alt for tidlig !!!! Der går grensen,selv for meg !! At jeg har lagd julevarer i flere måneder,er jo en helt annen sak.......heheeee...... : )
**************
Ønsker dere en ny,fin høstuke.......jeg kan ikke huske maken til nydelig høst.....helt siden 14 august,har det vært fint vær...så spådommen om en vakker nordlandshøst,var tydeligvis riktig ! - Klem fra meg.

9 kommentarer:

Gry sa...

Hei...det var nydelige bilder, hadde det ikke vært for at det alltid blåser litt her...så kunne jeg godt tenkt meg å pyntet sånn ved min inngangsdør ja...
Fru Syversen ønsker deg en god dag videre ;)

Gyngestol og kaffigrut sa...

Ååå, det var vakkert. Jeg elsker høstfarger.
Men det hadde nok blåst bort ganske fort her også...

Ha en flott dag!

Gammel stil sa...

Det var nydelig inspirasjonsbilder:):) Ja, nå er det så fint høstvær ute!! Kan virkelig ikke klage. Hvor ble det fine været av i sommer? Det kommer nå, har vi merket:):)

Her spirer blomstene enda:)

Min stil sa...

Så lekkert inngangsparti i høstferger. Takk for inspirasjon.
:) Susanne

Anonym sa...

Hei.Nydelige bilder.Ja høsten er virkelig nydelig med nydelige farger.Nydelig vær på Nordvestlandet nå.Ut å nytes.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Bringen Blomster sa...

Du tulla? Nissa allerede?? Folk e gal :) Har nu butikk selv og ha det vært opp til meg så har ikkje nissan kommet fram før 1 desember, men det e jo ikkje til å kom unna at sesongen starta mykje før..men vi bremsa det vi klar :)) Før en flott høst vi har her norde, har så dårlig samvittighet før at e ikkje har kommet meg meir ut på tur..men kanskje i morra ;)
Ha en fin dag!
-synnøve-

VillaVårfrubakken sa...

Nydelig pyntet inngangsparti, men jeg har heller ikke hjerte til å kaste sommerblomstene som står så fint enda. Fy til Plantasjen som setter frem julenissene nå.... Jeg ønsker deg en herlig høstuke, måtte det fine været vare en stund til....klem fra meg

Herman Grans ♥ sa...

Så koselige bilder :)
Må nok prøve meg på ein sånn krans når bladene skifter farge her...
Ha ein fortsatt fin kveld :)
Hilsen Grete

Merethe sa...

Det var noen virkelig flotte inspirasjonsbilder du deler med oss. Jeg har heller ikke pyntet "høst" på trappen enda men burde snart gjøre det. Huff...hvis nissene møter meg på plantasjen neste gang. Det ER altfor tidlig. Jeg er glad i jula men den skal ikke frem i september. Helt sykt.
Å lage juleting er noe annet enn å pynte til jul :) Her går det i nisselaging etc. Ha det flott. Merethe