14. okt. 2010

En liten smak av jul.........!

Ja,her lages det litt av hvert...det er godt å ha en dato,der allt skal være ferdig,man blir mere effektiv av slikt ! I allefall er det slik for meg.....akkurat nå er det pakker med lys,som er søte til å legge på et brett,sammen med tente lykter,og kansje en blomst......?
Disse søte hjertene fant jeg på Nille,billig og bra !

De grå rosene er også derfra,men de blir ikke brukt i denne sammenhengen,ble litt for store. Kansje havner de på noen store tags.........det er ikke bare lyspakker som lages her i heimen.....hodet bobler over,og natt til igår la jeg meg aldri....! Ikke bare på grunn av påtrengende ideer,men likevel ! Når to stykker hoster om kapp,er det ikke stille......og da er det bare og pakke apoteket,og finne rømningsveien til stua.........og der ligger jo allt hobbystæsjet på bordet......så da blir det lite søvn ! Hobbyrommet er lager av ferdige varer,så den plassen er ledig bare i tilfeldige perioder.....og absolutt ikke nå,i disse produksjonstider !

Sangboken fra Bodøs kristelige sangkor,har endt sine dager.......fant den på loppis,og det var aldri meningen å bruke den på sangøvelser........det er nok ikke noe for meg.....av hensyn til alle andre...

Noen små ord,kan jo kansje pynte opp.....ikke noen ny ide,jeg har jo gjort dette de to siste julene,men likevel...syns de blir litt mere personlige da..

Men aller finest,syns jeg det ble med litt høstlige farger.....en liten kvist eukalyptus gjorde susen ! Syns jeg,da.....så er det bare å pakke dem inn i cellofan,så ser dem litt mere representative ut,til en liten gave. Ellers prøver jeg og finne på noen nye ting og lage,blar i gamle blader,for inspirasjon.......jeg har noen i julestabelen,skjønner du.....mange år,jeg begynner jo tross allt,å bli voksen.....hehehee....og samlet på blad og utklipp,har jeg gjort hele min tid ! Håper og få litt tid i snikkarboden i helgen,om hosten blir borte,både hos meg og byggmester BoB ! Da skal en ny ide settes ut i livet....dvs,jeg hadde den ifjor,men da hadde jeg jo ikke elektrisk sag.....og DET må man ha til dette. Formen er nok litt bedre nå,for jeg har idag hentet frem symaskinen,og det er et godt tegn !!! Gjelder bare å sortere,oppi toppetagen,så man får noe ut av verden.......bestandig godt å krysse av en ting på "lage til jul-listen "......!!! -----------
Kos deg så lenge :) Du har vel begynt med noen julesaker,du også....?

14 kommentarer:

Lene sa...

Gleder meg virkelig til jul når jeg leser slike innlegg. Er vel bare å komme i gang med julehandlingen snart....

Mor Ingjerd sa...

Håper forkjølelsen snart slipper taket.
Blir glad av å se lysene som er pyntet etter alle kunstens regler. Kjempevakkert ,kjære Mona
Julestemningen kommer. Gleder oss ekstra til denne julen.

Anne sa...

koselig innlegg med juleinspirasjon. Har også på plakaten å lage lysbunter i år :)
Ha en fin kveld !

Ina sa...

Så utrolig fine lyspakker du har laget! Fikk lyst på en sånn selv. Må bare si at jeg har fulgt litt med på bloggen din og syns du er fantastisk kreativ! Skjønner at hodet ditt bobler over av ideer. :) Men det kommer jo veldig mye fint ut av det da. :) Ha god bedring med forkjølelsen!

Bestemors hus sa...

hei....jeg har også kommet i gang med juleforberedelsene....syr duker og dypper lys....flotte lysbunter du lager....tror jeg stjeler litt av ideen din der....ellers kjempefin blogg...

Magdalena sa...

så nydelige lysbunter du lager... virkelig flotte! du er kreativ og flink! håper bare dere snart er friske, ikke tid til sykdom nå fremover..
så må eg visst en tur å nille og se etter hjerter..
klem,magny
..og godbedring i hjemmmet...

Gry sa...

Kjempefine lysbunter Mona!
Jeg har laget sånne før, men ikke så vakre som dine!
Håper dere snart blir friske!
God beding!
Klem : )

Hulda sa...

Så mye sjarmerende og fint du lager. Flotte lysbundter med fin dekor.

Her i Ingeborgstua er jeg også i gang med litt juleproduksjon. Blir noen adventskalendere for salg i år.

irene sa...

Du har en sååå koselig blogg!
Og underbare kreative ideer!

Klem Irene

Min stil sa...

Sååå koselig. Jeg elsker jul, og all pynten og forberedelse til den...
:) Susanne

Anonym sa...

Hei.Ja nå går det fort fram til jul.Nydelig gave.Nydelig bilde.Har ikke sakt nei til en slik kjempe fin gave.Hi,hi.Virkelig nydelig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Janne i Fagerlia sa...

Du store tid, for et oppkomme du er av idéer. Og når de blir satt ut i live blir de helt perfekte. Lykke til i "julestria", håper du ikke er søvnløs hver natt.

Villblomsten sa...

God bedring :-)

Flotte ting du lager :-)
Kjenner julen kommer fort nå :-)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Godt å se at det er flere som er i julemodus alt:-)
Så produktiv og flink du er!

Ønkser deg en fortsatt fin helg!

Cat:-)