6. okt. 2010

Et godt loppekjøp....?

Ja,er dette et godt kjøp,mon tro........jeg vet ikke helt....formen på den "halvgamle" lysekronen liker jeg,men farven......? Har lekt litt med tanken på sprayboksen fra Biltema,igjen.....! Hva hadde du gjort....? Den kostet ikke akkurat skjorta,30 kr !!!
Lysestaken er tung,den kostet 10.- ........og skal inngå i et prosjekt til jul !!! Planen er klar,og den skal blandt annet skifte farge !!! Tre hekleduker,heklet med tynnt garn,kostet 50 kr,disse fant jeg hos Røde Kors.........ivrig sponsor....!!

Litt mere varer er lagd,her har jeg brukt gamle penger for å få frem litt røff stil..


Er blitt så glad i dette motivet,som nok er godt kjent for mange !!! Ble overrasket da jeg oppdaget at jentene i JDL,har brukt det i sin julepynt,dem også !!! Nå kommer absolutt ikke mine ting opp mot deres,men jeg er jo en stor fan av dem,og det syns nok på stilen...også her ville jeg bruke myntsamlingen til rørleggeren !!! Han skulle nemlig kaste dem.......men lurte på om jeg kansje ville arve dem,og gjett om jeg ville !


Så noen er havnet på lys,noen på årets julekort,og på mange andre ting........syns de er så sjarmerende,med sin naturlige patina.

Noen store esker,ble det også......ikke godt å slutte,når man først er i siget !!!

Koselig å sitte med slikt småpusk,når nesesprayen og tørkerullen står trofast ved min side om dagen !!! For ellers kan det bli flom,på sekunder,kjennes det som..... :) Men det finnes da verre ting.......eneste er at nå begynner jeg å bli en smule utålmodig,ettersom jeg nesten ikke har vært utendørs på snart 14 dager !!!!! Jaja,jo flere julevarer blir jo produsert,så noe får man da gjort ! Ellers koser jeg meg med mail fra dere,så koselig at dere vil ha mine vimpler,jeg lager og sender etterhvert :) Æææææætttsjooooooooo........åhhh....nesesprayen neste !!! Kos deg :)

11 kommentarer:

Ruths datter sa...

Nei så flotte ting du lager da. Nå ble jeg inspirert.
Klem

Beth sa...

Lysekrona hadde jeg ikke gjort noe med i første omgang, egentlig er den ganske fin skjønner du...:-)
Så mye fint du lager? Koselig å sitte å pusle med sånt...

Berit T sa...

Jeg har hatt slike lampetter, og noen er blitt sprayet svarte, satt på en mansjett i glass med prismer.

Så mye fint du lager. Du skal vle være med på flere messer du også nå frem mot advent? Gamle penger har jeg også brukt, både de brune og de blanke med hull. Også til smykkelaging, m.m.
Har en mann som overtok en samling med mange kilo kobbermynt for noen år siden.

Jeg skal jobbe i ett sett nå frem til i slutten av måneden, mye som er på gang.
Lykke til med dine prosjekter Mona.

Gry sa...

Hei...
Jeg har maken lampetter...
De satt i huset når vi kjøpte det, men den gangen synes jeg de var stygge og tok de ned...her om dagen fant jeg de igjen i en eske i kjelleren...da var de plutselig fine...i formen...vurderer også å male de...men har ikke klart å finne en plass hvor jeg kan bruke de...så de ble lagt tilbake igjen...men malt blir de nok om jeg skulle finne et sted til de ;)
God kveld! Mvh Fru Syversen

anneskreative sa...

Så mange koselige esker du har pyntet,,,,,hyggelig puslerier.
Den lampa ville jeg spraymala,,,,,der her du jo ingen ting å tape,,,,blir sikkert lekker,,,med ny farge.
Lykke til.
Anne

Tilda sa...

Hey! Koselig blogg du har!:)
Ser ut som du har fanget deg ei snaisen lysekrone der. Spørs litt på tilstanden, men et lite tips før du går i gang med å fikse på den; gå i en lampebutikk og se på prislappen på en ny likens lampe...du kan bli litt overrasket;) Men våg å tenke kreativt..10 kr! Det er et godt loppekjøp;)

VillaVårfrubakken sa...

Så flotte ting du lager...får lyst til å prøve jeg og, men den tiden. Har faktisk også en lignende lysekrone liggende, gullfarget, så jeg skal følge med her om noen kommer med gode tips. Ellers får du ha en fin dag, og kos deg med pusleriene dine....prosit

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine ting.Nydelig,vakkert.Ønsker deg en riktig fin Torsdag og god bedring.Klem fra Bodil.

Min stil sa...

Huffda. God bedring til deg. Kjedelig å være forkjølet. Men det positive, er jo som du sier at man får jo produsert litt da. Flotte fyrstikkesker og lysbunter du har laget. Morro.
:) Susanne

Nina Iren sa...

Flott lampe du har fått deg, og så fine fytstikkesker du har laga. Hvor får du tak i det flotte bildene du har bruka?

Grip dagen sa...

Har du fått kloa i JDL sine juleidèer?!
Hørte de skal gi ut ny julebok i år. Men idag sa de på butikken at den ikke er på lager her enda.
Jeg vil så gjerne lage noe skikkelige NYHETER til juleutstillingen.
JDL kommer med sitt julemagasin den 12. nov. Men der er jo i seneste laget, siden jeg åpner butikken den 13...

Jeg er i det kreativ hjørnet nå om dagen. Men jeg er ikke helt klar for masseproduksjon ennå, kjenner jeg. Håper det kommer over meg SNAREST!
Har ikke mer tid enn jeg må til dette prosjektet.

Nå må jeg finne veien til syrommet igjen.
Skulle ønsker du bodde nærmerer. Da hadde jeg kommet på inspirasjonstur til deg!
Klem Marit