7. okt. 2010

Årets julepynt.....i rosa ?

Ja,for to (eller kansje bare ett) år siden,hadde jeg nektet å pynte i rosa,til jul......men det er utrolig hvordan man gir etter,for trender......leste nå ikveld at det i år,skal pyntes i rosa,i de tusen hjem....så da er det vel greit,da....? Tror ikke det kommer til å se ut som Pink Panther har stått for pyntingen hos meg akkurat,men,men.....en pute,og kansje to,tre julekuler i støvrosa,det kan jeg nok takle :)
Legg merke til pyntingen oppå denne peisen......den likte jeg,nemlig !! Hvitt og sølv.......og masse grønn furu.......så enkelt,men likevel så fint..noen brune kvister,et fuglebur,to hvite kubbelys.....og altså ikke en rosa nisse,midt oppi dette !!!

Her måtte man vel byttet ut båndet....heheheee....men ikke til rosa....nei,hamp er tingen !!! Syns disse dyrene er så søte.....


En truge på juletreet........ja,kansje ikke så dumt...? Dekorative er dem jo !Moderne med bokstaver.....i alle sammenhenger,også til jul !


Det enkle er ofte det beste......utrolig hva en enslig furukvist kan utrette !!!! En kongle,noen greiner......og det er jul på et blunk !

Enkel juletrefot !! Er ikke så glad i de grønne i plast,jeg......men en bøtte,kledd med strie,- ja se det liker man !! og så så koselig som det blir,med flere småfuruer,i stedet for en stooooor....- som vi ikke har plass til ! Jaja,jeg gleder meg til å se i julebutikkene,jeg......rosa eller ei ! Blir det rosa jul hos deg,da ? - Var inne på Ikea nå ikveld,og så på deres julepynt........stikkord : SKUFFA ! Men noe småsnacks fant jeg jo,selvsagt......hvem gjør ikke det..... :)
-----------------------------------------
God helg til dere alle :)

2 kommentarer:

VillaVårfrubakken sa...

Flotte bilder, elsker rosa, men som julepynt...litt tvilsomt kanskje. Rart med hva man kan få seg til å like etterhvert da...klem

Gina sa...

Hmm.. Dette høres merkelig ut for meg.. Ser ikke for meg rosa over alt her. Julen skal være gammel rød, sølv, hvit og grønt fra friske furu eller gran greiner. Men det er jo min mening da ;)

Begynte glede meg til å pynte til jul jeg nå.. Men godt det er en stund til jul enda. Mye som skal gjøres i stand før den tid kommer.

Ha en herlig helg! ..klem..