21. nov. 2010

Juhuuu,ferdig........ : )

Ja,da er jeg endelig ferdig med forvandlingen av det største funnet,fra finn.no ! Ikke akkurat lekker farge,i mine øyne......så her måtte malingsboksen frem..........
Fargevalget ble grå,men ser litt svart ut på bildene.......

Heldigvis var det to-delt......for det er tungt,og massivt,som fjell !! Og egentlig har vi nok ikke plass til det,i stua......men må man,så må man,vet dere..... : )


Hvitt inni,men hvor mange strøk,nei det aner jeg ikke.......tror 6 eller 7 !!! Herremiiiiin så kjedelig for ei uten tålmodighet !!!! Bare det å ha så mye rot i stua,er jo et mareritt i seg selv...........5 dager i kaos,kort sagt ! Men det får man vel tåle......

Jeg rubbet det ned med en grov "svamp" føst,for det var lakket og veldig blankt,så jeg fryktet for heften. Her ser man iallefall hvor gule slike furuskap egentlig er.........fy og fy !

Den usminkede sannhet.....jeg har utviklet et hat-forhold til maleteip,så den holder jeg meg unna......! Mye bedre å male i vei,for så og skrape bort det overflødige,etterpå !! Og her,på de to siste bildene, debuterer rørleggeren som interiørfotograf,med det ferdige resultatet......og med sitt eget ,nye kamera.

Ny lampe,som har ligget på vent en stund......kom endelig opp. Skapet ble fyllt,og endelig slipper jeg og ta på meg hjelm,når kjøkkenskapene åpnes.......hihiiii : ) Ildfaste former,som sneier hodet,er direkte livsfarlig........ Dette er nok ikke den idielle plassen for skapet,det er jo bare to år siden jeg gav bort det som sto her fra før,pga. dårlig plass...........men til vi finner ut av det,må det nok få stå her....så får jeg heller leve med at den nederste delen ikke kan brukes......jeg får ikke opp dørene,vettu........for da må bordet flyttes en meter lenger frem,og da blir det å klatre over,hver gang man skal ut !!!

Jaja,sånn er det........syns nå det ble bra,jeg da.........men husets herre syns nok jeg var litt vel dristig med fargevalget ! Da måtte jeg jo spørre hva han ville valgt........HVITT ???? - Nei,det ville han absolutt ikke,så egentlig ble det ganske fint med mørk grå......... :) Så da var han ikke så uenig,likevel da......... :)
*************
Så slik gikk helgen her i huset,godt å være ferdig......og imorgen har jeg planer om å ordne på verandaen,ser jo at jeg ligger litt etter dere andre,som styler så fint ved inngangene deres :) Og med bloggingen,er jeg helt håpløs.......ikke oppdatert,akkurat ! Og stadig like imponert,over dere som gang etter gang,skriver koselige ord,til meg :)
Takkeklem på begge kinn,fra meg :)

15 kommentarer:

Magdalena sa...

stiiiilig... så godt at ikke alt blir hvitt.. flott funn!!

Turid sa...

Stilig- maler selv , men er ikke sååå dristig i fargevalget......satser på lysegrå, har hatt så masse farger tidligere...vært innom svart åsså ..såååå da prøver vi lyst nå.
Ha en flott søndags ettermiddag.

Hulda sa...

Så stilig det ble! VIRKELIG et godt fargevalg. Dette passet utmerket hos deg. Lampa over bordet var prikken over i-en.

tinemor sa...

For en jobb...
Men så utrolig fint det ble!!
Flink du er
Klem

http://truutske.blogspot.com sa...

This metamorphosis is really amazing. Beautiful color and great resul. Enjoy it!!!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempeflott skap!
Litt av ein jobb...

Klem M

Nina Iren sa...

Nydelig farge til et flott skap. Å beundrer motet ditt, til å starte på et sånt prosjekt!! Flott ble.

Mor Ingjerd sa...

Jeg ble stum av beundring. Fantastisk ble spisestuen i nye farger. Spennende med farger,vakkert var det,.Samtidig Mona ,ble det mere plassHa en fin uke. Gleder oss, julen nærmer seg
Glad i dere

lavendel mio sa...

Så nydelig skapet ble!! Litt av en jobb må jeg si, og så kjekt å se noe annet en hvitt:)
Ha en fin søndag, klem Hanne

Frøken Lykkelig sa...

Ble kjempefint!!! Så flink du er :-)

Liz sa...

Den ble kjempe stilig!! Rålekkert som alltid! Du er jo flink, da :o) Bildet til Nikita Louise er hengt opp på rommet hennes og er kjempefint, igjen tusen takk!! Skal nok få rota oss til å sende takkekort etterhvert :o)

snippen sa...

Hvitt inni og grått utenpå ble tøft! Det hadde jeg aldri funnet på selv! Kjempefint! :)

Trollmora sa...

kjempefin farve! Skapet ble direkte nydelig!

Magdalena sa...

tror vi er en egen gruppe fulle av div diagnoser her i blogglandia.. he-he-
fin uke ønskes¨¨'

Thelma Louise sa...

stilig det ble.:-)