18. nov. 2010

Og jeg maler,og jeg maler.........

Heisann ! Ja,jeg sliter med å skifte farge på mitt siste funn fra finn.......det er visst ikke måte på,hvor mange malingsstrøk man må legge på et objekt i furu......sukk :) Men det blir bra til slutt.........håper jeg ! Noen malepauser må man ha,og da ramler man lynkvikkt innpå livsfarlige butikker,som popper opp på dataen....denne gang er det GRANIT ! Så mye fint........håper jeg får tatt meg en tur dit en gang,det er vel bare en i Norge,og den er i Oslo........beklageligvis.
Denne knekkebrødboksen er jo genial !! Vi kjøper ofte slikt knekkebrød i Sverige,og da hadde denne vært super å bevare det i,i stedet for å brekke det i småbiter,for å få det ned i en liten boks...,og så er den jo fin og se på !!
Neverhjerter til å pynte juletreet med......eller til noe helt annet....ser for meg mange ideer med disse :)

Og neverstjerner........fine til en lenke med grov hyssing........ ?


Sink er en mani hos meg,ifølge rørleggeren........ingen vits å nekte....


Fine glass med lokk.........kan brukes til allt mulig,fra hermetiserte plommer,til gamle knapper.....

Nydelige lykter......vet ikke hvor mange slike vi har eid,men det er ikke få.....de varer desverre ikke så lenge,men kansje disse gjør.....?! Våre ruster jo av allt saltvannet som pisker rundt hushjørnene......


Er svak for å ta naturen inn,vet dere.........allt utenom kuskinn,og jakttrofeer,vel og merke......der går grensen. Disse passer kansje best i en tømmerhytte på fjellet........men tror jammen ikke jeg hadde klart og gått forbi.....Fine og enkle esker.........til å oppbevare ting og tang i. Jeg er visst inne i en svart/grå periode......det syns både på klær,og interiør. GRANIT heter altså butikken,og ligger i Thorvald Meyers Gate 55,om dere er så heldige å være i det strøket :) Kunne vært direkte farlig for visa'en ,å ta turen dit,for meg....... :) Kos deg,og ha en fin helg :)

5 kommentarer:

Ruths datter sa...

Takk for titten. masse "naturlig" og flott hos deg i dag.
Klem og god helg

Anonym sa...

Hei.Så mye fint.Kjempe nydelig.Kjempe fine never sjerner Elsker naturprodukt.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Grip dagen sa...

Takk for hyggelig kommentar. Du er ikke den som fatte deg i korthet, er du vel...?! He, he.
Jeg har også altfor mye å si på en gang. Sms meldinger f.eks., det passer ikke godt for meg.

Er så spent på ditt funn fra finn.
Jeg har faktisk pusset opp møbler mens jeg er på jobb i Skulehuset.
Jeg fikk donert soveromsmøbler som var hvitmalt og i svært god stand.

Da var det bare for meg tegne på bokstaver og ornamenter og male i vei... Jeg måtte advare kundene at de måtte holde avstand og ikke dunke i meg. Det gikk fint.
Slikt selger godt. Jeg har bare et eneste lite nattbord igjen for salg nå. Skapdører og gamle møbler fløy ut! Slike ting er det virkelig marked for.
Jeg drømmer også om helårsbutikk. Men da må det være i tilknyting til huset, slik at jeg kan lage ting når det ikke er så mange kunder. Får se hva fremtiden bringer. Det er ikke tid og rom for slikt nå i alle fall.
Men som du sier - drømmer må man ha!
Nå skal jeg stæsje hele huset. Vi får gjester i morra. Siden jeg jobber borte hele dagen, er et vanskelig med matlaging og husarbeid. Det må virkelig planlegges. Jeg blir litt stressa av tanken at gjestene kommer på likt med meg til huset... Da må liksom alt være ok. Hmmm.

Ha en flott dag, Mona!
Jeg stikker innom snart for å se hva du har tryllet frem.
Klem Marit

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Oj så mye fint! Den butikken var ny for meg! Takk for tips:-)

Lykke til med malingen, og fortsatt fin helg!

Cat:-)

Anneli sa...

Oi oi, her var d jo flere ting fra Panduro Hobby! :)