19. okt. 2010

Til/fra-lapper.....papirjenter og pepperkakegutter....

Lager du dine pakkelapper selv ? Det er jo så koselig.....syns jeg,og disse har jeg lagd litt store,for og få plass til noen ord,- som en liten hilsen på baksiden ! Har vel lagd ca 30 nye design til tags (til julebruk) i år,dette er en av dem..
Prøvde meg med litt glitterlim....med mer,- eller mindre hell......ble nå litt klin.....

Men morosamt,læll........


Idag har jeg holdt på med disse papirdokkene......knota fælt med disse kjolene !!! Der ble tålmodigheten satt på en real prøve,for og si det sånn ! Men jeg kom da i mål,på et vis.....tanken var at de skulle kunne bli en gave,småe venninner imellom....

Uuuuuppppsssss,avslørt.......jeg har nemlig åpnet pepperkakesesongen........men julemusikken venter jeg med.......hihiiii :) - og julemarsipanen !! I morgen fortsetter jeg på juleverkstedet mitt,og da skal symaskinen til pers !!!! Ikke godt og si,om det blir et hjertelig gjensyn....... lov å håpe :) Ha en fin dag da,der du er :)

10 kommentarer:

Brocante sa...

Herlighet - er det jul snart? Kanskje jeg burde gjøre noe også? Gøy å se hva dere andre holder på med i alle fall.

Orlaug sa...

Kjempefint, alt saman.......

Gina sa...

Så fine tagsene ble :) Klinete glitterlime er bare skjarm :)
God ide det med å lage dem store, da kan en jo bruke denm som julekort med en liten gave i og :)
Jeg holder også på å lage noen tags. Fikk beskjed fra ei i går at hun synes jeg burde det for det hadde hun lyst på ;) Men det blir vel mer til fra lapper enn slike store som du har :)
Pepperkakene har jeg også startet på ;) Synes eskene er så fine å dekorere med ark og blomster. Fine å ha småting i på kjøkkenbenken eller å gi bort med en liten gave inni :)
Gleder meg til å se mer av det du lager :)
klem

Anonym sa...

Hei.Så mye fint.Virkelig kjempe fint.Koselig å lage selv.Ja nå går det fort fram til jul.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Janne i Fagerlia sa...

Dette var "bære lækkert"!

carina sa...

ooh va fina gammeldags kort

Veronika sa...

Så mange fine pakkelapper du har laget:) Blir jo rett så frista til å lage egne til årets julegaver. Er pepperkakeboksen hjemmelaget eller finnes det virkelig noe så flott i salg?

Ønsker deg en flott og kreativ dag!

h.espe sa...

Hei på deg Mona!
Tusen takk for de gode ordene du la igjen hos meg - koselig at du likte kortene mine!!!

Godt å komme inn til deg, og se at du også er igang med juleforberedelser - hi, hi - ja det er herlig å ikke føle seg smårar, alene.. ;o) Tagsene dine er kjempeflotte Mona, og ga meg massevis av inspirasjon! Først får jeg fullføre julekortproduksjonen, og så får jeg prøve å få laget noen pakkelapper :o) Ja, og i tillegg har jeg jule-syprosjekter. Hm, husket jeg å si at det er bare tiden og veien - julen er jo der før vi aner....

Nyt kreative før-førjulsdager!!

Stor klem fra Hildegunn

Grip dagen sa...

Jippi! Endelig noe juleinspirasjon fra deg! Det har jeg ventet på!
Det er så gøy å se hva du lager.

ALT er jo flott! Akkurat slik jeg liker det. Nostalgi og duse farger.

Det blir ikke mye julemusikk på deg, ser jeg. Du har jo loppet hele noteheftet for sanger!
Jeg laget mye pynt med slikt papir ifjor. Fikk kjøpt noteheter til 2 kr pr stk. Dama i kassen på bruktbutikken slo deretter av litt, siden de var litt slitt....
Ho trodde nok jeg skulle hjem og sette meg ned ved pianoet, he,he.

De store tags var flotte. Jeg bruker en lignende form som jeg sager ut i finèr! Synes det er en lekker fasong, litt utenom det vanlige.

Nå er (jule-)grøten ferdig kokt, og det er tid for mat.
Jeg må innrømme at det også kan høres julemusikk her til tider...

Her laver snøen ned idag. Og jeg storkoser meg!
Ha en flott og kreativ dag, du også!
Klem Marit

Grip dagen sa...

Hva jeg lager?
Hm. Idag har jeg pakket juletrær og hjerter. De har jeg saget ut i finèr, malt og påfårt motiv med embossing. De er stæsjet med prismer, blonder og jutebånd - velidg fine, synes jeg selv...
Har også sydd omslag til å ha norgesblokk i. Har brukt grå og naturfarget lin med flotte vintage bilder, blonder og knapper. -Også de er veldig koselige.

Etter mat skal jeg dekorere fyrstikkesker som hører til lysposer.

-Ja, slik går no dagan...