10. okt. 2010

GRATULERER Veronika !!!


Ja,da har en feberhet rørlegger,trukket ut vinneren av årets julevimpel,og det ble Veronika,med bloggen Det gode liv på landet !! Gratulerer til deg :) Håper den faller i smak :) En liten trøstepremie har jeg også på lur,og den gikk til Hilde ,med bloggen Leritankar ! Gratulerer til deg også :)
***********************
Her i nord,har det vært en kald,- og luftig helg ! Og høstinfluensaen har bitt seg så godt fast,at vi har for det meste inntatt horisontalen,helt siden fredag....jaja,sånn er det,en bagatell i den store sammenhengen !! Ellers må jeg bare takke dere alle,for at dere har blitt så glade i disse vimplene mine.......er helt målløs,og ny bestilling på blekk er på tur,så dere som ikke har fått enda,de kommer etterhvert :) Og så koselig at dere vil gi dem i julegave til noen.....det varmer å vite at dere setter sånn pris på mine ting,det skal dere vite !!! Jeg lager dem med glede,når dere er så rause med go'ordene :) Ha en flott uke,alle sammen ;) - Klem.

6 kommentarer:

Gammel stil sa...

Så fint:) Gratulerer til Veronika:)

Klem:)

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Mona
Tusen takk for hilsen i bloggen min, det var koselig. Har ikke vært innom bloggen din før, så det var kjekt at du la igjen en hilsen slik at jeg fant bloggen din. Legger bloggen din i listen min, så finner jeg den igjen. Ha en fin tirsdag. Klem fra meg

PS. Nydelige vimpler du lager, forstår godt at du får bestilling på dem.

Grip dagen sa...

Det er en heldig vinner som får vimpler i posten.

Du tryller frem de flotteste ting. Håper derer snart er friske og raske. Venter i spenning på dine nye påfunn...
Venter også i spenning på Jeanne d'Arc sitt julemagasin og julebok. Jeg åpner utstilling 13. nov. Så det blir nok nattarbeid om jeg skal lage nyheter fra JdA-living...

I to dager nå har jeg neste bodd i snekkerboden. Har kjøpt ei kryssfinerplate på 2,4x1,2 m. Og det er ikke få figurer det blir ut av den svære plata. Puh.

Nå har husbonden laget kveldsmat til meg, best å springe.
Ha det godt.
Kreativ hilsen Marit

Villblomsten sa...

hei :-)
Takk for titten :-)
Koselig blogg :-)
Her kommer jeg gjerne tilbake :-)

Veronika sa...

Så utrolig koselig, heldige meg, nå skal det bli ekstra kjekt å ta turen til postkassa!! Beklager at du ikke har hørt mitt jubelrop før nå, Telenor vet du:( Men nå skal jeg sende deg en mail ganske straks her:)

Klem fra Veronika

Gina sa...

Så utrolig nydelige de lysene er!
Du lager så utrolig masse fint!
Vimplene er jo bare helt utrolig skjønne :)
Forstår godt du får bestillingen på disse :)
Ha en herlig helg!
klem :)